Tp Bebek ve Akupunktur

Eylulcum nasilsin canim
Bende umutluyum senden rabbimin izniyle inseallah Biliyorsun ben 8 kez denedim ve hep ayni belirtiler olmustu.
Goguslerim kasik agrilari bacak agilari inanki 8 sindede ayni belirtilerim vardi.
Yalniz son denememde transferden 5 6 gun sonra atesim cook yukselmisti sadece farkli olan oydu.
Bence belirti aransaydi bende hepsi vardi ve negatifti Canim kardesim hakkinda hayirlisi neyse o olsun inseallah rabbim emeklerini bosa cikarmasin AMINNNNNNNNNNNN

nilcim aminnn canim. allah razi olsun. hic umut yok ama oyle guzel dua etmissin ki ben de insallahh diyim canim. internette problem var cepten baglandim. cok yazamiyorum. bluesuu canim aksam 7_8gibi kan veririm herhalde

kızlar yaa..2 gündür biraz canım sıkkın.....koltukaltımda bir beze çıktı....dr.a gideyimmi diye düşünüyorum.....birde hangi dr.a gitmem lazımki bu beze için?

Bluesuu canım bu tip bezeler çıkabiliyor. Gayet normal. Ama ihmal etmeyip doktora gitmekte fayda var kesinlikle. Gitmen gereken branş Genel Cerrahi canım. Orada genel muayene yapıyorlar. Belki parça veya su alıp patalojiye gidiyor, belki ultrasonla bakılıyor. Ben iki ay üstüste ikisini de yaptırmak zorunda kalmıştım. Bezeler büyüdüğü için. Ama doktor bazı bünyeler fibrokistiktir. Endişelenmeyin demişti. 1. derece akrabada meme kanser yoksa sorun da büyük ölçüde yok demekmiş. Rahat ol ama ihmal etme canım.

benim 2 arkadaşımda da bezeler var göğüslerinde (ama koltukaltı da aynı değil mi sonuçta oraları kontrol edin her adet diyorlar) düzenli jinekoloğa gidiyorlar. o ultrason yapıyor duruma göre gerekirse mamografi çektiriliyor.

nilcim aminnn canim. allah razi olsun. hic umut yok ama oyle guzel dua etmissin ki ben de insallahh diyim canim. internette problem var cepten baglandim. cok yazamiyorum. bluesuu canim aksam 7_8gibi kan veririm herhalde

ay niye o kadar geç. inşallah sonucu bu akşam yazarsın. bizler tüm negatifliğine rağmen pozitif bekliyoruz

Arkadaşlarım, canlarım
Son 10 gündür yaşadıklarım nedeniyle çekilmez biri oldum biliyorum :) Ben her türlü moral desteğiniz için sonsuz ama gerçekten sonsuz teşekkür ediyorum hepinize.
Kaybolan göğüs sızım, hiçbir şekilde ortaya çıkmayan belirtlerim, yükslen ateşim nedeniyle oldu bunlar.
.
Az önce hastaneden geldik: 10. gün sonucum 265. Çok sevinmekle beraber aptallaştım. Hala da öyleyim.

ayyyy...canım yaaaaa...çoooooook sevindim...pc yi açmadan sana dua etmiştim....çok ama çokkk sevindim canım...ALLAH sorunsuz bir 9 ay geçirmeyi nasip etsin...maşallah değerin yüksek...ikizler geliyor galiba...

Starsuzie canım çok teşekkürler iyi dileklerin için. İlk defa FMF olan bir tüp bebek hastasıyla karşılaşıyorum. Yalnızlığımdan sıyrıldım :) Bugüne kadar hep doktorlardan işitmiştim çünkü bizim bir FMF hastamız vardı diye başlayan hikayeleri.
Canım inşallah tedavinde herşey yolunda gider, hayırlısıyla pozitif sonucu alırsın.
Ben de önceki 4 tedavimde kullanmıştım. Doktorlar öenriyordu. Önceki doktorum Seval Taşdemir'di. Çok sevdiğim ve güvendiğim bir doktor. O da sürekli kullandırdı. Çünkü ateş çıkarsa daha tehlikeli diyordu. Ama Faruk bey hamilelikte kolşisin önermiyoruz o yüzden kullanmayı bırakalım dedi. Bıraktık ama bırakınca ateşi neyle engelleyebileceğimizi bilmiyoruz ki. İşte benim de transferin 3. günü ateş patlak verdi.
İşte böyle canım. Sen tedavini nerede yaptırıyorsun? Moralini yüksek tut. O hepsinden önemli. Ben inanılmaz pozitiftim ama azıcık olan belirtilerim de bittti. Ben de bittim. Üzülmekten korkmuyorum da bana hep moral ve destek olan eşimin üzülmesine dayanamıyorum.
İnşallah senin için herşey çok güzel olacak.

cnm bunları yazarken bebeginin seninle olduğunu bilmiyordun.artık biliyoruz....maşallah...çook sevindimmm yaaa

starsuze.inş..senin tedavinde güzel geçer ve sonucu da opzitif olur inş.....

cnm tedavi bugün iptal yumurtalar gelişmedi:(

Selam arkadaşlar,
Umutsuz bekleyişim devam ediyor. Evet yarın test yapacağım, ama ben negatif sonuca hazırım. Bu kadar kaybolan belirtiyle ve ateşle başka birşey beklemiyorum açkçası. Keşke farklı şeyler yazabilseydim. Ama dün gece yine ateş çıktı. 38 sabitli bir ateş.
Artık bitsin bu bekleyiş modundayım. Sadece eşim çok umutlu hala. Onun üzlümesine çok üzüleceğim. Yoksa siz de biliyorsunuz 1 yıldır hazırlanıyordum ve işte şimdi zamanı diyordum. Ancak FMF mahvetti herşeyi.

Arkadaşlarım, canlarım
Son 10 gündür yaşadıklarım nedeniyle çekilmez biri oldum biliyorum :) Ben her türlü moral desteğiniz için sonsuz ama gerçekten sonsuz teşekkür ediyorum hepinize.
Kaybolan göğüs sızım, hiçbir şekilde ortaya çıkmayan belirtlerim, yükslen ateşim nedeniyle oldu bunlar.
.
Az önce hastaneden geldik: 10. gün sonucum 265. Çok sevinmekle beraber aptallaştım. Hala da öyleyim.

CNM tebrik ederim...sağlıkla kavuş bebeğine..
:nazar:

bluesuucum aretcim starsuziecim cok tesekkur ederim. valla ben hala inanamiyorum. yine cepten yazmaya calisiyorum. starsuzie canim cok uzuldum. neden boyle oldu canim. yumurta kalitesi sayisi problemliydi galiba. yas kac canim. nerede tedavi goruyordun. cok uzuldum canim. bundan sonra ne olacak.

Su anda pc yeni actim ve cokkkkkkkkkkkkkk mutluyum.
Sukurler olsun yarabbi dualarimiz zuhur etti .
Eylulcum rabbim yavrularini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin inseallah
Rabbim tamamina erdirsin.Sorunsuz saglikli hamilelik gecir inseallahhhhhhhhhhhhhh
Ey yuce yaradanim bizleri sevindirdin bu yolda maddi manevi emek eden herkesin kucaklarini doldur ALLAHIMMMM COKKKKKKKKKKKKKK DUYGULANDIMMMM gene ne guzel bir haber aldikk Eylulcum seni cani gonulden tebrik ediyorum.ALLAH ICIN SEVMEK VE SEVINMEK NE GUZELLLLL

Arkadaşlarım, canlarım
.

canım arkadaşım gelmişti akşam sonra sızmışım. derken her zamanki gibi uykum kaçtı bu saatlerde aklıma sen geldin girip bakayım dedim. çookkk sevindim :lepi:kaydirigubbakcemile2zemuszemuskaydirigubbakcemile2delikafaduldenhihoyyyt:sm_cool::hooray::dance:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3
neymiş tüpte belirti aranmazmış. ama seni çok iyi anlıyorum ben de aynı senin gibi oluyordum. veee bence ikizler geliyor kaydirigubbakcemile5tabii hayırlısıyla gelsin sağlıklı olsun da tek ikiz farketmez ve hatta riskler var diye tek daha iyi ama bu sonuca göre ikiz olma ihtimali de yüksek. sonuna kadar sağlıkla gitsin sağ salim kucağına alasın bu kez ve allah analı babalı büyütsün şimdiden opuyorumnanaktan

ne yazzzsammmmmmmmm ya .................acayım bakayım dedım elım zor gıttı tuslaraaaaaaaaaa amaaaaaaaaaaaaaaa cok sevındım bılıyomusun eylul neredeyse ılk kez su kuvez sıukıntısından sonra agladım ...........cokkkkkkk sevındım sevınç gozyası bunlar..............bak sende delı etın benı kız yok olumsuz dıye dıye belırtılere takılmak mahvedıyoo bızı ...............cok sevındım rabbım tamamına erdırsın asıl sıkıntılı gunler sımdı baslıyoo aslında ...........hergun nasıl gececekk dıye beklemek ama cokda guzel .........esıne sevgıler ...............:lepi::lepi::sm_cool:
cok cooooooooooook opt sızı ya eylul yat uyu dıkkat et kendıne ıkız gıbı bencede harıka ınşşşşşşşşşşşşşş
bugun tek tek üç kızımı da dra goturcemm ınş ıyı gecer ıkı bucuk aydır gıuıtmıyoruz zamanımız geldı gıdelım artık.............hepınızı optummmmmmmmm

Nilcim Allah razı olsun senden. Öyle güzel dualar ettin ki, beni hep rahatlattın. Çok sağol arkadaşım. Allah bu yolda emek harcayan herkesi sevindirsin inşallah.

Denizcim, evet sonuca çok sevindim ama sanırım aptallaşmam değerin yüksekliğinden. İnşallah sağlıkla devam eder herşey. Moral desteğin için çok teşekkürler canım.

Muallimcim ağladın ha. Canım arkadaşım. Hepimiz birbirimizin derdinden anlayanlarız. Beni çok mutlu ettin canım yazdıklarınla. Ve aynen dediğin gibi asıl şimdi başlıyor. Başladı bile: İşte ilk soru: Acaba yarınki değer ikiye katlayacak mı?
Hastanede kan alırken sonuç 1 saate çıkar ama bazen çok yüksek değer çıkarsa uzayabilir demişlerdi. Beklemeye başladık. 1 saat sonra gidip sorduk, çıktı mı diye. Son adet tarihiniz neydi dediler. Tüp bebek tedavisi ama niye sordunuz değer mi yüksek dedim. Evet dediler. Kaç diye bile sormadım. Ben dışarı çıkmak istiyorum diye başladım kapıya koşmaya. Arkamdan burada ağlayın dediler ama kim durur. Hastane kapısına çıktım katıla katıla ağladım. Sonra eşim geldi. Sarıldım ona da. Onu mutlu gördüğüme de çok sevindim. Allahım inşallah devamı da sağlıkla gelir.

Back
X