Tp Bebek ve Akupunktur

Hayirli cumalar
Gununuz berekettli amellerimiz makbul dualarimiz kabul olsun inseallahhhh
Kizlar dunku detayli 3d ultraschallimiz süper gecti Rabbime binlerce sukurler olsun bebegim cokkk saglikli yavrumun butun organlari milim milim incelendi hersey yolundada ben cokk kotuyum cabuk yoruluyor vede halim kalmiyor.
Dun ayagima duz topuk ayakkabi alalim dedik hemen yolun kenarinda inanin iki adim ya yurudum yada yurumadim esime beni hemen eve götur dedim.
Canim cikacak zannettim yüruyemiyorum hemen sancilaniyorum kendimi eve zor attim helede ben okadar aktif biriydimki ne yapalim olsun varsin yeterki melegim saglikli olsunda artik bunlarda gelir gecer.
DR bolll boll isterehat verdi hayirlisi bensum inseallah seninde sevincini buradan paylasacagiz canim az kaldi toprakcim her sey yolunda ne guzel tos tos kizin nasil annesi istehi iyimi emziriyormusun ayyyy cok sekerdir o simdi ne olur guzel annesi benim icin öpermisin hic kiyamam kizlara rabbim hayirli saglikli ömürler versin inseallahhh
Kizlar ya senaydan zumminden bebek_istiyoruzdan gulencimden haberiniz varmi inseallah iyilerdir.
Coktandir haber alamiyoruz inseallah iyilerdir Allahim her kesin yardimcizi olsun hepinizi öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN

nil1971 bebek iyi olsun da ne yapalım bol yatarak dinlenerek geçir sen de bu dönemi. nasıl olsa bebeği kucağına aldıktan sonra oturacak zamanın olamayacak

Slm herkese.nasilsiniz cook oldu gelmeyeli ucuz gebelik cok zormus kizlar allah butun hamislere kolaylik versin
saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin insallah
bulantilar kusmalar coktu kac ay oldu gecmedi simdi hastanedeyim serumla besleniyorum 2 gundur
yarinda yemek yemeyi denicem bakalim insallah kusmam
ama daha iyiyim iki gundur hic kusmadim insallah yiyincede kusmam
allaha sukur bebeklerim cok iyi insallah bende iyi olucam allahin izniyle

slm hanımlarr bugün dr agittim ense kalınlıgı iyi çıktı kilosuda iyimiş kan verdm ikili test için oazartesi oda çıkıcak inş güzel çıkar sonuçları
meeryemcim çok geçmiş olsun canım rabbim saglıkla kucaklamanı nasip eder inş

Nilcim, Gökçecim çok güzel haberler verdiniz. ınşallah hep böyle devam eder. Nil'cim Deniz'le aynı fifirdeyim. Bebek iyi osun da zorluklar geçici nasıl olsa.
Meryem geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede normale döner herşey.
Bensu'cum inşallah Çarşamba günü iyi haberlere sen de ekleneceksin.
Denizcim sakın yorma kendini.
Toprak, Muallim sizleri de bebeklerinizin yoğunluğuna rağmen burada görmek çok güzel.
Destek, dostluk hissediyor insan.
Bensucum ben tedavimi Mayıs'ta yapmaya kararlıyım canım. Ona konsantre oldum hep.

Bu arada arkadaşlar birşey farkettim. Çok hoşuma gitti. Bugün işyerinde çok korkunç bir gün geçirdim. Eşim de henüz iş yemeğinde, onunla da gerilimimi paylaşamadım ve ben açtım bilgisayarı sizlerle sohbet ederek rahatlıyorum. Bu bana çok huzur verdi. Hiçbirinizi yüzyüze görmedim ama benim için önemli olduğunuzu, iyi ve mutlu olmanızın beni de mutlu ettiğini, çoğunuzu bir yıldır gün gün takip ettiğimi ve aslında yüzyüze görüştüğümüz pek çok insandan çok daha fazla ve çok daha özel şeyler paylaştığımızı gördüm. Bu bana güven verdi. ıyi ki varsınız.
Sağolun.

nilcim bebiş saglıklı iyi olsunda bu senin yorgunlugunuda alır.......eylülcüm 1ay sonra başlıyosun ha..canım inşş hayırlı olur..müjdeli haberlerle dolar burası inşşşşş.....,,gökçecim bebişin iyi olmasına çok sevindim..inşş saglıcakla kucagına alırsın....meryem canım geçmiş olsun...meryemcim sana kaç tane transfer edilmiştii??

el-muallim nasılsın ? kızların nasıl inşallah iyisinizdir çok öpüyorum.

bende iyiyim bildiğin gibi şafak sayıyorum bu arada tekrar bi oğlum olucak haberin olsun dularını eksik etme görüşürüz yine.

el-muallim nasılsın ? kızların nasıl inşallah iyisinizdir çok öpüyorum.

bende iyiyim bildiğin gibi şafak sayıyorum bu arada tekrar bi oğlum olucak haberin olsun dularını eksik etme görüşürüz yine.

canım bıtanem cok sevındım ıyı olmana ........oğlun gelecek saglıkla ınş canım rabbım cok guzel gunler nasıp etsın...........ben ıyıym cok sukur bebışler cok gazlı uyku yok ama zorlu gunler gectı ya cok sukur darısı sana tum bekleyenlere akjlımdasın ama gıremıyoomm canım ya msn ye hıç vakıt yok cok opt ınş rahatlım azcık gorusuruz dıkkat et bol bol dınlenn opt

nıl cok sevındım canım bebısın cok ıyımışş rabbım daha ıyı etsın ............denızcım sende ıyı bak kendıne.......bensu tahlıl temız cıkmış cok guzel ya........gokce canım ıyı bak kendıne
karamel canım ben umranıye umran polıklınıgıne gıttım orda var ayten hanıma.............tacsıye edr............meryemmmmmmm canım ya ınş gewceck ama gercekyten xzor ama sonu guzel ınşşşşş benım bulantım 17 haftada bıttı oppt sızı ya ağlıyolar

Burdayız el muallim.Kayınvalidem kayınpederim bizdeler o yüzden çok bakamıyorum buraya.Bu arada geçen sene Nisanın 21 inde yumurta toplamam olmuştu.Geçen sene bugünlerde kızımın ilk temelleri atılmıştı.Bugünlere şükürler olsun...O yüzden umutsuzluğa yer yok arkadaşlar...Hepinizi çok öptüm...

slm hanımlar nasılsınızz
bende ikilinin sonucunu aldım çok şükür iyi çıktı sorun yokmuş :) rabbim saglıkla kucaklamyı nasip etsin inşş
bensucum tedavin iyi gidiyomuş inş rabbim seninde yüzünü güldürücek canım inş
muallim cim miniklerin maşallah kocaman oldular saglıkla büyüsünler inş
eylülcüm sen naıslsın moralin şimdi daha iyi inş canım iyiki sende varsın burda tanımasakta yüzyüze biçok şey paylaşıyoruz birer arkadaş olduk hepimiz......
toprakcım senin kız nasıl büyüdü şimdi fıstıgın saglıgı da iyidir inş
senaycım sen nasılsın canım ugramaz oldun umarım bi sorun yoktur kib
nilci m sende daha iyisin inş canım kib öptm

Canlarim iyim cok sukurde midem ahhhh midem midemden artik bi sey yiyemiyorum bastan beridir boyleydi.
Su da icsem gaz yapiyor.Dun aksam ac acina yattim ne yapayim oyle rahat ediyorum.Rezenede iciyorum ama nafile nefes alamaz duruma geliyorum.Toplam 4 kilo aldim.
Kizlar sizde boyle mideden cektinizmi?
Neler yaptiniz ne iyi geliyor.Benim doktorum ilaca cook karsi bakalim boyle cekicez herhalde.
Gökcecem cook sevindim canim testlerinin iyi cikmasina rabbim inseallah hic bir sorun cikarmadan meleklerimizi kucaklarimiza aliriz inseallahhhh
Cinsiyeti bellimi canim kendinize iyi bakin öpüyorum hepinizi ALLAHA EMANET OLUN

slm kıslaarrrr ..yarın gidiyorum doktora inşalllaahhh bir problem çıkmazda başlarız..vede ben pazar günü adet görmüştüm halen kesilmedim..ne iş anlamadım vallaa ...bu önümizdeki 3 ay içerinde hep adet düzensizliği yaşadım şimdiyese oldum kesilmek bilmedi....ama tahlillerimim güzel çıkmasına çok sevindim sadece..:1rolleyes:.............gökçecim iyi çıkmasına çok sevindim canım..inşallaaahhh sorunsuz bir hamilelik yaşarsın canım.......nilciim çok üzüldüm canım bir doktoruna danış istersen belki mide bulantısana önerecegi vardır...inşalllaahh bu günleri atlatırsın canım.......kendinize iyi bakın .hepinizi öpüyorum ..saglıcakla kalın..neolur bana dua edin..çok ihtiyacım var....iyi geceler hepinize....

toprak nasılsın ıse basladın mı senay ıkızler nasıl canım..........gokce ıyı bak kendıne canım ne guzel hersey yolunda..........bensu ınş senıde gorucez canım ınşş ıçını ferah tut..............su eylıul ve tum arkadaslar ıyı olun.............zummın nerde yaaaaaaaaaa kaymaklım nasıl acaba..................nıl canım cekeceksın canım ben de cok uzun zamn cektım mahvoldum dr once ılac vermedı ama yırmı haftadan sonra cok yalvardım renıı verdı bıraz onunla rajhatlamıstım ve lımonlu sodayla hergun ıkı üç ıçtım valla bebıs ıyı ols ınş canım ama gercekten cok zor mıde ısı...........ıyı oll canım hepınızı cok opt benım mınık cadılar cok gazlı vakıt bulamıyorum buraya sızı ozluyorum ..........cook opt

Back
X