Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar sizler öyle emzirme filan deyince içim bir tuhaf oluyor..çok güzel bir duygudur...bebeğini meleğini kendin besliyorsun...vücudundan...helekide o emerken gözgöze gelmesi..o yumuk yumuk elleriyle yüzünüze llemesi..çevremdeki anneler bebkleri emzirirken...görüyorum içim parçalanıyor..inşallah bende bebğimi kucağıma alıp emzireceğim..inşallahhhhhhhhhhhhhhh

inşşşş...canım...sende o günleri göreceksin......sen ALLAHTAN istediğin sürece sanada bir gün nasip edecek....

inşallah inşllah bluesuu canım inşallah ..rabbim kucağımızı boş koymaz...bende bebeğim lduğu zaman ismine hiç karışmayacağım eşim bitanem ne istiyorsa onu koysun...çünkü o bunu hak ediyor....rabbim sağlıklı hayırlı versin..yeter benim için....ALLAHIM tez vakitte sağklı hayırlı bir şekilde hamile kalmayı nasip ettttttttttttttt ..aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Toprakcim sen yine 6 ayi gectin..benim simdiden azaldi..ne oldu anlamadim..ne yesem icsem kar etmiyor...bazen yetmiyor agliyor..doktor aglasin birsey verme dedi...insallah 6 aya kadar emziririm..
buarada oglum 1740 di hastaneden ciktigimizda 3.ay kontrolu 5.500 geldi..boyumuzda 45 cm di 58 oldu :nazar: ayindakileri yakalamamiza az kaldi..insallah boyle devam eder ama sanmiyorum..kilo alimi bu ay yavasladi..gecen ay 1800 almisti buay 900 aldi..ay ay azalcak sanirim..saglikli olsunda onemi yok..

bebek istiyoruz canım evet bebeğinin ismi çok güzel.. emin olki ismi gibi erdemli bir insan olcaktır...rabbim uzun ömürler versin..tüm sevdikleriyle beraber...

Bulutçum vakti zamanı gelince senin de kuuzn gelecek.Sadece biraz sabır.Bu arada benim bebiş oğlan değil kız:-))) Saçlar kısa ya daha anlaşılmıyor cinsiyeti.Gerçi siması da biraz erkeği andırıyor.O yüzden kızımı görenler bunun arkası erkek diyorlar.Kısmet.Sağlıklı olsunlarda önemli olan o...

toprakçığım kusura bakma sanki aklımda öyle kalmıştı..evetttt resimde öyle duruyor..kız bunun arkası erkek...inşallah toprakcığım inşallah...rabbim dualrımı kabul eder...

kızlar bu arada geçnde tv de duydum sütün artması için bol bol ayva yenilmesi gerekiyormuş...ne güzel hemde ayva mevsimindeyiz...birde bizim burda yeşil soğan derler ...elinizden geldiğince emzirin kızlar..hep öyle diyorlar.

Toprakcim sen yine 6 ayi gectin..benim simdiden azaldi..ne oldu anlamadim..ne yesem icsem kar etmiyor...bazen yetmiyor agliyor..doktor aglasin birsey verme dedi...insallah 6 aya kadar emziririm..
buarada oglum 1740 di hastaneden ciktigimizda 3.ay kontrolu 5.500 geldi..boyumuzda 45 cm di 58 oldu :nazar: ayindakileri yakalamamiza az kaldi..insallah boyle devam eder ama sanmiyorum..kilo alimi bu ay yavasladi..gecen ay 1800 almisti buay 900 aldi..ay ay azalcak sanirim..saglikli olsunda onemi yok..
İremcim ben de öyle teseşlli ediyorumkendimi 8 ay emzirdim buna da şükür diye.Bakalım artık.900 gr. da çok iyi ya maşallah Erdem bebeğe.Zayıf çocuk daha çabuk topluyor kendini.Netice olarak önemli olan kiloları değil sağlıklı olmaları.İşim var size laf yetiştiriyorum ya.Çalışmam lazım.Çok yazmayın aklım sizde kalıyor...

bulut,luesu sagolun kizlar...birz sabir,umut,sirayla herkes anne olacak..er gec hepmiz bu duygulari yasiycak...
toprak cnm gelsin gelsin ece nin Arda kardesi insallah...
hi buarada ben 2.cocuk icin konustum..2.gebeligimdede erken dogum,dusuk dogum v.s riskler varmis..rahim seklimden dolayi..hadi oglum sansliydi..saglikla geldi ama 2.de o riske giremem sanirim...Allahim 1.evlatlarimiza uzun omur versin..olmayanlara versin insallah..

toprak cnm doktorum sut artirmak icin malt(bira mayasi)icmemi onerdi..eczanelerden bulamadim ariyorum..aklinda olsun denemek istersen kolay gelsin..benimkide uyanimak uzere..
hepinizi opuyorum iyi bakin kendinize...

Bluesuu canım daha önceki 4 denemde 3 negatifim vardı. Pozitif olanımda 10. gün değer 37 idi. Düşük yaşamadım. Başka sebeplerden 30. hafta kaybettim.
Geçen sene de kendiliğinden gelen bir düşük vardı. Ama onda da değer çok düşüktü. İlk değerde bile ben kimyasal diyordum.
Bu sefer değer yüksek tekrara gerek yok deyince morallendim ama tabi insan korkuyor. Senin de öyle dediğini okuyunca biraz ürktüm.

eylül geliyordum kimseler olmuyordu....herkes bebekleiyle ilgileniyordu....onun için..senide tebrik ederim..kucağına almak nasip olur inşallah...

kızlar sizlere iyi sohbetler..dün akşam memleketen geldim..gözlerim gidyor 14 saatlik yoldu....beni çok kötü etti...kendinize çok iyi bakın...ümmühan arkadaşınızzıda dualarınız da unutmayın...

Bulutcum çok teşekkürler canım. Darısı en kısa sürede sana ve diğer tüm isteyenlere inşallah.
Var mı önmümüzdeki dönemde tedavi ile ilgil planın?

Toprakçım, dondurulmuş epey bir vardı yanlış hatırlamıyorsam. Arkası erkekse eh hadi hayırlısı.

4 tane dondurulmuşum var Eylülcüm.AmA çalışan bir anne için 2. bebek çok zor gibi geliyor.Ne tam anlamıyla çalışabiliyorsun ne de tam anlamıyla anne olabiliyorsun.İşten eve geliyorum küçük hanım tavır yapıyor kafayı bir 5 dakika bir o yana bir bu yana çeviriyor.Kendince küsüyor bana.İşte o an çok üzülüyorum .Ben de işte kızımı çok özlüyorum durup durup fotoğraflarına bakıyorum , ilk adımını göremeyeceğimin üzüntüsünü yaşıyorum.Anlayacağın bu yüzden 2. konusunda çok cesur değilim.Ama yine de nasip...

Back
X