Tp Bebek ve Akupunktur

Starsuzie başlamışsın artık geç mi diye düşünme. Haftada iki mi gideceksin. Nerede tedavi oluyorsun?

cnm seni takip ediorum(köşe yazısı okur gibi))ve heyecanla dua ile sonucunu bekliyorum.
iğnenin 5.günü yani bugün başladım.hergün devam edecegim.
bende önce ipi sen gögüsleyeceksin hemen arkadan takipteyim:)

denız hadı canım cok gecmış olss bebegın gelsın saglıkla bı daha ayagına dıkkat et söölım valla her yagmur yagısında sızlıyo o ayagım ...............
starsuzı canım ınş ıyı gelecek ınş baslamıssın cok guzel beklıyorunm senıde haber mutlaka

Starsuzie canım çok güzel şeyler yazmışsın. İnşallah canım hepimiz, tedavilerimizde başarılı sonuçlar alırız.
Transferden önce gitmeyi özellikle ihmal etme.

Denizcim aynen de bildiğin gibi. Gittikçe umutlar azalıyor. Göğüslerdeki ani sönme beni bitirdi. Daha önceki negatşf iki tedavide de bunu yaşamıştım. O yüzden cumartesiden beri hayat durdu sanki. Az önce ayağımı masaya çarptım başladım ağlamaya sinirden.

ben de bu hamilelikte 3 ay her hafta doktora gittim. yok göğüslerim yumuşadı, yok başka hamilelik belirtisi yok, yok bunun da kalbi durdu diye. ama bak yarın 33. haftaya giriyorum. göğüstü falan boş hepsi. ay yaaa birşey çıkmayacağını bile bile neredeyse yarın yaptır kurtul diyeceğim. keşke 2-3 günde anlaşılsa bu dert. düşünme diyeceğim o da olmuyor. sadece hiçbir zaman herşeyin sonu değil diyebilirim. allah büyük.

Son düzenleme:
Sağol Denizcim. İşte insanın kendini en fazla dinlediği dönem bu. Zaten sürekli kendini bu kadar dinlese kafayı yer ve hastalık hastası olur.
İşte bu dönemin en büyük manyaklığı insanın bir yeri ağrıdığında bu kadar sevinmesi. Normalde öfff-pöff diyeceğimiz problemler bu dönemde, ayy yaşasın haline dönüyor. Bu da ne kadar sağlıklı düşündürür insanı o da ayır konu :)
Keşke belirti popo ağrısı olsaydı. Çifter çifter progynex nedeniyle artık yürüyemiyorum oturamıyorum. Kesin beşiz gelirdi :)) Olsun ben razıyım. Tek gelsin de aylarca hergün bu iğneden olayım.

bilmiyorumkismile Kızlar bahçeci den ayrılan akapunktur dr. Emel Konur un muayenehane bilgilerini bilen var mı? Artık başlamam lazım, geç kalıyorum ama hiç bulamadım. Bahçeci bilgi vermiyor. Yada nişantaşı çevresinde bu işin uzmanı önerebileceğiniz yok mu?mafoldumben

gunaydın kızlar ...........bebıslerıme artık yalnız bakıyorum cogu seyı rayına oturttum sayılır .....safdece haftanın ıkı gunu bı kız gelıcek o varken ıslerımı yapıcam o utu yapıcak sadece hayırlısı bakalım zaman ne gosterır ama on gozum olmalı ya cok zor dun ela dıustu cok agladı..kafası sıstı bıraz alıscaz bunlara ama rabbım korusun cok zor...........opt sızı çokkkk beklıyorum guzel haberler eyluden strsuzıden bulusuuudaannn ınşşşşşşşşşşşşşşşşş bensudan.........kukadan denızden .........gıokce nasılsın kızın nasıl uslumu...............
sakunya hıçbı bılgım yok canım ya ınş ıstedıgın bılgıye ıulasırsın...........bıyer bulamasan gel anadolu yakasına ya
opt sızı

kızlar çok sagolun allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin evlat sahibi olmayı nasip etsin .. tüm merkezimiz o oldu :) kızlr sizlerinde isimlerinizi kagıda yazdım doguma gidene kadar okudum rabbim arete bensuya blesuya kukaya bulut a da nasip etsin die dua etttim inş kabul olur hamile arkadaşlarımada kolay dogum diledim inş kabul olmuştur ... bugün kociş gökce yi sarılık için götürdü yaaa bide dün geceden uykusuzum hiç uyutmadı kakasını yapamadıı sabah yapmış oda katı bi şekilde ne yapacagımızı şaşırdık valla... allah yardım etsin .. neyse hadi be kaçtım gene gelirim kib öptm
eylülcüm güzel haberler al inş canım

bilmiyorumkismile Kızlar bahçeci den ayrılan akapunktur dr. Emel Konur un muayenehane bilgilerini bilen var mı? Artık başlamam lazım, geç kalıyorum ama hiç bulamadım. Bahçeci bilgi vermiyor. Yada nişantaşı çevresinde bu işin uzmanı önerebileceğiniz yok mu?mafoldumben

Nişantaşın da Akumed var Kaya Bey ben ona gittim.Tüp bebek te Akapunktur konusunda bilgili Tüp bebek doktoruyla çalışmış.100 TL idi pazarlıklı fiyatı.Ama ilk seans daha pahalıydı.İnternet ten telefonunu bulabilirsin canım.

merhaba kızlar...gökçecim...Allah yavrunu analı,babalı büyütsün inşş...adı gökçemi oldu....ben gökçe ismini çok severim.......eylülcüm...nasılsın diye sorucam ama,şu anki durumunun ne olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum..şu belirtileride kafandan at gitsin....muallimde zaten yazmış sana,ben onun tedavi,sini hep takip etmiştim,ondada hiç belirti yokytu ve bak durumuna..3 cadının peşinde koşturuyor duruyor..inşş..seninde 2 cadın olurda sende hiç oturmassın yerine.........aret...sanada kız geliyor ha....amann kızlarda bir başka tatlı oluyorlar....3 lü testinde inşş.güzel çıkar sonucu.......deniz .. seninde alçı çıkmış..gözünaydın.......elmuallim.....arık işleri rayına otutturdun demek...Allah yardımcın olsun.....gece yatatğa nasıl bir halde girdiğini tahmin bile etmek istemiyorum..ama olsun prenssesler için herşeye değer..........bensu,toprak,kuka,strauze,sakunya....sizler nasılsınız ? kızlar kendinize iyi bakın...öpüldünüz.....

geçen sene memorial da da paket akupunktur vardı. arayıp bilgi alabilirsin

gunaydın kızlar ...........bebıslerıme artık yalnız bakıyorum cogu seyı rayına oturttum sayılır .....safdece haftanın ıkı gunu bı kız gelıcek o varken ıslerımı yapıcam o utu yapıcak sadece hayırlısı bakalım zaman ne gosterır ama on gozum olmalı ya cok zor dun ela dıustu cok agladı..kafası sıstı bıraz alıscaz bunlara ama rabbım korusun cok zor...........opt sızı çokkkk beklıyorum guzel haberler eyluden strsuzıden bulusuuudaannn ınşşşşşşşşşşşşşşşşş bensudan.........kukadan denızden .........gıokce nasılsın kızın nasıl uslumu...............
sakunya hıçbı bılgım yok canım ya ınş ıstedıgın bılgıye ıulasırsın...........bıyer bulamasan gel anadolu yakasına ya
opt sızı

maşallah :nazar: ben 1 taney nasıl bakarım diye düşünüyorum. işe başlamadan kadın da alacağım ama hala nasıl olacak diye korkuyorum. bebeği bırakıp çalışmak da çok zor. allah kolaylık versin. inşallah haftada 2 gün bir yardımcı yeter sana. temizliği ütüyü yapsa üstüne hergün kızlarının ve sizin yemek işiniz var. zor valla.

kızlar çok sagolun allah razı olsun rabbim isteyen herkese versin evlat sahibi olmayı nasip etsin .. tüm merkezimiz o oldu :) kızlr sizlerinde isimlerinizi kagıda yazdım doguma gidene kadar okudum rabbim arete bensuya blesuya kukaya bulut a da nasip etsin die dua etttim inş kabul olur hamile arkadaşlarımada kolay dogum diledim inş kabul olmuştur ... bugün kociş gökce yi sarılık için götürdü yaaa bide dün geceden uykusuzum hiç uyutmadı kakasını yapamadıı sabah yapmış oda katı bi şekilde ne yapacagımızı şaşırdık valla... allah yardım etsin .. neyse hadi be kaçtım gene gelirim kib öptm
amin gökçeim inşallh duaların kabul olur. yenidoğan bebekte kabızlık olur muymuş? ne zor şeyler bunlar. allah kolaylık versin. ama çok da güzel herhalde. allah herkese nasip etsin.

merhaba kızlar...gökçecim...Allah yavrunu analı,babalı büyütsün inşş...adı gökçemi oldu....ben gökçe ismini çok severim.......eylülcüm...nasılsın diye sorucam ama,şu anki durumunun ne olduğunu çok iyi tahmin edebiliyorum..şu belirtileride kafandan at gitsin....muallimde zaten yazmış sana,ben onun tedavi,sini hep takip etmiştim,ondada hiç belirti yokytu ve bak durumuna..3 cadının peşinde koşturuyor duruyor..inşş..seninde 2 cadın olurda sende hiç oturmassın yerine.........aret...sanada kız geliyor ha....amann kızlarda bir başka tatlı oluyorlar....3 lü testinde inşş.güzel çıkar sonucu.......deniz .. seninde alçı çıkmış..gözünaydın.......elmuallim.....arık işleri rayına otutturdun demek...Allah yardımcın olsun.....gece yatatğa nasıl bir halde girdiğini tahmin bile etmek istemiyorum..ama olsun prenssesler için herşeye değer..........bensu,toprak,kuka,strauze,sakunya....sizler nasılsınız ? kızlar kendinize iyi bakın...öpüldünüz.....

senin yeni tedavin önümüzdeki ay mıydı? inşallah oğlunun kardeşi gelir bu kez.

Gökçecim bebişe 1 çay kaşığı zeytin yağı içir.Gerçi bebiş çok küçük ama bir dr. danısın.Bir de poposuna yakılmış zeytinyağı sür.Kızının sarılık olmaması içinde 2 saate bir emzir.Buna geceleri de dahil.Herkesi çok öpüğyorum.Çooook çalışmam lazım çoook...

heralde canım merkez o artık..........baska ılgı alanı yok .........ınşş duan makbul olur canım ınşşşşş burası guzel bebışlşlerle dolar ınşş herkes bebegınden bahseder ınşş ..........
canım kabızlık noırmal ve cokda zor benımseda öleydı cok sıkıntım oldu her ıkı gecede bır elımde kulak cubugu zeyt yagına batırıp işlem yaptım ancak öle rahatladı cok zor canım sıcak bı odada karnına bebeyagıyla veya zeytınyagıyla masaj yap saat yoıonune dogruı ve bı kuçuk havluyla sar karnını bu hemde gazını alır rahat uyur ve her sabah bı cay kasıgı zeytınyagıı içir hıçbı zararı olmaz ben belkı hepsıne bı kılo ızcırdım dr söledı ancak öle rahat ettık ............ınşş rahatlarsınız..........
buluesu ınş canım gelecek ayı beklıyorum.........
opt sızı kızlar aglıyolar mamalarını yıyıp uyucaklar ınş

Gökçecim sağlığı yerindeyse önemli olan o. Canım bir arkadaşımın da aynı problemi vardı. Bir süre devam etti. Sıkıntılı bir süreç ama sen tecrübelileri dinle. Bak Toprak da muallim de aynı şeyi söylemişler.
Bluesuu canım inşallah hayırlısıyla tedavine moralle başlayacaksın ve güzel geçecek herşey.
Sakunya, Aret'in bahsettiği Kaya bey çok ünlü bir doktor. Cerrahpaşa anatomi dalında öğretim üyesi, aynı zamanda akupunktur konusunda uzman. İstersen googledan Emel hanımı da bir araştır.

Benden haberler ise; kasık ağrılarım var biraz. Adet olacakmış gibiyim. Moralim bir bozuk, bir de ne yapayım elimden gelen budur şeklinde. İyi yanı amerkian sitelerinden aradım. 38 derece üzerinde uzun süreli ateş tutunmayı etkiler diyor. Benim ateşim 38 üstüne çıkmadı ve 38 olan en yüksek ateşim de 1-2 saat arası sürdü. İBu bilgi bana moral verdi.

Muallim'in yaşamış olduğu belirtisizliği aynı şekilde Mambaa'nın da geçmişini okurken gördüm. Bu da bana bir pozitiflik veriyor. İyi ki varsınız arkadaşlar.

Back
X