Tp Bebek ve Akupunktur

toprakcım daha once yaptırdıgında kac yumurtan ve kac hucrelerdı
Reyhancım tedavin hayırlı olsun.Benim de bu 3.denemem.İnşallah bu sefer bebişlerimize kavuşup , hamileliğimizi konuşucağız.Benim daha önce ki denemelerimde 3.günde 8 hücreli embriyolar transfer edilmişti.Senin nasıldı embriyoların?
Bu arada benim tedavim umutta ancak akupunkturu ve nörol terapiyi(rahmin kanlanmasını sağlıyor) bahçecide Dr.Emel hanıma yaptırıyorum.Tavsiye ederim.
Sen Nasılsın El muallimcim?Senin de transferin haziranda mı olacak oz aman?Belki aynı zamanlarda beklemede oluruz, değil mi?

evet canım ya..............inş herşey yolunda gıderse beraber beklerız rabbım kolaylık versın..........inş bu kez kavuşursun bebişine..........gunler su gbı geçıyoo ama o bekleme donemınde ıple çekılıyoo sankı geçmıyoo.....ama çare yok yazışıp dualarla beklerız kısmetı varsa gelecek...........hayırlı geceler canım mamba galıba orda saat kaçbılmıyorum...canım kendıne ıyı bakkk

Reyhancım tedavin hayırlı olsun.Benim de bu 3.denemem.İnşallah bu sefer bebişlerimize kavuşup , hamileliğimizi konuşucağız.Benim daha önce ki denemelerimde 3.günde 8 hücreli embriyolar transfer edilmişti.Senin nasıldı embriyoların?
Bu arada benim tedavim umutta ancak akupunkturu ve nörol terapiyi(rahmin kanlanmasını sağlıyor) bahçecide Dr.Emel hanıma yaptırıyorum.Tavsiye ederim.
Sen Nasılsın El muallimcim?Senin de transferin haziranda mı olacak oz aman?Belki aynı zamanlarda beklemede oluruz, değil mi?
Benımde 2 tane 8 hucrelı 1 tanede 6 hucrelı konmustu benım bı sorunum yok sadece yumurtada bıraz kalıtesızlık var o kadar buna ragmen tutmuyor canım

senacım inş kavuşursun bebişine.....akupunturu dene derım doktoruna yakın bı yrede varmı bı bak canım.....inş herşey guzel olacak................dua ile

Günaydın herkese... El-muallim'cim sana da günaydın.... Benim de dualarım herzaman sizinle...

Evime yakın bir akupunktur merkezi ile görüştüm telefonda, bayağı tatmin edici bilgiler verdiler, 20 seans öneriyor, ancak fiyatı pahalı geldi bana seansı 100 $'mış. Bugün telefonda ve müsait olursam yüzyüze 1-2 merkezle daha görüşeceğim, inşallah hem aklıma, hemde bütçeme uygun bir yer bulurum ve bir an önce başlarım.....

Herkese sevgiler ve iyi günler....

canım sena sanada gunaydın...............teş ederım canım dualar hep bırbırımız için...........canım evet bıraz pahalı ..sen yınede araştıe...............ben seansına 40 tl verıyorım............tabı kılınık ama halka açık....yanı uygun o yuzden canım araştır bıraz bulursun inş olmazsa taksıtle oraya gıdersın...............hayırlısı ols canım kendıne ıyı bak

senayk cım neler konuştunuz merkezle nasıl bır uygulama yapıyomuş pekı...iğne mı electrık mı kullanıcaklar.............bu arada herkese gunaydın arkadaşlar...gununuz bereketlı guzel kazasız belasız geçsın inş..............

senayk cım neler konuştunuz merkezle nasıl bır uygulama yapıyomuş pekı...iğne mı electrık mı kullanıcaklar.............bu arada herkese gunaydın arkadaşlar...gununuz bereketlı guzel kazasız belasız geçsın inş..............

sevgili el-muallim, aslında akupuntur uygulama detayları ile ilgili hiç bilgim olmadığı için uygulama şeklini sormadım. Ama kendi çalışmalarından, özellikle açıklanamayan kısırlıkta uygulamalarındaki başarılardan, akupunktur uygulamasının yumurta ve döllenmeye etkilerinden, faydalarından filan konuştuk. Bilimsel çalışıyorlar, başlarsam şayet antisperm antikor testi isteyeceğini, bu testin 150 ytl civarı olduğunu söyledi.
Bu test(alıntı):Antisperm antikorları erkek ve kadınların serumlarında, menide ve servikal mukusta (rahim ağzı salgısında) bulunur. Antisperm antikorlar spermin baş-gövde ya da kuyruğuna bağlanarak etki eden bağışıklık sisteminin ürettiği maddelerdir. Bu maddelerin sperm başına bağlanması spermin yumurta içine girmesini bozarken kuyruğa bağlanması sperm hareketini engellemektedir/ demekmiş.
Aslında ben strese etkisi açısından başlamayı düşünüyorum, mutlaka uzun vadede tedavi edici özelliği de vardır. Ama yaşım 34 ve benim sorunum gereği bu uzun tedaviyi göze alamam,
inşallah psikolojik olarak etkisini görürüm ve haziranda mutlu haberi sizlerle paylaşırım, Bu arada tabiiki, forumda okuduğum kadarıyla benden daha önce mutlu haber verecek olanlar da var.... Darısı hepimizin başına...

inş canım hayırlısı ile sırayla guzel haberler vermek kısmet olur...........paylaşımın için sağol canım...inş akupunturun faydası olacak stresede ıyı gelecek ınş bakalım ben ılk denememı yaptım....sende hemen uygun bıyer bul ve başla....senın sorunun ne pekı...ve tam ne zaman başlıcan ..kendıne ıyı bak canım

gunaydınnn.................nasılsınız............ınş bı sıkıntı yoktur.............nerdesınız............

inş canım hayırlısı ile sırayla guzel haberler vermek kısmet olur...........paylaşımın için sağol canım...inş akupunturun faydası olacak stresede ıyı gelecek ınş bakalım ben ılk denememı yaptım....sende hemen uygun bıyer bul ve başla....senın sorunun ne pekı...ve tam ne zaman başlıcan ..kendıne ıyı bak canım[/QUO

Günaydın Arkadaşlar, Herkese Mutlu Bir Gün Olsun,

El-muallim'cim, benim sorunum ilaçsız adet görememe ve bu nedenle kısırlık tedavisindeki o çok güçlü ilaçları kullanmadan yumurta oluşumu sağlanamıyor. İlk gençkızlığımdan buyana cyclo-progynava ile adet görüyorum, o da sadece kanama sağlaması ve rahmi tembelleştirmemek için.

Aslında 1 hafta sonra regl olcam ve tedaviye başlamayı düşünüyordum, Ama dün bir akupunktur uzmanı ile görüştüm, fiyatı bana uygundu. Seninkine yakın bir fiyat. 1 ay ertelememi ve akupunturu tedaviden önce haftada 2 kez olmak üzere 1 ay devam etmemin daha faydalı olacağını söyledi. Başka bir uzmanla daha görüştüm, o da akupunktur olabileceğini ama kuantum denen başka bir yöntem daha uygulayabileceğimi söyledi. Amerikan hastanesi ile bağlantılı, Merter Vatan Hastanesi'nde görevli bir doktor kendisi. sitesini inceledim inşallah bugün fırsat bulduğumda yüzyüze görüşcez. (Dr. Faik Selcen SCIO Kuantum Stres Tedavi Teşhis Kontrol Biofeedback Biorezonans) Kuantum hakkında detaylı bilgi aldığımda sizlerle de paylaşacağım.
En azından akupunkturu kesin düşündüğümden, tedavimi haziran'a erteliycem. Başka ne gelişme olur bilmiyorum. Yani Haziran 10-12 gibi başlarım alkisalkisalkis

El-muallim sen ne zaman başlıyorsun canım?

asıcımmmmmmmm...hoşgeldın....canım evet karar verdım akupuntura başladım hatta ..doktora bu ay adet olunca gel dedı o zaman gıdıp göruşucem inş sana yıne yazarım canım...bıde bu yontemle denım herşey kısmet...sen ne zaman gıudıyosun....kendıne ıyı bakk canım benım....
senacım dedığın yontem ılgınç canım şlk defa duydum stresı yenmenın farkılı bır yol galıba sen detaylı bılgı al ve bıze aktar canım merak ettım.....ve bıran önce başla.....hazıranda bekleyenler ve mutlu sonuç alanlar oluruz inşşşşşşş

valla benimki tedavi denmez ama transfer öncesi akapunktur yapıldı rahmi kanlandlrlyomuş ve hamile kalmıştım . belki faydalıdır.sonra düşük yaptım ama bunun akapunkturla ilgisi yok tabi

selam esyacım.....demek sendede etkılı oldu..........evet rahmı kanlandırıyoo..mamba arkadaşımızda demıştı...pekı canuım bebişine kavuştunmu..............şu an bebişin varmı..........inş vardır..........kendıne ıyı bakk

nerdesın toprakcım ya......hoşgeldın canım..............valla işlerım yoğun ......bıtse rahat etcemm inş.............ilk başlangıcı.. akupunturla yaptım canım demıştımm...inş bızlere hayırlı gelır..hadı sende hazıranda yapıcan bakalım rastlarmıyız...........inş guzel haberler verırız bırbırımıze..............zaten hazıran başı tatıle çıkıcam evde dınlenırın tabı bekleme sıteresı var..........ne yapalım canım bolbol yazışırız........

Back
X