Tp Bebek ve Akupunktur

yaaaaaaa..............gulencım anlatma şeklıne hasta oldum ..inan guıdurdun benı yaaaaa.....yumurtalıklarına gırıcekmış....ya çok hoşsun canım ya.............
ama işin gerçeği oleyse bende kaçardım valla iğneden korkuyom zaten benımkı azcık acıtıyoda ondan dayanıyorum....ne dıyım gulen bı konuş olmazsa sadece akupunturu ıste....acı veryıo dese rabbım senı guldursun emı..........

Umut Tüp Bebekten Dr. Levent Bey.Gülencim ben kendim sordum ,bence sende sor.Hasta olarak bilgi almaya hakkımız var değil mi?

toprakcım hoşgeldın ya zormuş neroterapi.........baksana neler çekmış kız..............hayırlısı evet bebek için mecbur ama can acıtıcı şeylere bende gelemem......allah kolaylık versın

reyhan perşembe günü görücek anyayı konyayı derim ben :)
baştan sona anlatsam film olur yani o derece :d
kulaklarımada 4 tane zımba taktı damgalandım..
gırlatğımdada morarlıklık söz konusu
ensemde berbat halde
iç çamaşarıımda kanlandı
ayy vallahi dayanıcam napım nöralterapi nedir acaba merak ettim toprak sen araştırdınmı canım ?
levent beyi hiç duymadım canım ben emel hanımıda ilk kez gördm hiç denkte gelmemiştim klinikte sen umuttamı yaptırıyosun akupunktur olayını ?
toprak o yumurtaklığna gircem dedi şey acıyormu anacım ?
el -mülaim senin tedavin nasıl ?;
toprak senin adın ne ben senden bahsettim emel hanıma adını söylerim ben onu tanıyom derim :D hava atarım :D
tprak ama deme sakın bişi demedi bilgi vermedi diye nası sorabilirim acaba benim hiç hiç bilgim yok ilk sayfada yazılanı biliyorum sadece o kadar

ben bugun gıttım ekenden sabahın sekızınde doktordaydım ordan ışe gıtım...........perşembe gıdıcem o gun hısteroskopı yağpıcak rahım temızleme işlemı bakacak rahımde bı sorun varmı normalde yok ama bakalım tekrar dedı bu işlemden sonra hamılelık daha çok artabılıyomuş azda olsa..............öle işte canlarım bakalım ..o ğun yazarım inş acı vermez dedı ..gorcez..........

gulen valla ne dıyım ya gerçekten bu anlatışından sonr bende gıtmem..............ya......toprak nasıl dayandın canım sennnnnnnnnn ve dayanıyosun

canım haklısın gerçekten umut.............rabbım inş emeklerınızı zayı etmesın.....inş sonu ferah olsun...........

ayy bayıltırlar herhalde seni canım benim yapılmaz o işlem canlı ?
seninde canın acıyormu de bakım bana ?
toprak canım senin kaçıncı seans birascık kendinden bahsedermisin canım ?
buarada ben dkotorla çok konuştum tabi ben lak lak ederken o sapladı iğneleri beni odada yalnız bırakınca kendi kendime ulan dedim gülay napıyosun buarada neyse dedim buradan çıkıp taksime giderim oarada ağlarım dedim ama çıkınca hepsini unuttum o yumurtalık olayını anlat bana toprakk D:

bundan anlıyorum kı toprakcım sen gerçekten daha cesursun bak bız hemen su koyverdık kaçtık ya.........

reyhan perşembe günü görücek anyayı konyayı derim ben :)
baştan sona anlatsam film olur yani o derece :d
kulaklarımada 4 tane zımba taktı damgalandım..
gırlatğımdada morarlıklık söz konusu
ensemde berbat halde
iç çamaşarıımda kanlandı
ayy vallahi dayanıcam napım nöralterapi nedir acaba merak ettim toprak sen araştırdınmı canım ?
levent beyi hiç duymadım canım ben emel hanımıda ilk kez gördm hiç denkte gelmemiştim klinikte sen umuttamı yaptırıyosun akupunktur olayını ?
toprak o yumurtaklığna gircem dedi şey acıyormu anacım ?
el -mülaim senin tedavin nasıl ?;
toprak senin adın ne ben senden bahsettim emel hanıma adını söylerim ben onu tanıyom derim :D hava atarım :D
tprak ama deme sakın bişi demedi bilgi vermedi diye nası sorabilirim acaba benim hiç hiç bilgim yok ilk sayfada yazılanı biliyorum sadece o kadar

İspiyonlayacağım seni gülen, görürsün sen.kötükedihüsoAlem kızsın valla.Akupunkturu bahçecide yaptırıyorum.O yumurtalara gircem dediği şey kocaman bir iğne , her iki tarafa da sokuyor kocaman iğneyi , nöralterapide acıbadem ve ısırgan suyu enjekte ediyor bu da kanlanmayı ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuş ,bir de sanırım vücudun hızlanmasını sağlıyormuş , dr. daha bir şeyler anlattı ama aklımda kalmadı.Benim nöraltereapiden sonra biraz tansiyonum düşüyor ama genel olarak kendimi çok iyi hissediyorum.

ben daha gormeden vazgeçtım.....ama dedoğın gıbı umut ... herşeye değer o tatlı bebişler..............

ya benim canım az değildir öyle ilk kafamdanmı sacımdanmı başladı dedi maşallah iyisin dedi bende bır bır konuşuyom ay çok küçüksün ya kıyamam sana dedi güldük :) iyiyidi ya anlatınca bak baya maceralı idi bir tek o yumurtalığa girme olayı korkuttu o iğne büyüktü baş parmak kadar
transferide canlı yapcaz dedi

yok ya ısırgan otu çok yararlı kanseri bile durduruyor benim halam amerikada tedavi gördü rahim kanseri idi onada ısırgan otunun kökünün iğnelerini vuruyolardı?
canıma nladım ben iki yerden girceni ama nası yaptırcamı bilemedim acıyormu uzun sürüyormu kasma falan dedi kastım girmişti çıktı sokamadı iğneyi bide bana bak diyro bakmam deidm

yok ya ısırgan otu çok yararlı kanseri bile durduruyor benim halam amerikada tedavi gördü rahim kanseri idi onada ısırgan otunun kökünün iğnelerini vuruyolardı?
canıma nladım ben iki yerden girceni ama nası yaptırcamı bilemedim acıyormu uzun sürüyormu kasma falan dedi kastım girmişti çıktı sokamadı iğneyi bide bana bak diyro bakmam deidm

Çok güldürdün beni gülen ya:-) Kasınca acıyor ağrı yapıyor canım , kasmayacan bu tedavide... Nasıl olcaksa:-)

canım toprakcım ya...alıştın o zaman çınku bende ilk korktum akupunturda yok dedım koyma ama şimdi sesım çıkmadı yanı dedığın gıbı alşıyo insan rabbım yınede uzun surmesın canım vesıle olsun da kavuş bebişine

Back
X