Tp Bebek ve Akupunktur

yenı geldım kızlar.........bebıslerın tahlıllerı uzun surdıu daha seda yı goturemedım........bı çış yapmadılar yaaa offff nornmalde bezı doldururlar beklıyoom ya yok .....neyse baska gune kaldı...........
eylul sonuç ıyı cıktı kan tekrarına gerek yok bence omer bey benden ıstememıstı gerelk yok demıstı .....sonucun coook guzel ınşş hep ıyı gıder ınşş.....
hepınızı opt

Muallimcim ağladın ha. Canım arkadaşım. Hepimiz birbirimizin derdinden anlayanlarız. Beni çok mutlu ettin canım yazdıklarınla. Ve aynen dediğin gibi asıl şimdi başlıyor. Başladı bile: İşte ilk soru: Acaba yarınki değer ikiye katlayacak mı?
Hastanede kan alırken sonuç 1 saate çıkar ama bazen çok yüksek değer çıkarsa uzayabilir demişlerdi. Beklemeye başladık. 1 saat sonra gidip sorduk, çıktı mı diye. Son adet tarihiniz neydi dediler. Tüp bebek tedavisi ama niye sordunuz değer mi yüksek dedim. Evet dediler. Kaç diye bile sormadım. Ben dışarı çıkmak istiyorum diye başladım kapıya koşmaya. Arkamdan burada ağlayın dediler ama kim durur. Hastane kapısına çıktım katıla katıla ağladım. Sonra eşim geldi. Sarıldım ona da. Onu mutlu gördüğüme de çok sevindim. Allahım inşallah devamı da sağlıkla gelir.

Eylulcum ya bana test gunumu hatirlattinakannehir banada oyle demislerdi ahhhh
eger negatifse yarim saat eger pozitifse uzun demislerdi,
Ve aradan bir saat gecmisti gidip soramamistim bile ohaoldumsmile bizi cagirdiklarinda hemsire sonucu zarfin icine koyuyor gulerekten ben sadece durum dedim pozitif deger dedim 396.9 iste o anda hayatimin sokunu yasamistim icim gecmis ve yalan soyluyorsunuz deyip uyandigimi hatirliyorum.Bunca tedavinin sonunda boyle bir deger Rabbime sukurler olsun binlece kez ve su an kuzum kucagimda mamasini yiyor.
Allahim guc versin kuvvet versin bu yolda gidenlere Allaha emanet olun canim inseallah bundan ötesi guzel gider.

Muallimcim doktor ikinci teste gerek yok demişti dedin diye doktoru aradım. Evet aynen öyle dedi. Sonuç gayet iyi tekrara gerek yok, Pazartesi yeni reçete vereceğim dedi. İyi ki bunu yazmışsın. Şimdi durup dururken yarın ne çıkacak diye gerilecektim.

eylul...................yenı hamıleeeeeeee
bensu ...............ınşşşşşşş olucak
buluesu .................ınş olucak
kuka.......................ınş olucak....
nısam..................ınşşşşşş olucak........
kım vardı baska kızlar rabbım sıra sıra nasıpets ınşşşşşşşşş

eylul bak aku ve omer bey sanada kısmetlı geldıo ..........ınş tamamına er ...........uzme bebeklerımız bak ona gore .............artuık rahatla uyu bolbol valla sonra cok zor oluyo

Nilcim ne güzel duygu. Bebeğin kucağında. İnşallah isteyen herkes yaşasın bu duyguyu.
İnsan negatif sonuç almaya alışmış veya kendini negatife çok hazırlamışsa, pozitif sonuç çok farklı tepkiler verdiriyor.
Allahım inşallah yaşattığı bu mutluluğun devamnı da getirir.

Muallimcim aynen öyle. Ayten hanım ve Faruk bey derken senin izinden gittim. İnşallah ben de kucağıma alabilirim canım. Senin ve diğer arkadaşların verdiği pozitif enerji o kadar önemli ki.

eylul...................yenı hamıleeeeeeee
bensu ...............ınşşşşşşş olucak
buluesu .................ınş olucak
kuka.......................ınş olucak....
nısam..................ınşşşşşş olucak........
kım vardı baska kızlar rabbım sıra sıra nasıpets ınşşşşşşşşş

Ben de varım bacım, uzun protokol lucrinimin 7. günüdeyim. 4. denemem ve Allah a şükür bir akapunktur uzmanı buldum. Hem de önceden ebriyologmuş.hihoyyyt

Muallimcim ağladın ha. Canım arkadaşım. Hepimiz birbirimizin derdinden anlayanlarız. Beni çok mutlu ettin canım yazdıklarınla. Ve aynen dediğin gibi asıl şimdi başlıyor. Başladı bile: İşte ilk soru: Acaba yarınki değer ikiye katlayacak mı?
Hastanede kan alırken sonuç 1 saate çıkar ama bazen çok yüksek değer çıkarsa uzayabilir demişlerdi. Beklemeye başladık. 1 saat sonra gidip sorduk, çıktı mı diye. Son adet tarihiniz neydi dediler. Tüp bebek tedavisi ama niye sordunuz değer mi yüksek dedim. Evet dediler. Kaç diye bile sormadım. Ben dışarı çıkmak istiyorum diye başladım kapıya koşmaya. Arkamdan burada ağlayın dediler ama kim durur. Hastane kapısına çıktım katıla katıla ağladım. Sonra eşim geldi. Sarıldım ona da. Onu mutlu gördüğüme de çok sevindim. Allahım inşallah devamı da sağlıkla gelir.

ayy canım yaaçok sevindim inanki rabbm tamamına erdirir inşş inşş muallim okuyunca aglamış bak şimdide ben senin yazdıklarını okuyunca agladım :teselli:çok sevindim çok rabbim büyük darısı isteyen tüm arkdaşlarıma inşşş :emir_bebek:

kızlar benim kız acaba kolik mi oldu gece 3 te kalkıyo emziriyorum sonra altını degiştriyoruz tam temz bezi takarken başlıyo aglamaya sabah 7 ye kadar bagırıyo gaz çıkarmaya çalışıyoz göbegini ovuyoz sırtını ovuyoz sonra gündüz rezene veriyo m çörek otu veriyom bazen gazı olmasın die ama heergece aynı saatte kalkıyo sonra sabaha kadar dönüp duruyoz emiyo durmadan anca sabah 7 gibi şekerli su ile emzik agzına verip susturuoz sizleirnde böyle olduu muu?*

gokce bebeklerde gaz olayı oluyo malesef bazılarında yogun .........sen masaja devam et sıcak trut bebegını ve dr a sor bakalım gercejkten zor ama ılk uc ay sabret ..........
sakunya dogru sen de vardın ınşşşşşş canım ınşş kendını anlatsana azcık........

Merhaba herkeze! Kac gundur meraktan catliyorum? kk giremedim.Nasilsiniz kizlar anne adaylari bizim yaramzlar nasillar? Insallah allah bizi sizin gibi yorulmaya sizin gibi bezi mamasi v.s. kosmaya nasip eder/
hamisler sizler nasilsiniz? hamilelik nasil gidiyor? Deniz ayagin nasil oldu? suan nasilsin? Tedavide olanlar Allahim yardimciniz olsun! storsuzie yumurta gelismedigini okudum canim yuksek dozla mi baslamistiniz? Allah buyuktur bir hayiri vardir?UMitini kesme/

Eylulcum Allaha sukur cok sevindim insallah devami gelir insallah bebisini eline almayi nasip eder Rabbim/ Hastanedeki degerleri ogrendigini okudum agladim hepimiz bir umit bir umitsizlik icinde bu gunleri yasadik ya duygulandim agladim.. Allahim hamilesin diyeni duydurmayi nasip eder bizlere Allahim bebisini eline almayi nasip eder...Canim duaciyim///

bluesuu bensunaz nasilsiniz/ tedavi hakinda ne dusunuyorsunuz? Kizlar hepinizi opuyorum

kIslerim dolayisiyla kk giremiyorum ama meraktan catliyorum anneme anlatmistim o da masallah hamile kalanlar var mi diye benden beter bekliyor///Allahim hamileyiz sonra bebisimiz oldu haberini vermeyi nasip eder insallah

Merhaba Kızlar:)
İnşallah iyisinizdir hepiniz?
Size sormak istediğim bir şey var ben elevit folik asit bebeaspirini kullanıyorum ancak doktor henüz bana demir ilacı vermedi. Siz kaçıncı haftanızda başladınız kullanmaya?

canım kukaa ınşş senıde gormek nasıp olucak ınşşşşşşşş cok tatlı bebeklerın ols ınşşşşşş

aret yırmıncı haftadan sonra demıre baslanıyo dr a guven merak etmme sadece cok guzel beslen bolbol nar ye

canım kukaa ınşş senıde gormek nasıp olucak ınşşşşşşşş cok tatlı bebeklerın ols ınşşşşşş

aret yırmıncı haftadan sonra demıre baslanıyo dr a guven merak etmme sadece cok guzel beslen bolbol nar ye
Saol cevap için el-muallim:)
Bu arada kızmış benim bebek:) üçlü teste temiz çıktı:)

Gökçecim senin de canın yanıyordur, bebeğin sıkıntı çektikçe. Kıyamam ona ben.
Kukacım çok teşekkürler. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah, senin, Bensunun, Bluesuu'nun, Sakunya, Starsuzie hepinizin.
Aretcim hadi hayırlısı olsun. Temiz çıkmış testin.

Gökçecim senin de canın yanıyordur, bebeğin sıkıntı çektikçe. Kıyamam ona ben.
Kukacım çok teşekkürler. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah, senin, Bensunun, Bluesuu'nun, Sakunya, Starsuzie hepinizin.
Aretcim hadi hayırlısı olsun. Temiz çıkmış testin.

Evet canın şükürler olsun iyi çıkmış.Darısı başına.Ayrıntılı ultrasonum var 2 hafta sonra inşallah o da iyi çıksın.

mrbkızlar
aretcim hadi hayırlı olsun kıızın isim düşündünüz mü?
valla denizin ogl u şanslı kızlar etrafını kaplayacak bakalım hangisine pas atcak :)

Back
X