transfer oldum ohss baslangici da var..aceba bu sefer hamilemiyim..cok sukur hamileyim ama ohss de ilerlemisti...aceba ohss den kurtulabilecekmiyim,aceba bebegime zarari olacakmi,aceba kalp atisi varmi,hih kalp atisida var cok sukur...hadii simdide 2 li bozuk cikti.aceba amniyosentez yaptirsam mi,yaptirirsam riske girerse,amniyosentez yapilir kese suyu tamamliycakmi,sonuc temiz cikcakmi...hih cok sukur bunuda atlattim..artik hamileligin tadini cikarmaliyim..buda ne bu seferde sekerim yuksek.hadii bu sefrde sekeri duzenle,gunluk seker olcumu diet,spor...hih sekerde duzene girdi...ooo bu seferde rahimde su fazla erken dogum riski var...diet devam..sukur suyumda normale dondu..ee bu sefer de bebis zayif..birdaha kontrolde 2 kg gecmesi gerek dedi doktorum...ye babam yeee:))kontrole gittik kesin benim sipa bu yememle 2.5 olmustur derken bi baktilar 1800 detayli inceleme sonrasi hemen dogumaaa:))
ben hamileligimin keyfini suremedim..zor elde edilen gebelik,sorunlu ilerleyen hamilelik..bitmeyen endiseler..
ama ne sorunlar cikarsa ciksin..rabbim bu bebegi nasip ettiyse bi sekilde saglikla kucagimiza veriyor..
eylulcum...zor elde edilen gebeliklerde endiseli olmamak elde degil..ama benden tavsiye nasibinde varsa saglikla gelcek kuzun..hamileliginin keyfini cikar..