- Konu Sahibi el-muallim
- #10.521
elmuallim...ayyy inşş...burda hepimiz sıraya girerizde,seninkilere arkadaş getiririz....(ALLAHIM NE OLUR DUALARIMIZI KABUL ET.)tabii bizim için hayırlısı neyse yinede hayırlısını nasip et.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunduzler hafta içi gelen bı kadın vardı bebeklerle beraber ılgılenıyoduk gecen hafta cıkardım bın lırayı az budu yalnızım oynuyolar sımdı az sonra yogurtlarını yıyıp öğle uyk yatıcaklar ınşşşş..........bırını bulucam haftamın dort gunune gelıp temızlık yemek yapsın bebeklerle ben ılgılenıyorum ev ısı onemlı ama....ıyı bak kendıne buyuyooo bebıssss.............yavas yavas hazırlık yaparsın ınşş
kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa
kızlar mrb nasılsınız
bizde dr dan geldik kızım 3200 gr olmuş 51 cm boyu :) dr alttan baktı çok zor degilmiş ama korktum birazcık kemik yapım sınırdaymış normal dogumm yapmak için açılmamda 2 cm miş eger perşembeye kadar normal dogum olmazsa cuma günü sezeryan yaparım dedi .. ayy bi garip oldum yaaa
Denizcim diğer taraftan kullandığın kan sulandırıcı iğnenin de kemikleri zayıflattığını unutma canım.
Ona göre koş bundan sonraki telefonlara :) Transferden sonra gitmeyeceğim canım. Orama burama iğne batarken karın bölgesi kasılır falan ne gerek var.
Bencede temizlik için alırsın haftanın dört günü şu cinsiyetini öğrenirsem bir hediye alıcam ama daha gösteremedi:)
Haftaya pazartesi sabah randevmuz var Aret Bey ile belki o zaman öğrenirim.Üçlü test te yapılacak.
hadi yaaa perşembe günü kızın kollarında ha. :dance:allah bir avazda kurtarsın. sağlıkla al kucağınadarısı sağ salim başıma :Saruboceq:
öylemi bu yanıyla hiç ilgilenmemiştim. neyse ben 29. hafta başlayıp en fazla 10 hafta kullanmış olacağım. bir de koruyucu doz bu çok fazla zayıflatmaz umarım. ben en iyisi süt içimimi arttırayım.
inşallah haftaya gösterir.bir arkadaşım da aret bey e gidiyor onun 12. haftada belli olur.
evet arkadaşlar, geldik bir tüp bebek tedavisinin daha sonuna. Yapımda ve inşallah oluşumda emeği geçen herkese çok teşekkürler ediyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın, hayırlısıyla bu tedavide bebeğime kavuşmayı nasip etsin bana. Akupunktura gittim öğleden sonra. Gerilimli girmiştim iyi çıktım. Artık yarın itibariyle sonu gelmez bekleyiş başlayacak. Dua edin benim için arkadaşlar. Başka yapacak birşey yok.
Kizlar memorialin sayfasina koyduk oglumu ordan bakabilirsiniz.
Fotosuna hk