Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar selam......dr. dan şimdi geldim...yumurtaların ve rahimin durumu gayet iyi dedi dr......fakat 6 yumurta göründü...geriden gelende olabilir dedi dr.um....bende şimdiye kadar zaten hep 7_8 yumurta oluştu ...yumurtanın tabii kalitesi önemlidee ben bu kez pgd yaptırmak istiyorum embriyolara....bunu dr.umla görüştüm...oda embriyo ve hücre sayısına bakmamız lazım..embriyolar oluştuktan sonra karar verelim dedi....genetiğimizde bir bozukluk yok ama ,oluşan embriyoların genetiğde bozuk olabiliyormuş....o yüzden bunuda istiyorum ama bakalım hayırlısı....ALLAHTAN herşeyin hayırlısını nasip ediyorum.......hoşçakalın...

kızlar selam......dr. dan şimdi geldim...yumurtaların ve rahimin durumu gayet iyi dedi dr......fakat 6 yumurta göründü...geriden gelende olabilir dedi dr.um....bende şimdiye kadar zaten hep 7_8 yumurta oluştu ...yumurtanın tabii kalitesi önemlidee ben bu kez pgd yaptırmak istiyorum embriyolara....bunu dr.umla görüştüm...oda embriyo ve hücre sayısına bakmamız lazım..embriyolar oluştuktan sonra karar verelim dedi....genetiğimizde bir bozukluk yok ama ,oluşan embriyoların genetiğde bozuk olabiliyormuş....o yüzden bunuda istiyorum ama bakalım hayırlısı....ALLAHTAN herşeyin hayırlısını nasip ediyorum.......hoşçakalın...

bluessucum yumoslar cook guzel insellah kaliteside guzel olur.Böyle guzel basladi sonuda coook guzel olur.Allah gönlune gore versin rabbim bu ugurda ugrasan herkesin yuzunu guldursun AMIMMM
Bluessu yasin kac canim pgt yaptirman icin embriyo sayisi coook olmasi lazim bilmiyorum ama ilk cocugun tedaviylemi oldu yoksa dogal yoldanmi hayirlisi olsun insallah öptum canim sipa kucagimda yazamiyorummm ilgi istiyorrrrrrrrr :24:

bluessucum yumoslar cook guzel insellah kaliteside guzel olur.Böyle guzel basladi sonuda coook guzel olur.Allah gönlune gore versin rabbim bu ugurda ugrasan herkesin yuzunu guldursun AMIMMM
Bluessu yasin kac canim pgt yaptirman icin embriyo sayisi coook olmasi lazim bilmiyorum ama ilk cocugun tedaviylemi oldu yoksa dogal yoldanmi hayirlisi olsun insallah öptum canim sipa kucagimda yazamiyorummm ilgi istiyorrrrrrrrr :24:
nilcimmm....çok sağol canım....37 yaşındayım..pgd istememin sebebi bize transfer edilenlen embriyolar hücre sayısı olarark en fazla olanlar oluyorya...ama geriye kalan bazen 2 hücreli bir embriyo bile genetiği düzgün olan olabiliyormuş...o yüzden istiyorum.....asıl sebebi benim 3 denemede hepsi tuttu hamile kaldım ama hep 6 _7 haftalıkken düştüler....rahimimede bakıldı histereskopiyle ....diğer bütün testler yapıldı..düşme sebepleri bulunamadı..sebep olarakta embriyoların rahimimde gelişememeleri....pgd le belki sağlıklılar seçilirde transfer olursa şansım olur diye düşündüm hamileliğimin ilerlemesinde .....7_8 embriyoyada pgd yapılabiliyormuş ama hücre sayıları fazla olması gerekiyormuş.......ama olmazsada kısmet bakalım.......inşşş...oluşan embriyolarım güzel olurlarda tutup hamileliğim ilerler .......oğlumda eşim tedavi görmüştü....bizdeki sorun zaten eşimin sperm sayısının az olması...ama o zaman eşimin kullandığı ilaçlar işe yaramıştı ve doğal yoldan hamile kalmıştım......ama oğlumun kardeşi bir türlü 10 yıldır gelmek bilmedi..bekliyoruz,uğraşıyoruz bakalım..... :21::36::1:

bulluesu ınşş canım ya gelsın bu kez bebısımız ...benım oğlum bazen uff dıyoo ben bı tane ıstemıstım ya sen orduyla geldın dıye eee haklı ama napım bu ış sparısle olmuyoo kı..........:52:....senınkıde sıkayet etmesın sonra bızım goz drumuzda anlatııtı 42 yasında ıkıncı cocugumu dogurdum dıye .....yanı gec degıl yetrkı kısmet olsun......burasıuı doldun bıu yıl ınşşş aret dogursun ardından sızler gelın ınş.........
ıyı bakın kendınıze hepsı oynuyoo az sonra kopar kıyamet bugun dılanın agzından sıyah bısey cıkardım ne dıye dusundum bulamadım garıp bı parca bı baktım gıydıgım terlıgın onu yenmıssssssssss:56: off ya bunlar cadı yaaa.............opt sızı

günaydınlar.......

gülsüm abla, çok güldüm senin haline... terliği yemişler demek.... bizimkilerde özellikle gülay terlik bulsun tadına bakıyor:) minenin ağzına götürme huyu çok yok, ama gülay dün akşam büyük sehpayı kemirmeye çalışıyordu..

bulluesu ınşş canım ya gelsın bu kez bebısımız ...benım oğlum bazen uff .aret dogursun ardından sızler gelın ınş.........
ıyı bakın kendınıze hepsı oynuyoo az sonra kopar kıyamet bugun dılanın agzından sıyah bısey cıkardım ne dıye dusundum bulamadım garıp bı parca bı baktım gıydıgım terlıgın onu yenmıssssssssss:56: off ya bunlar cadı yaaa.............opt sızı

El-Muallim ciğim inşallah.Arkamdan bekliyorun inşallah gelsin önce hamileler sonra çifter çifter bebişler inşallahhhhhhhhhhhhhh.Hamile dolsun topiğimiz inşallahhh yine.Hamile kalamayan kalmasın bu topikte.2012 ye bebeklerimizle girelim.

bulluesu ınşş canım ya gelsın bu kez bebısımız ...benım oğlum bazen uff dıyoo ben bı tane ıstemıstım ya sen orduyla geldın dıye eee haklı ama napım bu ış sparısle olmuyoo kı..........:52:....senınkıde sıkayet etmesın sonra bızım goz drumuzda anlatııtı 42 yasında ıkıncı cocugumu dogurdum dıye .....yanı gec degıl yetrkı kısmet olsun......burasıuı doldun bıu yıl ınşşş aret dogursun ardından sızler gelın ınş.........

muallimcim...inşşş.. canım gelir bu kez....gelsinde 1_2_3 hiç farketmez.....eee 3 tane gelirse benimkide offlar puflar ama alışır napalım...çok kardeş istiyorya.....hayırlısı canım yaaaa..inşşş..be kez gelir kardeşimiz.....senin cadılar terliktemi yemeye başladı bak şunlara...yerim ben onları yaaaaa...maaşallah.......:1::52::16:

Ne olmuş bu yazma yerine anlamadım. Buradan yazınca gelir umarım.
Bluesuu canım sağlıklı olsun yumurtaların, embriyoların. İnşallah canım güzel haberlere devam
Muallimcim terlik yemek nedir yaaa :) Çok eğlenceli bir ortam olsa gerek.
Toprakçım sana buğdayçimi için linki gönderiyorum. Türkiyeden Buğday çimi tozu alabilirsin ama ben hem tadına dayanamadım, tam erimediğinde de problem yaşadım, hem de 10 günlük kutu 70-80 lira. Bu linkten alacağın ise yine organik ve tablet haline getirilmiş. Buharla preslenmiş şekilde. Ayrıca 19 pound ve bir kutu 40 gün gidiyor. Türkiyeye gönderim yapmıyorlar genelde. Ama burası yapıyor. 3 Ocak'a kadar satış kapalıymış ama. 3 Ocaktan sonra sipariş verebilirsin. Gelişi 10 gün sürüyor. Amazing Grass Wheatgrass tablets - 1000mg x200tabs WOW! - eBay (item 280496890151 end time Dec-18-10 07:55:32 PST)

Denizcim maşallah Batuya. O ne tatlı bebek öyle. Diğer fotoğrafta da çok duygulandım. Bu kadar güzel bir fotoğraf çok nadir gördüm. Öyle anlamlı ki. Gözlerim doldu. Senin adına çok ama çok mutlu oldum canım. Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı uzun mutlu ömrü olsun.

Eylül cnm yolladığın siteyi inceledim.hikayeler motive edici gerçekten.buara hap kolik oldum sabah 10 tane

buğday çimi ile başlayan bol haplı günler..umarım abartmıyorumdur.

mücadeleye kaldığın yerden devam edeceksin değil mi?

bilgiler altın değerindeydi tekrar teşekkür ederim..

muallimcim...inşşş.. canım gelir bu kez....gelsinde 1_2_3 hiç farketmez.....eee 3 tane gelirse benimkide offlar puflar ama alışır napalım...çok kardeş istiyorya.....hayırlısı canım yaaaa..inşşş..be kez gelir kardeşimiz.....senin cadılar terliktemi yemeye başladı bak şunlara...yerim ben onları yaaaaa...maaşallah.......:1::52::16:

yıne bı garıp olmus burası yaa ..............
denız masallah sana ve oğluna cok sekersınız ......saglıkla buyut sev canım.........starsuzı bılgıler ınş sısıne yarar ınş emekleınızın karsılgını alırsınız supersınız ya a.........hava cok yagıslı .........kapalı benımkıler hasta anlamadım bırden burunları akmaya hapsurmaya basladılar ınş uuzun surmez opt sızı canlarım

:27::45::95:Kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bu siteye ne oluyor Allah askina anlamadim gitti :41:
Denizcim Rabbim anali babali buyutsun insallahhhhhhhhh
:nazar::nazar::nazar::nazar:Maasallah tebarekellah rabbim nazarlardan saklasin coook tatli bebek bahti guzel sansi bool olsun AMINNNN

ay denizcim maşallah ogluna maşallahsana yaa ikiniizn resmine bakınca bende duygulandım çok müthiş yaa ilkdokunmanız rabbim saglıkla büyütmesini nasip etsin inşallah ayrıca çok ta yakışıklı bal dudaklı :16:

bluessucum o yumoşlar bebiş olarak geri dönsünler inş sana canım çok sevindim senin için
mualimcim bizde büyüyünce baş edemiycez gibi geliyo elimi her uzattıgımda agzını açıyo benim kız :) artık terlik mi yer yoksa tabak mı allah bilir:)
kızlar herkes iyi inş
bensum görünmüyo ortalarda umarm iyidir

Back
X