Tp Bebek ve Akupunktur

Selam arkadaslar
Insallah herkes iyidir.Biz hic iyi degiliz.Umut coook hasta kuzum yeni dr geldim.
Yavrum cook agir grip olmus gecen hafdadan beri ugrasiyorum birde ben grip oldum sukrolsun ben iyiyim gecen hafta goturdugumde gözleri iltehal olmus dedi baktik dahada kötulesti öksuruk dr surup ve fitil verdi.
Insallah iyi olur kuzum dislerimiz baya bir kabarmis ama patlamadi hayirlisi bakalim Rabbim yavrularimizi korusun herkese saglik ve sihhat versin insallah Allahim her daim yardimcimiz olsun aminnnn

Akupunkturun tüp bebek için iyi geldiği söyleniyor. Vücudun belirli noktalarına iğnelerle yapılan uyarı ile tüm vücutta beta-endorfin denen bir kimyasal maddenin salınımı artıyor. Bu artış ile vücudun ürettiği steroit ve gonadotropin hormonlarının salgılanması da artıyor. Ek olarak akapunktur uygulaması sonrasında rahime olan kan akımı arttığı için rahimde gebeliğin oluşmasını kolaylaştırır. Ben de bu bilgileri Doçent Dr Selman Laçin'in internet sitesinden öğrenmiştim.

Selam canim hg
Yuce yaradanim herkesin gonlundeki muradini versin insallah akupunkturun faydasi var tabiki onemli olan yeterki rabbim dilesin.
Mevlam kimsenin kucaklarini bos birakmasin AMINN SEVGILER

selam kızlar gokce sanada hayırlı cumalr ınş ama gec aldu dımı vakıt bulamıyoruz artık ...........ınş herkes ıyııdır......havalar bı ısınsa gezsek doya doya.....opt hepınızı ıyı bakın bebeklereeeeeeee

Selam muallimcim
Aslinda vakit varda fazla oturmuyorum pc burda havalar süperdi 25 26 okadar isinmisti bugun felaket yani oglumla hergun yüruyus yapiyorduk teyzesi pasam gecen persembeden beri hasta dr virus ve agir grip gecirmis dedi birde dis derdimiz var su inciler cikasada rahatlasak degilmi teyzesi :1:
Inanki aklima geldiginde dua ediyorum 3 hastalansa Allah yardimcin olsun canim

Merhaba kızlar.Nilcim paşama çok geçmiş olsun.İnşallah bir an önce iyi olur kuzucuk.Dişlerde sıkıntısız çıkar inş.Biz de 7 ve 8. dişleri çıkartıcağız galiba ,bugün çok huzursuzdu.ilaç verdim uyuttum ama mızırdanıpduruyor.
Bu arada Dün babam anjiyo oldu.Allaha şükür kapalı damar yokmuş.Kaç gündür canımız sıkkındı.
Herkesi çok öptüm...

Merhaba kızlar.Nilcim paşama çok geçmiş olsun.İnşallah bir an önce iyi olur kuzucuk.Dişlerde sıkıntısız çıkar inş.Biz de 7 ve 8. dişleri çıkartıcağız galiba ,bugün çok huzursuzdu.ilaç verdim uyuttum ama mızırdanıpduruyor.
Bu arada Dün babam anjiyo oldu.Allaha şükür kapalı damar yokmuş.Kaç gündür canımız sıkkındı.
Herkesi çok öptüm...

Allah razi olsun toprakciim sanada gecmis olsun Rabbim kizina ve ogluna sifalar versin canim.
Bu dis olayi coook komik yaa:27:bir turlu cikamadi bu inciler gercekten saka bir yana yavrum cook huzursuz inan muallimi dusunemiyorum bile Rabbim her bi seyin kolayligini veriyor elbet artik pasam oturuyor.
Annelik bambaskaymis ALLAHIM BU DUYGUYU TUM ISTEYENLERE TATTIRSIN INSALLAH AMINNNN

selam hatunlar ...vakıt yok malesef artık gıremıyoruz nıl canım gecmıs ols oğluna ya ınş gecer annesı hem grıp hem dıs bıaraya gelmıstır zorlanıyo yavrucak sabırlı ol ınş gecer ınş
toprak gecmıs ols canım babana ..acık sıfa ..benımkılerde dıs cıkaracak yenıden her gece uykusuzum nıl canım duaların ıçın cook sagol bu arada ....dıs olayı zor valla a ma baska hastalkık olmasın benımkıler hala sıralıyo koltujk tepelrınde dıla ıse yenı ayaga kalkıyo bacaklarında erken dogumdan dolayı az sertlık var masaj verdı dr hergun ..aglıyo cok aglıyoo malesef ınş toparlarız
yazın bol bol gezelım ınş saglık olsunda rabbım bebek bekleyenlere ve bebek ısteyenlerede kolaylık versın ınşşşşşşşşşşşşşşşş bu yaz bebeklerıne kavussun tum ısteyenler

kızlar herkese selam..... nasılsınız? bakıyorumda hepiniz diş sorunlarıyla,yürümeyle uğraşıyorsunuz....Allah kolaylıklar versin....Allah başka dert,keder vermesin..bunların hepsi geçici....hoşçakalın...kendinize ve bebişlere iyi bakın...:1::16:

Selam arkadaslar
Insallah herkes iyidir.Biz hic iyi degiliz.Umut coook hasta kuzum yeni dr geldim.
Yavrum cook agir grip olmus gecen hafdadan beri ugrasiyorum birde ben grip oldum sukrolsun ben iyiyim gecen hafta goturdugumde gözleri iltehal olmus dedi baktik dahada kötulesti öksuruk dr surup ve fitil verdi.
Insallah iyi olur kuzum dislerimiz baya bir kabarmis ama patlamadi hayirlisi bakalim Rabbim yavrularimizi korusun herkese saglik ve sihhat versin insallah Allahim her daim yardimcimiz olsun aminnnn
canım ogluşuna çok geçmiş olsun allah şifa versin inş dişlerinide bian evvel çıkartırda rahatlar:)
Herkesi çok öptüm...
canım babana çok geçmiş olsun biz babamı kalp krizinden kaybettik :( tek bi damarı açık kalmıştı oda dayanamadı zaten :( sizin tetkikleri yaptırmanız çok iyi allah şifa versin babana canım
selam hatunlar ...vakıt yok malesef artık gıremıyoruz nıl canım gecmıs ols oğluna ya ınş gecer annesı hem grıp hem dıs bıaraya gelmıstır zorlanıyo yavrucak sabırlı ol ınş gecer ınş
toprak gecmıs ols canım babana ..acık sıfa ..benımkılerde dıs cıkaracak yenıden her gece uykusuzum nıl canım duaların ıçın cook sagol bu arada ....dıs olayı zor valla a ma baska hastalkık olmasın benımkıler hala sıralıyo koltujk tepelrınde dıla ıse yenı ayaga kalkıyo bacaklarında erken dogumdan dolayı az sertlık var masaj verdı dr hergun ..aglıyo cok aglıyoo malesef ınş toparlarız
yazın bol bol gezelım ınş saglık olsunda rabbım bebek bekleyenlere ve bebek ısteyenlerede kolaylık versın ınşşşşşşşşşşşşşşşş bu yaz bebeklerıne kavussun tum ısteyenler

ay canım allah sana kolaylık versin inş senin kızlarda dişlerini rahatca çıkarırlar ve güzel güzel yürümeye başlarlar:)
benim kızında dün 6 aylık aşıları vardı off gece 2 ye kadar bagırıp durdu ne meme istedi nede mama yemek gezdirmekten kollarım koptu bakalım bizim kız ne zaman diş çıkartıcak:(

Allah razi olsun toprakciim sanada gecmis olsun Rabbim kizina ve ogluna sifalar versin canim.
Bu dis olayi coook komik yaa:27:bir turlu cikamadi bu inciler gercekten saka bir yana yavrum cook huzursuz inan muallimi dusunemiyorum bile Rabbim her bi seyin kolayligini veriyor elbet artik pasam oturuyor.
Annelik bambaskaymis ALLAHIM BU DUYGUYU TUM ISTEYENLERE TATTIRSIN INSALLAH AMINNNN

Nilcim VE geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlar sağolun babam daha iyi..Nilcim Benim tek kızım var , oğlun demekle Allah mı söyletti ne:-) Şaka bir yana RABBİM ÖNCELİKLE EVLAT HASRETİYLE YANAN KARDEŞLERİMİZE BİRER EVLAT NASİP ETSİN.Bugün beni Umut tüp bebekten aradılar.Benim 4 tane daha dondurulmuş 6. gün embriyom var.Bunları ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordular.Bu soru bile beni çok heyecanlandırdı.Eşimle konuşup size döneyim dedim.Bir tarafım yeni bir deneme yapsam mı acaba demedi değil aslında ama sanırım kızım biraz daha büyüdükten sonra yeniden tüp bebek yapmak daha iyi olacak.Kısmet belki kızımın kardeşi kendiliğinden gelir değil mi?
Hepinizi çok öptüm.

Nilcim VE geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlar sağolun babam daha iyi..Nilcim Benim tek kızım var , oğlun demekle Allah mı söyletti ne:-) Şaka bir yana RABBİM ÖNCELİKLE EVLAT HASRETİYLE YANAN KARDEŞLERİMİZE BİRER EVLAT NASİP ETSİN.Bugün beni Umut tüp bebekten aradılar.Benim 4 tane daha dondurulmuş 6. gün embriyom var.Bunları ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordular.Bu soru bile beni çok heyecanlandırdı.Eşimle konuşup size döneyim dedim.Bir tarafım yeni bir deneme yapsam mı acaba demedi değil aslında ama sanırım kızım biraz daha büyüdükten sonra yeniden tüp bebek yapmak daha iyi olacak.Kısmet belki kızımın kardeşi kendiliğinden gelir değil mi?
Hepinizi çok öptüm.

Selam canim yaaa
Vallahi Rabbim soyletti sanirim oyle yazdigimdan haberim bile yokkkk:emir_bebek:Baban yerine oglun yazmisim yazana degil yazdirana bak degilmi canim bellimi olur ece abla olur insallah rabbim saglikli evlat versin.
Bence dene derim turkiyede embriyolari ne kadar sakliyorlar.Benim dondurulmus olsaydi hic dusunmeden hemen denerdim neyse canim hakkinda hayirlisi olsun:emir_bebek:emir bebek gelir emir ece ne guzel uyumlu degilmi annesii:16:sevgiler

toprak anlamadım canım neye karar verdın yanı ..dondurulmuslar bosamı gıdecek yapma canım onlar bırer can ve senı beklıyo annnesı al onları yenıden batan baslamak kolay mı .....nolur dene bunlarla ....ne olur ne olmaz yarını bılemezsın kı vucut hergecen gun yaşlanıyooo ..hadı bu kıs dene kızın buyudu sayılır aralarında cok yas farkı olmadan gelsın bı kardes.....
buluesu evet canım herkes bebeklerıyle mesgul sen nasılsın oğlun nasıl ınş ıyı ol ....ıyı bakın kendsınıze opt sızı..nısam naptı tedavı nasıl oldu haberım yok ınş olumludur beklıyodur bensuda ınş hamıledır eylul sanırım dınlenıyo ınş ıyı bı moralle yenıden baslar ınş bu yıl bereket-ıle devam eder

Hayirli cumalar..
Herkes iyidir insallah..
15 gundur cok yogundum giremedim.oglus hastaydi faranjit oldu ilac kullandigimiz halde gecmedi.15 gundur ne yemek yiyor,ne de uyuyor..dun kontrolumuz vardi.hastalik+dis ikisi biaraya gelince yipranmis..biraz zor oldu ama hastalikla birlikte ilk disimizde patladi..dun gece rahat uyudu..yemeyede basladi..sanirim dis donemi zor olacak..
toprak babana gecmis olsun,sonucun iyi cikmasina sevindim..Ece de iyidir umarim.op yerime..
nil oglusuna da gecmis olsun ,simdi iyidir umarim..
bluesu,gokce,deniz,muallim abla sizler de iyisiniz umarim..

Hayirli cumalar..
Herkes iyidir insallah..
15 gundur cok yogundum giremedim.oglus hastaydi faranjit oldu ilac kullandigimiz halde gecmedi.15 gundur ne yemek yiyor,ne de uyuyor..dun kontrolumuz vardi.hastalik+dis ikisi biaraya gelince yipranmis..biraz zor oldu ama hastalikla birlikte ilk disimizde patladi..dun gece rahat uyudu..yemeyede basladi..sanirim dis donemi zor olacak..
toprak babana gecmis olsun,sonucun iyi cikmasina sevindim..Ece de iyidir umarim.op yerime..
nil oglusuna da gecmis olsun ,simdi iyidir umarim..
bluesu,gokce,deniz,muallim abla sizler de iyisiniz umarim..

tekrardan geçmiş olsun canım sanda hayırlı cumalar biz iyi olmaya çalışıyoruz yalnız gökce mızmızlık yapıyo yemek yemegi reddediyo gibi biberon u görse aglıyo memeye tutsam onada itiraz ediyo iyicek açlık gelince yiyo ki kızım meme görünce hamm die ses yapardı bende diştendir die düşünüyorum:(
kızlar hepinize hayırlı cumalar
bluesu ugramana sevindim canım sende kib :16:

bebıs ıstoıyoruz canım cok gecmıs olsun ...gokce sanada dıs cıkarma donemı sıkıntılı oluyo gece uyanmaları cok sık benımkılerde yan dısler cıkacak hep mızımız aglıyolar kafa kalmadı bende.......herkes nasıl yaz gelsın gezerız bıraz yorulır uyurlar bol bol ınş..........cok opt sızı

toprak anlamadım canım neye karar verdın yanı ..dondurulmuslar bosamı gıdecek yapma canım onlar bırer can ve senı beklıyo annnesı al onları yenıden batan baslamak kolay mı .....nolur dene bunlarla ....ne olur ne olmaz yarını bılemezsın kı vucut hergecen gun yaşlanıyooo ..hadı bu kıs dene kızın buyudu sayılır aralarında cok yas farkı olmadan gelsın bı kardes.....
buluesu evet canım herkes bebeklerıyle mesgul sen nasılsın oğlun nasıl ınş ıyı ol ....ıyı bakın kendsınıze opt sızı..nısam naptı tedavı nasıl oldu haberım yok ınş olumludur beklıyodur bensuda ınş hamıledır eylul sanırım dınlenıyo ınş ıyı bı moralle yenıden baslar ınş bu yıl bereket-ıle devam eder

Bu yumurtaları imha etmeyeceğiz Gülsüm abla.1-2 yıl daha dondurup ondan sonra deneyeceğiz inş. Gülsüm abla.Kıyarmıyım ben kuzularıma:-)Şimdi yeni bir bebek zor olur abla ya.Ece inş. bir kreşe başlasın ondan sonra inş. Allah nasip eder.Ama öncelikle Allah olmayanlara nasip etsin...
İremcim paşaya çok geçmişolsun.Diş hastalık hem kuzu için hem senin için zor olmuştur.Dişiniz de hayırlı olsun.
Gökçe sizin belirtilerde diş belirtisi.Ece de diş çıkartırken hiç birşey yemiyor.

Kizlar cok tesekkur ederiz.Simdi daha iyiyiz.2 gece uyudu ohh derken 2.dis basladi..cok sukur ki gunduzleri eskisi gibi surekli kucakta degil.Ben nereye o pesimden oraya.Yemek yaparken hop bacaklarimdan tutunup ayaga kalkiyor.Kablolari hic pas gecmiyor.Masalara,sehpalara tirmanmalar..surekli pesinde kosuyorum..kucakta agirlik tasimaktan daha kolay geliyor.Hemde bana spor oluyor(:Muallim abla hem o anlar aklimdan sen geciyorsun 3 tane Allah kolaylik versin..
Gokce dis belirtileriniz baslamis,insallah kolay atlatirsiniz.

toprakcım tamam canım anladım ben ımha edeceksın sandım bı an .....ınş canım ıkı yıl ıyı vakıt kızında buyumus olur ınşşş.....ne bellı ıkızler gelır belkı bı arkadasımın öle oldu üç sene sonra dondurulmusları kullandı ıkız kızları var ......ınşş hersey guzel olur ınşşş rabbım ısteyenlerede versın bı an once .....
bebıs ıstıyoz nıl gokce ...masallah kuzulara hasta olmasınlar aman .....havalar ısınmadı gıttı cok nazlanıyo bu yıl .....ınş sıcaklar gelsın cıkalım azcık cok sıkıldılar evde üç cadı....dualarınız sagolun kızlar ....herkese guzel bır gun ve hafta ols ınşş

Bu persembe havalar isinacakmis guya.)aynen abla sicaklar gelse disarida iyi vakit geciyor..
Firsat buldukca acil yaziyorum kelime hatalarim olmus sonradan gordum..neyseki artik birbirimizin dilinden anliyoruz..
Toprak dondurulmuslari saklama suresi 5 yil mi? benimde var 6.gun 3 tane bu senelik devam ettirdik ama 2.yi dusunmuyoruz.cope atilmasina da gonlum el vermiyor..Kararsizim..
Kardesler arasinda 3 yas iyi aslinda..fazlasida azida zor oluyor..Hayirlisi..Muallim ablamin dedigi gibi birde ikizler geliyormu..
Nil sen nasilsin?oglun nasil oldu?
Deniz senin kuzu nasil?

Son düzenleme:
[COL
KOR="black"]Selam Arkadaslar
Inanin bu saatte yeni oturdum.Okadar guzel hava varki piril piril hergun psayla bahcemiz var ordayiz.
bebek ist saol canim umut biraz daha iyi skur.Sanirim disleri gec cikacak bugun annemle konustum benimki 1 yasimdan sonra cikmis anam sana cekmistir dedi.
Hayirlisiyla ciksada rahatlasak bizim sipa surekli ilgi istiyor.Kucak ist bu hastaligindan beri miz miz dr surup vermisti gunde 3 kez veriyorum insallah rabbim kuzucuklari korusun
Kizlar umut 11 kg cokmu ya cevreden cook moralimi bozuyorlar bu ne boyle cocugu obez yapacan diyorlar.
Inanin canlarim ya gunde 4 ogun yemek yiyor.Ilk oncelerdene coook zayif diye yazmistim gene cevrenin etkisi var zayif olsa bakamiyotr kilolu olsa coook yediriyor.Inanin kuzum coook uslu yaramaz degil rabbim nazarlardan korusun coook uysal ve sakin bebek bende oyleymisim hemde coook kiloluydun diyor anam o zayiflar dis vs yurumeye baslayinca diyorum artik herkesi öpuyorum iyi geceler.:90:
[/COLOR]

Back
X