- Konu Sahibi el-muallim
- #11.361
iyi geceler arkadaşlar sagol muallimcim biliyorum ömer faruk vanlıoglunu bizim burdaki kültür merkezinde konuşma yapmıştı konuşmaları falan yani insana güven vericiydi tabiki Allah ol demeden birşey olmuyorr...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler,
Bugün doktora gittik kontrole, normal buldu herşeyi. Ocak'ta görüşürüz diye ayrıldık oradan. Bakalım inşallah mutlu sona ulaşırız bu sefer.
Muallimcim evet o çok zor günler geride kaldı çok şükür. Sabah akşam senden iyi haber almayı bekliyorduk. Bekliyorduk diyorum çünkü seninle ilgili şeyleri eşimle de paylaşmıştım ve her gelişmeyi ona anlatıyordum ve birlikte seviniyorduk. İnsan yüzyüze tanışmadığı halde birbirinin kalbini anlıyorsa tanıştığı çoğu kişiden daha fazla yakınlık kurabiliyor. İnşallah biz seninle tanışacağız da.
Ama bu sebze suyunun tadına kötü demişsin ya, o benim içtiğim otlar, sular arasında en lezzetli olanı :) Sen gel artık gerisini düşün. Hep burnumu kapatarak içiyorum. Ama sana çok şiddetle tavsiye ederim bu detoksu. Sonrasında da beslenmene bir dilim tahıllı ekmek yanına az yağlı sebzeler, salatalarla devam edersen, ara öğünleri bir meyvayla geçiştirirsen bence çok yol katedersin. 7 günlük sebze suyu detoksu ile 3,5 kilo verin falan diye kitaplar yazmış insanlar. Bunlar üzerine ciddi turizm sektöründe ciddi pay var. Bence dene. Hem de kanını, böbreklerini ve karaciğerini temizlemiş olursun.
Bluesuu sanım hadi bismillah diyelim. Bol sağlıklı yumurtalar, sağlıklı embriyolar ve sağlıklı bir 9 ay diliyorum canım sana. Güzel gelişemeri ve haberleri ver bize, moral bulalım.
Starsuzie canım FMF zor. FMF'li insanlar daha zor hamile kalıyor ve düşük yapma oranları daha yüksek oluyormuş. Ama olan çok var. Sadece zor oluyormuş, olmuyor değil yani :) Zor olsun da olsun. Benim problemim sebepsiz infertilite. Tabi artık yaş 40 oluyor ama hala sebep yok. Bunun da farklı bir yıpratıcılığı var. Önceleri problem yok diye çok zorlamadık koşulları, sonra zaman bırakın olur, stresten uzak durun olur diyen çok doktor oldu. Hatta biri benim eşim 41 yaşında hamile kaldı siz daha 35 yaşındasınız demişti. Ama olmuyordu işte. Sonrası klasik süreç aşılamalar ve tüp bebekler. Her seferinde herşey çok güzel denilip de negatifi görmek çok yıpratıcı oldu. Biri Allahaşkına bi sebep söylesin diye ağladığımı hatırlıyorum. Hamile kaldığımda ise 30. haftada kaybettim. Bütün bunları yaşadığıma inanamıyorum sebep bile yok diyordum. ama işte bu noktadayım. Senin durumun da ayrı zor. ama acubalance'da senin durumda olup başarıyı yakalayan birinin yazısı var. Doktorlar genellikle alternatif tıbba pek sıcak bakmıyorlar. Ama bak sadece alternatif tıpla bile ne çok şey başaran insanlar var. Ayrıca işyerimdeki bilgisayarda vardı galiba o site. Sana gönderirim. Sayfalar dolusu 4o yaş üzeri başarı yakalayan kadınların listesi var, sorunları ile birlikte. Ve senin durumun için şöyle bir bakındım internete. İstersen sen de gir bak ne göreceksin. Yapılması tavsiye edilenler:
1- Akupunktur
2- Beslenme
3- Bitkiler
4- Pelvik bölgeye kan akımını artıracak masaj
5- Toksinlerden arınmak.
Fertilite yogası, femoral masaj, detoks, düzgün beslenme ve uzmanından akupunktur desteği. İnşallah canım düzelecek herşey. Bir sabret ve aceleye getirmeden yapmaya çalış. Sonuçta yapacağın şeylerin hepsi doğal olduğu için yan etkisi yok. Ayrıca kaybedeceğin hiçbirşey de yok. Ama kazanabileceğin şeyler var.
Sevgiler herkese