Tp Bebek ve Akupunktur

eylülcüm sen akupuntura nereye gidiyorsun canım...sana nasıl yapılıyor akupuntur igneylemi??seassı kaç .doktorun vede hangi hastanede yaptırıyorsun..eylülcüm çok soru sordum galiba..canım bende ilgileniyorum akupunturla ondan canım benim önceden gittigim aku estethica hastanesiydi .vücudunun belirli bölgelerine igne batırıyor yarım saat gibi bekletiyor sonra çıkarıyordu..eylülcüm seninde aynımı??..canımmm inşalllahhh bu akunun faydasını görecegine eminimmm..rabbimm inşşaaalllahh pozitif sonuç alanlardan eylesin seni ....

Bensucum günaydın.
Amin canım güzel duaların için. İnşallah hepimiz sırayla.
Canım ben Muallim'in gittiği yere gidiyorum. Ümraniye'de Ümran Tıp Merkezi. Ayten İyigün. Muallim de tedaviye başladıpında gitmişti. Sonrasında ben bu doktoru çok araştırdım. Öncelikle Cerrahpaşa mezunu ki ben oradan mezun doktorları ayrı bir statüye sokarım. Pekin üniversitesinde de çin tıbbı ve akupunktur eğitimi almış 5 sene. Eh hem Muallim'in referansı, hem de bu bilgilerle gittim, çok memnun kaldım. Seansı 40 TL. Önce kendi özel sistemiyle kulaktan muayene ediyor ve ona göre tedaviye başlıyor. Zaten kulak muayenesinde şaşırmaya başlıyorsun söylediklerine. Benim akupunkturum 1,5 saat sürüyor. Önce karın ve yumurtalıklar, el, kol, ayak, bacak ile kafama iğneler batırıyor. İlk başlarda elektrik veriyordu ama artık bir senedir gittiğim için elektriği bıraktı karnıma. Sonra yüzüstü yatırıyor ve bel, kuyruksokumu ve sırtıma iğneler batırıyor. O bölgeye de elektrik veriyor ve onu hala veriyor. Ben meraklı tabi o ne noktası, bu ne noktası diye hep sordum. En sonunda doktor bir gün Çince bir kitap çıkarıp bana tercüme etmişti. :)
Şöyle örnekler veriyim: Benim düzenli artan FSH'ım 3 ayda 12,5'dan 9'a düştü. Son tedavide şimdiye kadar çıkmayan yumurta sayısı çıktı. Bir hastası 6 aydır adet göremiyorum diye geldi. Bir hafta sonra adet gördüm haberini verdi. Ve eşime bel ve boyun fıtığı teşhisi konmuştu. 12 seans sonra hiçbirşeyi kalmdaı çok şükür. Şimdi ayda bir hatırlatmaya gidiyor. Yüz felci olup da konuşamayan bir kadını 3-4 hafta sonra birşeyler söylerken gördüm.Arkadaşımın yürüyemeyen 70 yaşındaki annesine tavsiye ettim, anne artık çarşı pazar geziyor maşallah. Daha bir dolu örnek var. Malum 1 yıldır gidince çok örnek oluyor. Sen nerede oturuyorsun? Belki Ümraniye'ye uzak olabilirsin ama gideceğin yeri iyice tahlil ederek gitmelisin. İnternete gir, gideceğin doktorların adını yaz ve gördüğün her siteyi gir kurcala, yorumları oku. Çok uzun anlattım ama gideceğin doktorun çok önemli olduğunu anlatabilmek içindi. Ben konu, araştırma alanıma giriyorsa tüm bildiklerimi anlatmaya çalışırım da. Başka da ne istiyorsan anlatmaya hazırım canım. Allah herşeyin en güzelini versin canım sana da tüm arkadaşlara da .

maşallah ece ye. sağlığı iyi olsun da zayıf olsun. hem kilo alımı da iyiymiş. büyüdükçe daha da toplar.

çok sevindim. hayılı olsun. inşallah hepsi blastosist olur. bakarsın ikiz gelir bu sefer. hatta diğerleri de dondurulsun. iyi düşünelim iyi olsun.

testi yaptırman iyi. iltihapsa da tedevisi var önemli değil. ama hamilelik böyle birşey. suyu da zaten çok içmen gerek ve devamlı kasıklarında bir ağırlık oluyor. her tuvalete gittiğinde çok çıkmayabiliyorsun ama çok sık gidiyorsun. hamileliktendir.

Deizciğim çıktımı alçın????

eylül cüm daha çıkmadı alçım. haftaya cumartesi doktor çalışıyorsa. yoksa pazartesi herhalde.
senin de transfer haberlerini bekliyoruz. ikizler yola çıkıyor inşallah :emir_bebek::emir_bebek:

arkadaşlar avrupa yakasında akupuntur uzmanı kime gitiniz?
bende yumurta rezerv azlığı var.bir aksikik olmazsa tedaviye başlayacagız ama çok gerginim.

eylülcüm bize uzak ama ümraniye yinede gelmeye çalışacam..canım kadıköye gelmiş olsak ümraniye tıp merkezine otobüsle nasıl geliriz.....vede haftada kaç kere gidiyorsun...birde eylülcüm o doktarların cerrahpaşadan geldigini yazmışsın peki cerrahpaşada akupuntur varmı bilgin varmı teşekkürler...

eylülcüm bize uzak ama ümraniye yinede gelmeye çalışacam..canım kadıköye gelmiş olsak ümraniye tıp merkezine otobüsle nasıl geliriz.....vede haftada kaç kere gidiyorsun...birde eylülcüm o doktarların cerrahpaşadan geldigini yazmışsın peki cerrahpaşada akupuntur varmı bilgin varmı teşekkürler...

cnm cerrahpaşada akupunktur var mı ?bende çoook merak ediyorum dün geceden beri netten araştırıyorum bir sonuca ulaşamadım.bu konuda bilgissi olan varsa ne olur paylaşsın'!!!

selam kızlar işlrım bıtmedı salonun seklını degıstırdım sehpaları balkona kaldırdım her yere cıkmaya basladı sedaa .......işim zor her bırı bı yerde ..........
eylul ınş guzel sonuc alıcaz ınş denız nasıl olduun ya alçı cıksın rahatlarsın cok berbat bısey o alçı ıkı sene once bende kısın samsuna gıderkeen otobusten ıneyım dedım ayagım dondu buzmus yerler ee bolu ...........sonra ayagım sımsıyah oldu dr a gıttık catlak var dedı bıbucuk ay alcuıda kaldım cok zor cıkınca en zor kısmı ya yuruyemedım uç gun .ınş ıyı olursun bebısınde gelır
bensu uzak ama ols ya bı ıkı ay haftanıun bı gunu bıle gelsen yıne ıyı
starsuzı hosgeldın cerrahpasada yok bılıyorum daha cok ozellerde var ama yınede sor ıstresen .........ama bulmanı tavsuye ederım gercekten rahatlarsın canım opt kızlar goreve devamm
yardımcımı cıkardım işten ayda bım lırayı az buldu su an tekım zaten haftasıonları gelmıyodu ....opt sızı

kızlar merhaba.....elmuallim....yardımcıda kaçtı senden sonunda ha.....ama olsun artık baya büyüdüler...zorda olsa kendin idare edersin bundan sonra.....eylülcüm....inşşş....bugünde güzel haberler gelir embriyolarla ilgili.....bensu...canım nasılsın... İnşşş...Allah bu emeklerini boş çevirmicek....hamileler....aret,gökçe,deniz....sizlerde iyisiniz.....kuka....toprakçım..... sizler nasılsınız?..toprak kızının kilosunu hiç kafana takma canım....sağlığı yerinde olsunda.....hepinizi öptüm...hoşçakalın. .........

buluesuu nasılsın nasıl gıdıyooo hersey

iyim canım ya nolsun ...bizim işyerindeyim.....çalışıyorum...çalışmakta bana çok iyi geldi bu ara...bebek içinde beklemedyiz bakalım...ama şu bebek işinden iyice sıkıldım bazende diyorum artık herşeyi bırak gitsin...psikoloji falan kalmadı....ALLAH oğluma uzun ömür versinde diyorum....dile kolay 1 aşılama 3 tüp bebek,rahim filmiydi,histereskopiydi derken arada tırlatıyorum...diyorum rabbim 2.ci çocuğu herhalde münasip görmicek diye......bazende hadi 4.cüyüde yaptırayımda bu son olsun diyorum...işte benim düşüncelerde bunlar ....heleki oğlum hergün benim kardeşim olmicakmı diye sordukça,oğlum için devam diyorum......

slmlarr herkezee.....gökçeciimm ne güzel o öle bir rüyaa...inşallllaahhh rabbimmm yakındaa sevindirir canımmm...rüya tabirine baktım gökçecimm üzgün bir halde olmak müjdeli bir haber alacagınıza yorumlanır dior..aglamakta gülmek canımm....ayyyy inşallllaaahh gökçecimm .birde sen gibi kalmıyormuyum kendiliğindennn...bir mucizee olur yaaa benim içinnn...canımm gökçemmm rabbim hepimizi sevindirsin inşallllaaaahhhhh............eylülcümm ne güzeell bir haber yaa..9tane döllenmişş maşaaaaalllaaaaahh kıss...inşşşşşş hayırlısıyla sana tutunurlar canım..5gün embiyosu daha güzelmiş..canımm inşaaalllahhh burdan hamiş haberini alacagız canımmm.......arkandan kuka,blesu inşşşşş...vedeee bennnn............toprakcımm en önemlisi saglıklı olması kızımızın...canımm öpüyorum bücüğümü......aretcimm muallimim dediği gibi hamileliktendir..sen yinede bir tahlil yaptır canımm ..iyi haberlerini bekliyoruz canım....muallimin,denizim,toprakcım,nilcimm gökçecim,eylülcüm.aretcim,blesucum.kukacım öpüyorum hepinziii

inşşş güzel haberler alıcaksın canım inşşşş rabbim büyük ben genetik testi aldıgımızda dr saglıklı yumrta üretmen zor demişti ikinci tüp bebegi bekliyoduk bide kan pıhtılaşması var bende ve o sırada oldu rabbim büyük ne mucizeleri var çok şükürrr inş gelicek senin güzel haberin kib öptm bende

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar, geri döndümmmm geri döndümmmm
Sabah akupunktura gittik. Gitmeden önce de hastaneden aradılar. 7 embriyo yola devam ediyormuş. Bir firemiz var yani. İnşallah sayımız çok azalmaz. 5. gün transferi olacağını söylediler. Bunun için çok mutlu olduk. Salı sabahı 8.30da transfere gidiyoruz. İnşallah tutunurlar. Ananasımızı, çiğ fındığımızı ve tuzsuz kabak çekirdeğimizi de aldık. Organik nar suları da tamam. Yarın haftalık yemekleri yapacağım. Yalnız karnım 6 aylık hamlieykenki gibi şiş, alt karında bir sızı, popom iğnelerin yakmasıyla oturulmaz durumda, göğüsler deseniz iki katına çıktı progesterondan. Bu karın şişliği çok fazla geldi bana, ne dersiniz?

Muallimcim artık işlerin evde ikiye katlayacak desene. Bin lirayı az bulanı da anlamıyorum doğrusu.
Denizcim senin de alçı çıkınca bir iki gün yürüyüşüne dikkat et yalpalayacaksın çünkü. Ayağının güçsüzlüğü olacak, sen sakın zorlama. Bu arada iki gündür ikizler diyorsun ya bakalım inşallah canım.
Bensucum Cerrahpaşa'da bu işin eğitimine başlanmış. Ama sadece eğitim. O nedenle yaptıramıyorsun yani. Ben zor da olsa gitmeni öneririm. Çünkü akupunktur eğitimini Türkiye'de 1-3 ay arası seminerlerde veriyorlarmış. Süre çok değil yani ehil olmak için. Herkese güvenmek zor oluyor. Kadıköy'den otobüsler var, fazla sayıda. Üsküdar'dan da hem otobüs hem minibüs var. Haftada bir gidiyorum ben ama sen haftada kaç olacağını doktorla görüşsen daha iyi olur bence.
Bluesuu senin bugün en yoğun günündür herhalde. İşyerin nerede? Yolumuz düşerse uğrayalım. Gökçecim artık iyice ağırlaşmışsındır ama maşallah 40 haftayı çıkartacaksın bu gidişle.
Aret'cim yaptırdın mı tahlilini?

selam kızlar işlrım bıtmedı salonun seklını degıstırdım sehpaları balkona kaldırdım her yere cıkmaya basladı sedaa .......işim zor her bırı bı yerde ..........
eylul ınş guzel sonuc alıcaz ınş denız nasıl olduun ya alçı cıksın rahatlarsın cok berbat bısey o alçı ıkı sene once bende kısın samsuna gıderkeen otobusten ıneyım dedım ayagım dondu buzmus yerler ee bolu ...........sonra ayagım sımsıyah oldu dr a gıttık catlak var dedı bıbucuk ay alcuıda kaldım cok zor cıkınca en zor kısmı ya yuruyemedım uç gun .ınş ıyı olursun bebısınde gelır
bensu uzak ama ols ya bı ıkı ay haftanıun bı gunu bıle gelsen yıne ıyı
starsuzı hosgeldın cerrahpasada yok bılıyorum daha cok ozellerde var ama yınede sor ıstresen .........ama bulmanı tavsuye ederım gercekten rahatlarsın canım opt kızlar goreve devamm
yardımcımı cıkardım işten ayda bım lırayı az buldu su an tekım zaten haftasıonları gelmıyodu ....opt sızı

çatlak için 6 hafta mı alçıda kaldı? ay inşallah doktorun dediği gibi benimki 4 haftada geçer. senin alçıyla basmana izin vermişler miydi? ben 2 hafta hiç basmadım. şimdi günde 3-4 kere topuğumu basıyorum. dr olabilir demişti kontrolde. ay inşallah çabuk yürürüm.
yardımcısız nasıl yapacaksın? 3 bebek olunca 1000 lira az demiş olabilir ama bu fiyata çok adam var. en azından ev işlerini yapıp arkanızı toplayacak cumartesi de çalışacak biril azım. yoksa 4 çocuk 1 koca yemek çamaşır bir yandan eşin yardım da etse çok zor yani tükenirsin. inşallah yeni uygun bir yardımcı bulursun arıyorsan tabii. allah yardımcın olsun.

eylül 7 yumurta da 5. gün transferi de süper. iş 5. güne kaliteli 2 yumurta kalsın. salı günü inşallah büyük gün sonra bekleme başlayacak ama 5. gün transferinde test 10. gündü galiba.

Son düzenleme:
eylul ınşş ya benımde sekız emr üç ıyı emr kalmıstı besıncı gune uzulmustum dondurulmusum olsa barı dıye ama üçüde tuttu dondurulmuslaru nasıl denerdım bılmem kıyamazdımdaa........ınşş senınde gelecek ınşş meleklerın....
denız alcıdan cıkınca ayak acaıb bısey olıyoo ya bebek gıbı yurumeyı bılmıyoo ınsan valla aglamıstım cok zorlamıstı benı ayagım....ınşş sen basıyosan rahat acılır...........valla üç bebek ama ınankı ben ondan cok yoruluyodum bebeklerın neredeyse cogu seylerını mama corba hep yıne ben yapıyordum beraber yedırıp uyutuyoduk ......aramıyorum ben basa cıkabılıyorum valla ugrasmak zor ınsanlarla sadece ev ıslerım ve yemek ıçın haftanın üç veya dort gunu bvırınıbulucam ınşş opt sızı seda ayaqga kalkıyoo ya ayy dur .....opt sızı cok

Muallimcim Denizcim inşallah dediğiniz gibi olur. Zaten yeni yasa iki taneye kadar izin veriyor. İki tane kalsa razıyım. Tabi dondurulmuş falan olsa süper olur hiç hayır demem :)
Denizcim Muallim'in de dediği gibi ilk alçı çıkmasıyla yalpalıyorsun. O yüzden gerçekten dikkat et yürürken. Ben geçen sene kırmıştım ayak bileğimi. 4 haftada geçti. Alçının 3 haftası üstüne basmam istenmişti. Ama inan yine de farketmiyor. Alçı çıkınca ayak istemsizce biryerlere adım atıyor, bedeni taşımıyor gibi oluyorsun. İnşallah sende olmaz.
Muallimcim idare edebiliyorsan mesele yok ama 3-4 gün almak da iyi fikir aslında.

eylul ınşş ya benımde sekız emr üç ıyı emr kalmıstı besıncı gune uzulmustum dondurulmusum olsa barı dıye ama üçüde tuttu dondurulmuslaru nasıl denerdım bılmem kıyamazdımdaa........ınşş senınde gelecek ınşş meleklerın....
denız alcıdan cıkınca ayak acaıb bısey olıyoo ya bebek gıbı yurumeyı bılmıyoo ınsan valla aglamıstım cok zorlamıstı benı ayagım....ınşş sen basıyosan rahat acılır...........valla üç bebek ama ınankı ben ondan cok yoruluyodum bebeklerın neredeyse cogu seylerını mama corba hep yıne ben yapıyordum beraber yedırıp uyutuyoduk ......aramıyorum ben basa cıkabılıyorum valla ugrasmak zor ınsanlarla sadece ev ıslerım ve yemek ıçın haftanın üç veya dort gunu bvırınıbulucam ınşş opt sızı seda ayaqga kalkıyoo ya ayy dur .....opt sızı cok

Muallimcim Denizcim inşallah dediğiniz gibi olur. Zaten yeni yasa iki taneye kadar izin veriyor. İki tane kalsa razıyım. Tabi dondurulmuş falan olsa süper olur hiç hayır demem :)
Denizcim Muallim'in de dediği gibi ilk alçı çıkmasıyla yalpalıyorsun. O yüzden gerçekten dikkat et yürürken. Ben geçen sene kırmıştım ayak bileğimi. 4 haftada geçti. Alçının 3 haftası üstüne basmam istenmişti. Ama inan yine de farketmiyor. Alçı çıkınca ayak istemsizce biryerlere adım atıyor, bedeni taşımıyor gibi oluyorsun. İnşallah sende olmaz.
Muallimcim idare edebiliyorsan mesele yok ama 3-4 gün almak da iyi fikir aslında.

hamile olmasam hiç dert değil de yürüyemeyip karın üstü düşmekten korkuorum. dr alçı çıkınca özel ayakkabı vereceğini söyledi. inşallah rahat ettirir. koltuk değnekleriyle de tek ayak üstü zıplarken en büyük korkum oydu dengemi kaybedip karın üstü çakılmak. tekerlekli sandalye aldım da rahat ettim yoksa ne yapardım bilmiyorum. 39. haftaya kadar bir sağlıkla gitse de kucağıma alsam şu çocuğu. salak ben neden acele edip de kırdım ki şu ayağı alsanaalsanasmile

Muallimcim artık işlerin evde ikiye katlayacak desene. Bin lirayı az bulanı da anlamıyorum doğrusu.
Denizcim senin de alçı çıkınca bir iki gün yürüyüşüne dikkat et yalpalayacaksın çünkü. Ayağının güçsüzlüğü olacak, sen sakın zorlama. Bu arada iki gündür ikizler diyorsun ya bakalım inşallah canım.
Bensucum Cerrahpaşa'da bu işin eğitimine başlanmış. Ama sadece eğitim. O nedenle yaptıramıyorsun yani. Ben zor da olsa gitmeni öneririm. Çünkü akupunktur eğitimini Türkiye'de 1-3 ay arası seminerlerde veriyorlarmış. Süre çok değil yani ehil olmak için. Herkese güvenmek zor oluyor. Kadıköy'den otobüsler var, fazla sayıda. Üsküdar'dan da hem otobüs hem minibüs var. Haftada bir gidiyorum ben ama sen haftada kaç olacağını doktorla görüşsen daha iyi olur bence.
Bluesuu senin bugün en yoğun günündür herhalde. İşyerin nerede? Yolumuz düşerse uğrayalım. Gökçecim artık iyice ağırlaşmışsındır ama maşallah 40 haftayı çıkartacaksın bu gidişle.
Aret'cim yaptırdın mı tahlilini?

saol canım benim çok şükür ilerliyoz pazartesi dr a randevum vr gidicem bakıcak alttan normal dogum yapabilirmiyim die aslında içimden sezeryan olucam die geçiyo yaakısmet bakalım :)
seninde herşeyyolund a giidiyo maşallah rabbim yumoşları bebiş olarak sana versin inşallahhh

aa deniz senne zaman ayagını kırdın yaa ben mi hatırlamıyom yoksa ?? ay çok geçmşi olsun canım ne zaman oldu nie oldu .. neyse inş tamamen düzelir canım allah yardımcın olsun inşallah canım

Back
X