Tp Bebek ve Akupunktur

Yalnız canım bugün çok sıkkın. Çünkü yavaş yavaş hassasiyeti giden göğüsler şu an tamamen normale dönmüş durumda. Ne şişlik ne hassasiyet kalmamış. Yumurta iğnelerinden beri kocaman ve hassastı. Bir de karın ve kasık ağrım vardı. Dün geceye kadar. Sabah 7'den beri onu da hissetmiyorum. Olmadı diye üzülüyorum.

caqnım eylul ıumutsuzluk yoooooook ...........ınan bu son denemede bende öleydım bak toprakta habıre acıp acıup allahtan kımse yok evde..goguslerıme bakıyıdum yok dedım hatta yazmıstım bı kere bısey yok dedım moralımde bozulmustu........sakın aldanma buna rabbıme dua et canımınşşşşşşşşyormaz bı daha ınşşşşşş ne dedık bu kez cok ıyı olucaz hadı canım ıyı dusun ıçındekı mele-ge guzel mesaj yolla tutunması ıçın daha vakıt var zaten dayannnnnnnn canım

kızlar mrb cuma güünü sezeryanla kızım dünyaya geldi uyuyoken bakayım dedim çok şükür oda bende iyiyiz avatardak benim kızım resmi .. kibgene gelirim öptmm

Muallimcim çok sağol canım. Sabah 7''den beri sizlerin başından geçenleri tekrar okudum. Senin mesela 6. gün karnın ağrımış. Onun dışında göğüsler hafif sızlamış. Toprak göğüslere takmış. Senin Toprak için bir yazında kendi kendime çok güldüm. Toprak'ın habire test yaptığı zamanlarda bir cümle demişsin. 6,7,8,9. günler test yap çıldır ve herkesi çıldırt diye. Öyle güzel bir vurguda yazmışsın ki. Biraz geçmişi okuyunca umutlandım açıkçası. Diğer taraftan ben de hamile kaldığımda 9. güne kadar hiçbirşey yoktu. 9. gün karın ağrısı çok fena olmuştu. Bunları düşündüm şimdi daha iyiyim.

Bu beklemek çok kabus ya. Zaman duruyor. Sanki 10 gün geçti transfer üzerinden diyorum ama sadece 5. gündeyim daha. Biraz önce belim ağrıdı, yerimden kalkarken kasığıma ağrı girdi. Manyak gibiyim herşeyi dinliyorum. Bunların hiçbiri veri değil biliyorum ama elimde değil işte.
Diğer yandan ateş konusunda bir yazı okudum. 37.2 ile 38 arasına subfebril ateş deniliyormuş, 38-38.5 arasında hafif ateş deniliyormuş.Ateş konusuna çok takılmama kararı verdim. Benim ateşim 38'in üstüne çıkmadı çünkü. O da inişili çıkışlı birkaç saat sürdü.

canım gokceeeeeeeeee masallah kızınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi::lepi:hihoyyyt
saglıklı bı omur ınşşşşşşşşşşşşşşşş kızınlaaaaaaaaaaaaaa darısı bekleyenlere ısteyenlere ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş opt kızını cok tatlı cok mıs kokuulu melegın .............

evet eylul karnım agrıdı son gunler moralım cıddı bozzuktu .........sakın aldanma canım belırtılere rabbım sevındırsın senı cokkkkkkkk sevındırsın ınşşşşşşşşşşşşşşşşş evet neydı o gunler toprakla gulenle............ınşşş sende sevın canım ın şşşşşşşş

Bu beklemek çok kabus ya. Zaman duruyor. Sanki 10 gün geçti transfer üzerinden diyorum ama sadece 5. gündeyim daha. Biraz önce belim ağrıdı, yerimden kalkarken kasığıma ağrı girdi. Manyak gibiyim herşeyi dinliyorum. Bunların hiçbiri veri değil biliyorum ama elimde değil işte.
Diğer yandan ateş konusunda bir yazı okudum. 37.2 ile 38 arasına subfebril ateş deniliyormuş, 38-38.5 arasında hafif ateş deniliyormuş.Ateş konusuna çok takılmama kararı verdim. Benim ateşim 38'in üstüne çıkmadı çünkü. O da inişili çıkışlı birkaç saat sürdü.

eylül belirtilere takılma. o göğüs ağrısı kasık ağrısı zaten hormonlardan oluyor. hamile kaldığında olan göğüs ağrısı için çok erken daha. benim doğal hamileliklerimde bu sonuncu dahil göğüs ağrısı hep adet gününü geçtikten 1-2 gün sonra başladı ama tüpte ilaçlar nedeniyle tüm belirtiler birbirine karışıyor hiçbirine kafayı takma. ateş de çok değilmiş ona da takma. inşallah tekrarlamaz da. 5. gün embriyosu verilince test 10. günü değil mi? 5 gün kaldı yani. sabır ve dua ile geçecek

kızlar mrb cuma güünü sezeryanla kızım dünyaya geldi uyuyoken bakayım dedim çok şükür oda bende iyiyiz avatardak benim kızım resmi .. kibgene gelirim öptmm

maşallah kızına :nazar::teytey:hihoyyyt. allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun bir ömür versin. darısı bana ve sıradaki bekleyen isteyen tüm arkadaşlara :Saruboceq:

Kizlar nasilsiniz? mualim canim fistiklar nasil? Kendin nasilsin? Bir-birileriyle oyuncak v.s. tartisiyorlar mi? Kizkardesim geldi 3.5 aylik bebisi var bakiyorum kokluyorum sariliyorum harikka birsey.

Denizcim aretcim nasilsiniz? hamilelik nasil gidiyor? Deniz nasil oldun?

Toprak nil bebisler nasil? sizlere gokce eklendi///Insallah sira bizlerde...

Eylulcim nasilsin.Insallah hersey yolundadir.Coguna dayandin azcik kaldi hamis oldugun zaman hersey arkada kalir.Insallah hamisim haberini vermeyi Allahim nasip etsin!Duacigiz

Bensunaz nasil oldun? tedavi hakkinda ne dusunuyorsun?

bluesuu canim cok tsk ederim/// Son zamanlari takip edemedim/// Canim anne adayi olmak ne guzel.Allahim bunu nasip etmis cok sukur....Insallah ikincisini de nasip eder. Allah buyuktur.

Kizkardesim cocuklari ile bizde harika birsey..Kucuk bebis masallah elimden birakmak istemiyorum...Gidince cok uzulecegimi biliyorum. En azindan birkac gunluk olsa bile seviniyorum... Allah hepinimize yardimci olsun!

Muallimcim, Denizcim çok sağolun. Haklısınız aslında. Deniz ben de aynı şekilde doğal olarak hamile kaldığımda adet 1-2 gün geçtikten sonra göğüs ağrısı yaşamıştım. Tüple hamile kaldığımda ise göğüs ağrısını hiçbir zaman yaşamamıştım. Ama ne biliyim işte zaman geçtikçe umut umutsuzluğa dönüyor ya. Bilirsiniz siz de. Allahım inşallah güzel olur herşey.

Muallimcim, Denizcim çok sağolun. Haklısınız aslında. Deniz ben de aynı şekilde doğal olarak hamile kaldığımda adet 1-2 gün geçtikten sonra göğüs ağrısı yaşamıştım. Tüple hamile kaldığımda ise göğüs ağrısını hiçbir zaman yaşamamıştım. Ama ne biliyim işte zaman geçtikçe umut umutsuzluğa dönüyor ya. Bilirsiniz siz de. Allahım inşallah güzel olur herşey.

Eylül cüğüm ilk tüp bebek tedavimde göğüslerim inanılmaz ağrıyordu uçları kapkaraydı ama sonuç 0.100 dü.
Çünkü transferden sonraki tüm belirtileri yapan progesteron.
Lütfen belirtilere takılma ve 5 gün sonra bize süper bir haber ver iki tane 5. gün embriyon var tutmaması için hiç bir sebep yok Allah yeter ki ol desin umutlu ol lütfen moral çokçok önemli sende biliyorsun.opuyorumnanaktan

Yalnız canım bugün çok sıkkın. Çünkü yavaş yavaş hassasiyeti giden göğüsler şu an tamamen normale dönmüş durumda. Ne şişlik ne hassasiyet kalmamış. Yumurta iğnelerinden beri kocaman ve hassastı. Bir de karın ve kasık ağrım vardı. Dün geceye kadar. Sabah 7'den beri onu da hissetmiyorum. Olmadı diye üzülüyorum.

Eylülcüm senin ikizler geliyor endişeye yer yok.Benim de ne ağrım ne sızım olmuştu sadece göğüs uçlarım kararmıştı ki o belirti pek çok kişi de yoktu.O yüzden bu meseleyi düşünme ve bence yavaş yavaş normal hayata dön.Ben 7 gün dönmüştüm işe.Bol su iç ve dua et...

Kizlar nasilsiniz? mualim canim fistiklar nasil? Kendin nasilsin? Bir-birileriyle oyuncak v.s. tartisiyorlar mi? Kizkardesim geldi 3.5 aylik bebisi var bakiyorum kokluyorum sariliyorum harikka birsey.

Denizcim aretcim nasilsiniz? hamilelik nasil gidiyor? Deniz nasil oldun?

Toprak nil bebisler nasil? sizlere gokce eklendi///Insallah sira bizlerde...

Eylulcim nasilsin.Insallah hersey yolundadir.Coguna dayandin azcik kaldi hamis oldugun zaman hersey arkada kalir.Insallah hamisim haberini vermeyi Allahim nasip etsin!Duacigiz

Bensunaz nasil oldun? tedavi hakkinda ne dusunuyorsun?

bluesuu canim cok tsk ederim/// Son zamanlari takip edemedim/// Canim anne adayi olmak ne guzel.Allahim bunu nasip etmis cok sukur....Insallah ikincisini de nasip eder. Allah buyuktur.

Kizkardesim cocuklari ile bizde harika birsey..Kucuk bebis masallah elimden birakmak istemiyorum...Gidince cok uzulecegimi biliyorum. En azindan birkac gunluk olsa bile seviniyorum... Allah hepinimize yardimci olsun!

Kukacım biz iyiyiz canım.Sen nasılsın?Bir bebek insanı çok mutlu ediyor değil mi.İnşallah yiğenlerin senin kafanı dağıtacak ve seni deneme için tekrar teşvik edecek.Ve bu sefer nazlı kuuzn gelecek...

Back
X