Tp Bebek ve Akupunktur

canım senay hosgeldın sagol......nasıl bebısler yurumeye basladılarmı benımkıler hala sıralıyo cok tembelız .....saglık olsun ınş yaza yurusunlerde rahat gezelım bıraz zor uç taneyle ama bakalım

günaydın ablacım,
yürüyecekler inşallah, ablacım alıp bizim köye getirirsin onları yaza... 5 tane prenses koştursunlar bizim bahçede...
bizimkiler çok şükür yürüyorlar, hele gülay sürekli koşuyor... ama gülayımın dişleri biraz gecikti, 4 tanede kaldık... Minenin 7 tane var... bide gülayın saçları uzamıyor, ama birçok kişide aynı sorun varmış, badem yağı deniycem.. faydası oluyormuş...

+Günaydın Herkese
Kızım 19.03.2011 'de dünyaya geldi adı Mina.Şu an iyiyz bazen çok sakin bazende ağlıyor çok.Alışıcaz artık problem yok şimdilik çok şükür:nazar:
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.:49:

canım saglıkla büyüt yavrunu darısı isteyen diger arkadaşlarımıza olsun inşallah..
bluesucum canım gökcenin düzeni tutmadı bi türlü uykudan sonra düş derdi başlar bakalım büyücek de nasıl büyücek :9:sen nasılsın canım

selam kızlar............sayımız artıyo ....bebeışler buyuyo saglıkla ınş nıce senelere....senaycım ınş yurucez ama bırazdaha var galıba....ay ne oıyı olur dogayla ıç ıçe kısmet canım ınş
herkesı cok opt gokce alıscak annesı ....

Aretçim geçmiş olsun , gözün aydın.Allah kızına uzun sağlıklı ve mutlu ömürler versin.Hep güzel insanlarla karşılaştırsın yavrucağı.Darısı tez zamnada tüm isteyen kardeşlerimizn başına...
Herkese sevgilerle...

herkese mrb kızlar nasılsınız
hafta sonu köye gittik kızım torakla oynadı çok sevdi havalar ısınınca sık sık götürürüm artık :emir_bebek:

Selam Arkadaslar
Herkes iyi umarim bizde ugrasip duruyoruz umutla vaktimiz coook guzel geciyor.Hergun yuruyus yapiyoruz havalar coook guzel insallah boyle gider.
Bende gecen cuma dr gittim nur topu gibi kisttim var.
Yaklasik iki aydir adet olamiyorum ene sokturucu ilac aliyorum.Adetimin ilk gunu dogkont hapi alicam bakalim insallah duzene girerim.
Muallim insallah her sey yolundadir canim Rabbim yar ve yardimcin oilsun ins
Ranacim memleket neresi cici kizimiza koy havasi guzel gelir ne guzel canim bol bol d vitamini depolayalim degilmi kuzucuklara Rabbim hepimize kolaylik versin ins
Allaha emanet olun sevgiler:16:

Selam Arkadaslar
Herkes iyi umarim bizde ugrasip duruyoruz umutla vaktimiz coook guzel geciyor.Hergun yuruyus yapiyoruz havalar coook guzel insallah boyle gider.
Bende gecen cuma dr gittim nur topu gibi kisttim var.
Yaklasik iki aydir adet olamiyorum ene sokturucu ilac aliyorum.Adetimin ilk gunu dogkont hapi alicam bakalim insallah duzene girerim.
Muallim insallah her sey yolundadir canim Rabbim yar ve yardimcin oilsun ins
Ranacim memleket neresi cici kizimiza koy havasi guzel gelir ne guzel canim bol bol d vitamini depolayalim degilmi kuzucuklara Rabbim hepimize kolaylik versin ins
Allaha emanet olun sevgiler:16:

mrb canım benim memleket elazıg ama orda kalmıyorum 1 saatlik mesafe var oturdugum yerle arada gidip görüyom annemleri felan köye gittik havada güzeldi hem piknik yaptık hem kızım toprakla haşir neşir oldu :55: bahceyede sogan ektik geldik.. sanada çok geçmiş olsun canım gecen ay adetim 15 gün geçti benimde aslında dr a gitseydim iyi olurdu adetin düzensiz olmasıda çok kötü yaa acaip stres olmuştum test te yapmıştım :17:
kızlar sizler neredesiniz havalar güzel gezionuz mu :10:

selam kızlar yogunum bende
ooo gokce ne guzel gez ....tam gezme zamanı ama benımkıler üç tane olunca gezmekj zor daha yurumuyoruz beklıyorum hala koltuklara tırmanıyorzz nıl nasılsın toprak herkes ıyı baksın optr sızı

merhabalar umarım herkes iyidir. aret tebrikler allah analı babalı büyütsün sağluıklı uzun ömür versin. anneler birşey sormak istiyorum. dr bana arada biraz su verebilirsin. kaşık kullan suluk da olabilir dedi. suluk kullanmak için çok küçük değil mi? 4 aylık henüz. bir de uyutmak için değil de oynatmak oyalamak için oyun parkı kullandınız mı? işe yarıyor mu? arada mutfağa tuvalete gittiğimizde içine oturtup oyuncak versek biraz kalır mı ki? yoksa hiç gerek yok mu?

merhabalar umarım herkes iyidir. aret tebrikler allah analı babalı büyütsün sağluıklı uzun ömür versin. anneler birşey sormak istiyorum. dr bana arada biraz su verebilirsin. kaşık kullan suluk da olabilir dedi. suluk kullanmak için çok küçük değil mi? 4 aylık henüz. bir de uyutmak için değil de oynatmak oyalamak için oyun parkı kullandınız mı? işe yarıyor mu? arada mutfağa tuvalete gittiğimizde içine oturtup oyuncak versek biraz kalır mı ki? yoksa hiç gerek yok mu?

Merhaba,
Teşekkür ederim.Benim kuzenim park yatak kullanmış ve çok yararını görmüş özellikle ayaklandığında dahada faydasını gördüğünü söyledi.

selam kızlar herkes nasıl aret buyuyomu mınık kus....
denız park yatak tek bebek olunca rahattır ıcıne koy oymasın ama yasından sonra kalmak ıstemez sakın bı bebekse uzun zaman oynat-r hatta uyur ıçınde .....buyuk olanından al cok guzel modellerı var muzıklılerı var.....vaktım yok bu sıralar havalar guzel olucakken yıne bozdu opt herlkesı

selam kızlar yogunum bende
ooo gokce ne guzel gez ....tam gezme zamanı ama benımkıler üç tane olunca gezmekj zor daha yurumuyoruz beklıyorum hala koltuklara tırmanıyorzz nıl nasılsın toprak herkes ıyı baksın optr sızı
slm canım valla bikaç gün güzeldi gezdik ama yagmurlar başladı rüzgar bi yandan çıkamaz oldum evde sıkıntıdan patladım diyebilirim :( sanada allah yardım etsin çok yoruluyosundur inş havalar güzelleşince çıkartırsın bebişleri park a sende stres atarsın :)

canım ben park yatak almadım ama alanlar iyi oldugunu söylüyorlardı bide egzersiz aletide varmış hem ayaklandıgında kullanabilirsin hemde yere yatırıp nette araştır istersen . bide eger mama veriyosan muhakkak su ver canım ben bibeberonla gökceye veriyordum halada veriyorum sorun olmadı çok şükür yutabiliyo ama sen bişey olur die korkuyosan çay kaşıgını tam doldurmadan ver canım

Denizcim bence hiç gerek yok park yatağa.Ben yatırmak için 6-7 ay kullandım ama oyalansın diye hiç kullanamadım.Ece içinde sıkılıyor park yatağın, o yüzden masraf yapıpda alma...

Akupunkturun tüp bebek için iyi geldiği söyleniyor. Vücudun belirli noktalarına iğnelerle yapılan uyarı ile tüm vücutta beta-endorfin denen bir kimyasal maddenin salınımı artıyor. Bu artış ile vücudun ürettiği steroit ve gonadotropin hormonlarının salgılanması da artıyor. Ek olarak akapunktur uygulaması sonrasında rahime olan kan akımı arttığı için rahimde gebeliğin oluşmasını kolaylaştırır. Ben de bu bilgileri Doçent Dr Selman Laçin'in internet sitesinden öğrenmiştim.

Akupunkturun tüp bebek için iyi geldiği söyleniyor. Vücudun belirli noktalarına iğnelerle yapılan uyarı ile tüm vücutta beta-endorfin denen bir kimyasal maddenin salınımı artıyor. Bu artış ile vücudun ürettiği steroit ve gonadotropin hormonlarının salgılanması da artıyor. Ek olarak akapunktur uygulaması sonrasında rahime olan kan akımı arttığı için rahimde gebeliğin oluşmasını kolaylaştırır. Ben de bu bilgileri Doçent Dr Selman Laçin'in internet sitesinden öğrenmiştim.

evet canım haklısın .......... cogumuz bu sebepten dolayı denemek ıstedık ve cok sukur bı kısmımız basarı elde ettı etkısı oluyo genelde ....dıleyen herkes denesın aslında tedavıyle beraber daha etkılı olur ınş herkes kavusur bebegıne ..........

selam kızlar gokce sanada hayırlı cumalr ınş ama gec aldu dımı vakıt bulamıyoruz artık ...........ınş herkes ıyııdır......havalar bı ısınsa gezsek doya doya.....opt hepınızı ıyı bakın bebeklereeeeeeee

Back
X