Tp Bebek ve Akupunktur

bebek ıstıyoruz tadını cıkar canım bebekle ...........gaz ıçın sab sımplex damla var bıde nurse ben cok cektım gazdan bıseyde fayda etmedı azcık rahalattı cok zor ınşş senınkı cok gazlı degıldur...........aret evet erken kese gozukebılıe belkı sakın kafayı takma
nıl canımmmmmmmmmmmmm az kalmış yaaaaaaaaaaaaaaaaa ınşşşşşşş sende vıyakları duy ınşşşşşşşşşşşş sende gecelerı sut ıçın uyan ınşşşşşşşşşşşşşşş canım ya cok merak etmıstım senvındım yazmanaa.............kukaaaaaaaaa nerdesınnnnnnnnn

Nilcim bende seni merak ediyordum.haber alamayinca dogum yaptin diye dusunmustum..ne mutlu sonuna geldin insallah senin oglusun gununde gelecek az kaldi...
sagol cnm benim oglusum erken geldi ama sagligi yerinde cok sukur...insallah seninkide saglikla gelsin...

el_muallimcim gaz icin ilk yazdigin ilaci verdi doktorumuz+multitab...
cok minik diye ilac vermeye korkuyorum..gerci senin kizlarinda minikti sen kullanmaya ne zaman basladin...vitamini vermeye basladim ama gaz ilaci cok cok zorda kalirsam vereyim dimi..gunduzleri uyuyor geceleri oturuyoruz:))doktor 3.aydan sonra duzene girer dedi insallah bakalim...en gec 3 saatte 1 emziriyorum sure uzunmu? uyandiramiyorum gidiklaya gidiklaya uyandirip emzirmeye calisiyorum garibime iskence yapiyorum sanki..yeni yeni kendi aglayip uyanmaya acikmaya basladi..zamanla duzene gircek insallah...
sen nasilsin?minik oglumun ablalari nasillar?iyi bakin kendinize...
hepinizi opuyorum.

Selam arkadaslar ben geldim.
Uzun zamandir giremedim nete dr um tarafindan yasaklandi malum biliyorsunuz rizokolu bir gebelik yasadim.
Surekli yatak istirehati birde ustune bobrekler birde seker cikinca vucudum kaldiramadi inzulin yapiyorum.
Allahima binlerce sukurler olsunki simdi coook iyiyim.
Artik gunlerim sayili melegimle kavusmama az kaldi. Hepinizi öyle cok özledimki inanin bebek _istiyoruz canim benim seninle basladigimiz tedavimiz heyecanimiz offffffff canimsin yaaaaaa
Rabbim yavrunu uzun ömürlu hayirli salih eylesin insellahhh darisi bizim basimiza inseallah
Benimde ayin 9 da terminim var. inmseallah yavrumu hayirlisiyla kucagima alirim.
Hepinizi öpüyorum.

nil cim ne güzel sonuna gelmişsin. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:nazar: darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq:

Nilcim bende seni merak ediyordum.haber alamayinca dogum yaptin diye dusunmustum..ne mutlu sonuna geldin insallah senin oglusun gununde gelecek az kaldi...
sagol cnm benim oglusum erken geldi ama sagligi yerinde cok sukur...insallah seninkide saglikla gelsin...

el_muallimcim gaz icin ilk yazdigin ilaci verdi doktorumuz+multitab...
cok minik diye ilac vermeye korkuyorum..gerci senin kizlarinda minikti sen kullanmaya ne zaman basladin...vitamini vermeye basladim ama gaz ilaci cok cok zorda kalirsam vereyim dimi..gunduzleri uyuyor geceleri oturuyoruz:))doktor 3.aydan sonra duzene girer dedi insallah bakalim...en gec 3 saatte 1 emziriyorum sure uzunmu? uyandiramiyorum gidiklaya gidiklaya uyandirip emzirmeye calisiyorum garibime iskence yapiyorum sanki..yeni yeni kendi aglayip uyanmaya acikmaya basladi..zamanla duzene gircek insallah...
sen nasilsin?minik oglumun ablalari nasillar?iyi bakin kendinize...
hepinizi opuyorum.

canım sağlıkla kucağına aldın ya inşallah bu günler de geçecek. gazsız güzel güzel emdiği gece uyuduğu günler de gelecek. inşallah çabucak gelir.

bebek ıstıyruz canıım cok gazı olunca ver bı sey olmaz bunlar bıtkısel ben cok sey verdım benımkıler ne gece ne gunduz cok zorladılar uçuncu aydan sonra bıraz azaldı sımdı aytını ıçındeyız duzeltılmış daha rahatız cok sukur emzırmen normakll üç saate bır ıyı kılo alımı onemlı ıyı alıyoo problem degıl az alırsa daha sık emzır vıtamın ıyı demır vermedımı ve devıt 3 damla onlarda onemlı sor bı gercı o vıtamının ıçınde hepsı var ben ayrıu verıyorum

Merhaba kızlar.Nasılsınız?Bebekistiyoruz canım nasıl gidiyor annelik?Çok güzel ve yorucu bir şey değil mi?Gaz sorununa karşı biz hiç ilaç kullanmadık.Çok fazla gazımız olmadı.Gazımız olduğunda da karna sıcak havlu yada havluya sarılı sıcak su torbası koyduk.Bacaklarını ileri geri hareket ettirdik.Gazı olduğunda sakin olmaya çalışın siz stresli olduğunuzda bebişte etkileniyor.2-3 ay ben gaz yapıcı hiç bir şey yemedim.Ayaklarımı sıcak tuttum.Bu gaz olayı sanırım birazda şans olayı.İnşallah 2-3 aylıkken geçecek.Herkesi çok öptüm.Kız uyandı...

kız toprak nerdesın aaaaaaaaaaaaaa .......yorucumu gunler masallah kızına yok ya benmkıler cadıu yaaaaaaaaa napalım kısmet saglık ols ............sena da gelmıyo daha ıyı bak kendıne canım senınkı napıoyoo donuyodur otutruyomu artık daha keyıflı oluyyooolar yaa

merhaba arkadaslar benim 2 tüp bebek basarisizligim oldu ve tedaviyi biraktim artik yumurta rezervi yok daha dogrusu ve 24 yasindayim sizce akapunktura baslasam dogal yoldan bir etkisi olmazmi?kendiliginden yumurta olusur nebileyim hormon düzelir...?????

canım hcy hosgeldınn........cok gecmış ols ınş hersey duzelır ınşşşşşşş bana sorarsan mutlaka dene derıımm mutlaka etkısı olanlları duymusdtum benım akucu etkılı oluyoodemıstı .........en azından denemedınnn olmaz canım .....rabbım sıfanı versın gencsın ınş bebısın olur canım onemlı olan seyde moral cok onemlı umut asla yıtırme ...........
kızlar nasılsınız............ denız nasıl gıdıyoo buyudumu karnınnn

kız toprak nerdesın aaaaaaaaaaaaaa .......yorucumu gunler masallah kızına yok ya benmkıler cadıu yaaaaaaaaa napalım kısmet saglık ols ............sena da gelmıyo daha ıyı bak kendıne canım senınkı napıoyoo donuyodur otutruyomu artık daha keyıflı oluyyooolar yaa

Muallimcim buradayım ama yazamıyorum.Benim kız çok cadı oldu ya.Büyüdükçe rahatlıyacağız derken aksine canımıza okumaya başladı.Sürekli gezmek istiyor, evde canı sıkılıyormuş hanfendinin.Bunun dışında dönüyoruz ve destekli oturuyoruz.Siz nasılsınız?Fıstıklar nasıllar?Ek gıda nasıl gidiyor?

gokce canım ıyı gezmeler sana dogum ne zaman olucak hazırlıklar tamama mı...........
denızcım ınş canım denıcem kendımı bakalım........bebegın asıl otuzuncu haftadan sonra cok oynıcak endıse etme tatlı seyler yıyınce sag tarafına yat oynıcaktır kımı bebek tembel oluyooo
aret canım ınşşş gorucen keeseyı veya keselerı ........ama bılırım gunler degoıl saatler gecmez sana sımdı her haftayı ınternetten bakarsın her sanıyee ...........ınşş guzel gunler gelıcekk canım
canım çok sagol benim dogum ekim 15 te normal olursa eger sezeryan olursa ekim 1 yada 5 gibi olucak dogum hazırlıkları bitmedi çogu şeyi aldımda bakım ürünleri kaldı sadece yatagı kıyafetleri zıbını vs aldım bakım ürününüde halledersem inş bişey kalmamı olcak :)
canlarim cok sagolun...darisi isteyen herkese...aretcim gozunaydin saglikla kucagina alman dilegiyle...toprakcim gecmis olsun simdi nasil ece...muallim senin kizlar nasil..deniz,gokce sizin kuzularda iyidir insallah zamaninda saglikla gelsinler...

biz cok sukur iyiyiz...minik oglum 2 kg oldu...gaz sorunumuz basladi,uykusuz geceler..herseyine raziyim saglikla buyusun insallah...
9 senedir yasadiklarim,denemeler,ameliyatlar oglumu kucagima alinca hepsini unuttum..sanki oglumla yeniden dunyaya geldim...cok ayri duygu..uyuyunca bile ozluyorum..mamayi birakali 10 gun oldu sadece anne sutuyle besleniyor..cok sukur emme sut sorunumuz yok..insallah boyle devam eder..
fazla giremiyorum..herkes iyi baksin kendine..
canım iyi olmana sevindim bebişinde inş daha ii olcak annesi hayırlı olsun tekrardan
Selam arkadaslar ben geldim.
Uzun zamandir giremedim nete dr um tarafindan yasaklandi malum biliyorsunuz rizokolu bir gebelik yasadim.
Surekli yatak istirehati birde ustune bobrekler birde seker cikinca vucudum kaldiramadi inzulin yapiyorum.
Allahima binlerce sukurler olsunki simdi coook iyiyim.
Artik gunlerim sayili melegimle kavusmama az kaldi. Hepinizi öyle cok özledimki inanin bebek _istiyoruz canim benim seninle basladigimiz tedavimiz heyecanimiz offffffff canimsin yaaaaaa
Rabbim yavrunu uzun ömürlu hayirli salih eylesin insellahhh darisi bizim basimiza inseallah
Benimde ayin 9 da terminim var. inmseallah yavrumu hayirlisiyla kucagima alirim.
Hepinizi öpüyorum.
canım çok geçmiş olsun sanada inş saglıkla kucagına alırsın minigini canım inş
Gökçerena23 eminim köy havası çok güzel gelir sana.Hastaneye karar verdin mi? İyi Tatiller...
Kuka sen nasılsın???????? İnşallah çooooooooooooook iyisindir:)

canım köy çok gzeldi hafta sonu tekrar gitcem ben elazıg da kontrolegidiyorum canım istanbulda degilim hastanem burada benim

Denizcim haklisin cok sukur insallah..darisi sizlere...

el-muallim cnm ne kadar vermek istemesemde cok rahatsiz oldugu icin 2 gundur vermeye basladim...2 gundur saat basi uyaniyor zamanla duzelirmiki..saat basi uyaninca emmeside az gibi geliyor beslenmiyormus gibi dusunuyorum..nasil duzene girer bilmiyorum...gaz ilaci verince kivranmalari kesildi 1 saatte olsa derin uyuyor...insallah biran once azalir insallah senin gibi 6.ayimiza geldik diye bende yazarim...ne mutlu sana seni ayrica tebrik ediyorum 3 prensesle sabirla buyuyorsunuz...duzeltilmis ne demek?hep karsilasiyordum ama anlamini bilmiyorum...benim minigim duzeltilmis ne kadarlik?
sadece vitamin verdi haftaya kontrolumuz var sorarim tekrar iyibak prenseslere kendineopuyorumnanaktan

toprakcimmmmm canim hosgeldiniz ece nasil oldu?evet canim yorucu ama cok cok ayri bi duygu uyurken emzirirken izleyip sukredip agliyorum...yuvamizin eksigi seneler sonra geldi cok sukur...esim ben ufak cocuklara bakamazken ben mecbur bakiyorum ama esimin 2 kg lik minigi kucagina alip gazini cikarmasi ayri mutlu ediyor beni..Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah..babalik annelik cok cok ayri duygular...
canim gaz sorunu napsamda oluyor yediklerime dikkat ediyorum yaz sicaginda corapla hirkayla dolasiyorum yinede oluyor...sicak havluyuda denedim fayda etmedi mecbur ilaca basladim biraz daha rahat simdi...insallah zamanla duzene girer...iyi bak ece ye kendine...ilk firsatta minigimin resmini koycam bakarsin teyzesi...opuyorum..

gokcecim sagol cnm darisi sana...hazirliklari bitir biran once..ben erken diye yikamamistim zibinlari falan..kontrole diye gidince doguma girdim...annemler gece gelince yikayip utuyle kurutup getirdiler..yinede zor oldu...cantam hazir degildi..yanimdada kimse yoktu esim telasla evde ne bulduysa almis gelmis...eksigimiz coktu...bi sekilde idare edildi..sen yinede ne olur ne olmaz hazir et herseyini iyice agirlasmadan..

kizlar vaktim varken sizlere minigime kavusma hikayemi yazayim...
35+1 de kontrolum vardi...dogum 38+4 de gibi olcakti bu gittigimizde konuscaktik..muallimden topraktan ogrenecegim daha cok sey vardi...nasilsa 3 hafta daha var o zamanda sorar ogrenirim diyordum...
kontrole gittigimde doktorum nst ye gir oyl gel dedi..nst ye gittim..yarim saat bagladilar hemsire iyi degil bebek hareket etmemis dokt sorun dedi..esim sordu geldi doktor seker cikolata yesin 1 saat daha kalsin demis...esim marketi toplamis gelmis 1 cikolata 2-3 sekerler bi poset dolusu tatliyi yedim..yinede minigim hareket etmedi...1.5 saat nst den sonra mecbur cikardilar dokt indim...nst iyi degil hemen bakalim dedi..baktiki minigim son 2 hafta beslenmemis gerilemeye baslmis,kalp atislari yavas...kordondan akis yavas..hemen riskli gebelik uzamnina gonderdi aglaya aglaya ciktim sonra kendi dokt da geldi iki doktro 3-4 dakika usg de baktilar hemen ameliyat dediler...agliyorum daha erken cok kucuk,kuvezde kalirsa..biraz daha duralim...yoo dediler hemen cik yatis yap...cikolatalari yedigim icin mecbur 1.5 saat odada nst ye basli beklettiler...minigin kalp atislari zor bulunuyor ve cok yavas..yanimda kimse yok..esim eve birseyler almaya gitti...bebegim olcakmi,saglikli mi olcak,kuveze gircekmi aklimdan neler geciyor..aglamaktan kusmaya basladim,kustukca kalp atilsari yavasladi...kendimi tutmaya calistikca ogurmek geliyor...cok zor 1.5 saat gecti..aksam 5.30 da ameliyathaneye alindim..doktorumla bile konusamadan acil hemen sezeryana basladilar...
6.30 gibi uyanmaya basladim..beni odaya getiriyorlardi..zar zor bebegim nasil nerde diye sorabildim..dedilerki iyi babasinin yaninda ama inanamiyorum...yalan atmayin nerde soyleyin:)))simdi gorursun dediler...odaya geldigimde hemsire ufacik birseyi bana uzatti..tam ne goremiyorum sadece gozlerini gordum..acmis bana bakiyordu...koklattilar sonra tutup emzirmeye basladilar...daha tam uyanamadim ama icimden birseyler cekiliyor..minicik oglum nasil emiyor..Allahima sukrettim..gozyaslarimi tutamiyorum...
ben sezeryana indigimde esime hazirlikli olun kuveze gircek buyuk ihtimal demisler...minik odaya gelince esimde sasirmis..bende cok sasirdim...benim minik oglum canim oglum cok guclu cikti..basindan beri sorunlu giden gebeligimde hep guclu oldu...insallah bundan sonrada boyle devam eder..Allahim isteyen herkese yasatsin..kimsenin kucagini bos birakmasin insallah...:gitme:daha fazla yazamiyorum..gozyaslarimi tutamiyorum...minigime bakayim ben hepinizi opuyorum..
ayrica herzaman yanimdaydiniz desteginizi hic esirgemediniz...hepinize ayri ayri tesekkur ediyoruz minigimle....

rabbım ayırmasın canım bebek ıstıyoruz.................duzeltılmıs 36 haftadan once doganlar ıcın gecerlı senınkı masallah tam vaktınde gelmış annesı ...........ınş zamanla ıyı olucak sakıncası yok bu ılşaşların duzenlı verırsen mesela hergun aynı satte sabah aksam gıbı daha etkılı oluyo ayaklarını sıcak tut saat yonune karnına bebeyagıyla masaj yap karnınıda sıcak tut sende kendı ayaklarını usutme sgulk seyler cok yeme ınş gecer ama bazen yapıya baglı oluyo benımkıler gıbı altı ay olmadan gecmıyo.............tadını cıkar annesı......cok opt mınıgınıu bı ara ko fotosunu

bebekistiyoruz rabbim saglıkla büyütmeni nasip etsin darısıda ben ve isteeyen herekse olsun inş
muallimcim az kaldı ama zor zamanlara geldik rabbim banada kolaylık versin inşş

Selam canlarim
Kosusturmaktan vaktim yok her seyi sona biraktik ne yapalim saglik olsun.Bebisimin odasi bitti teyzeleri her sey tamam sukurler olsun eksigini halan bitiremadik ama ufak tefek seyleri kaldi.Bu gunlere gelebildikya mevlama sukrediyorum.Melegim 39+gelecek Rabbim nasip ederse inseallah 4 gunumuz kaldi.
Pazartesi kucagimda insellah hayirlisi Rabbim evlat isteyenlere hayirlisiyla versin inseallah hamilelrede hayirli dogumlar nasip etsin.
Kizlar bir sey soracam?
Benim gösuslerde hic bir belirti yok yani sivi gelmiyor.Acaba bu normalmi süt hemenmi geliyor yoksa bi kac gun suruyormu?
Sezeryandan sonra hemenmi emzirdiniz?
Inseallah sütüm olurda emziririm

bebekistiyoruz rabbim saglıkla büyütmeni nasip etsin darısıda ben ve isteeyen herekse olsun inş
muallimcim az kaldı ama zor zamanlara geldik rabbim banada kolaylık versin inşş

Ranacim canim benim seninde az kalmis insellah son zamanlarinda sisligin olmaz canim Benim ayaklar eller acayip su topladi artik esimin terliklerini giyiyorum inan zor yuruyorum.
Bunca zorlugu astik sukurler olsun birde kalcalarimda agri olmassa karapf neyse sona geldik gun sayiyorum darisi sizlere inseallah üpüyorum canim opuyorumnanaktan

amın gokce ınş canım hersey kolay olur...........
nıl merak etme sutun hemen gelıcek amelıyattan genelde uyandıktan sonra gelır hemsıreler bebısı cektıkce gelır sen rahat ol ılk sut cıok onemlı ınş sendre al kucagına canım

Bebekistiyoruz yazdıklarını okurken ben de çok duygulandım.O kadar uzun yollardan geldi ki bebişlerimiz çooooooooooook kıymetliler, çok özeller.Allah tüm isteyenlere bu güzel duyguyu yaşatsın.Bebeğimi kucağıma verdikleri zaman çok ağladım çok şükrettim ve isteyenlere çok dua ettim.Onlara kavuşalımderken öyle bir tramva geçirmişiz ki etkisinden kolay kolay kurtulamıyoruz...Allah evlatlarımıza sağlık versin, acılarını göstermesin.
Bizi sormuşsun İremcim biz fena değiliz Ece ishal oldu demiştim ya tatilde aslında o dizanteriymiş kakasında amip varmış.O yüzden ilaç tedavisi alıyor yavrum.Kilo alamamış Ece.Biz pamuklara sarıp büyütürken hastalık geliyor bizi buluyor.Sanırım biraz rahat olmak gerekiyor.
Nilcim süt hemen geliyor ama ilk günler az geliyor benimde doğumdan önce gelen giden bir şey yoktu , bir doğuma yapttım bir baktım süt geliyor.Mucizevi bir şey anlayacağınız.Kızlar doktorunuzda söyleyecek ama mutlaka ama mutlaka bebeklerinizi emzirin.Süt gelmiyor diyip emzirmeyi bırakmayın.Emzirdikçe sütünüz artacak.Ayrıca sütünüzün artması için stresten uzak durun bol bol dinlenin bol su için tahin helvası , dereotu marul yiyin.Humana stil çaylar var onlardan için günde 2 kez.Nil bebeğinin sarılık olmaması için 2 saate bir emzir.Ece allaha şükür sarılık olmadı çok sık emzirdiğimden.Kızlar aklınıza gelen soruları sizden 5-6 ay daha kıdemli olan bizlere sorabilirsiniz.Hamileler ve çok yakında hamile kalacağına inandığım sevgili arkadaşlarım sizde bu söylenenleri yazın bir yere , yakında ihtiyacınız olacak...

Back
X