Merhaba kızlar.15 gündür tatildeydim buralar şenlenmiş , ne güzel.
Bebek istiyoruz seni çok tebrik ediyorum , oğluşunu sağlıkla kucağına almışsın.Allah analı babalı büyütsün.Kilo alır oğluşun endişelenme.Bol bol emzir.Emzirdikçe de sütün artacak unutma.
Aret gözün aydın senin de güzel haberlerini almışız.Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişini.Ben de 7,8 end. ile hamile kalmıştım.Aslında Allah ol dedikten sonra hiç bir şeyin önemi yok.
Gökçecim maşallah kızına sıra sende ve denizde.İnşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.Deniz arasıra tembellik yapıyor bu bebişler.Endişelenme tatlı bir şeyler ye.Hamileliğin kıymetini bilin dışarı çıktılar mı hayatınız değişiyor.
El muallimcim çok geçmiş olsun kızların hastaymış.Umarım iyileşmişlerdir.Benimki de 1 haftadır ishal , canım sıkılıyor ama dr. çok önemsemiyor.Ateşi ve huzursuzluğu yoksa sıkıntı yok diyor.Ama yine de üzülüyor insan.
Eylülcüm kendini ne zaman hissedersen o zaman başla ama korkularını bir kenara bırak artık.Ben son denememde Allah bana yumurta , maddi ve manevi güç verdiği sürece 100 defada olsa deneyeceğim demiştim.Sen de olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp bir an önce topla kendini.Unutma bizim nazlı keçiler sadece vaktini zamanını bekliyorlar.Allahın izniyle eninde sonunda gelecekler...