Tp Bebek ve Akupunktur

23 de evlendım oğlum üç sene sonra tedavıyle oldu yumurta takıbı tedavısıyle.............şımdı yaş kırk ..bakalım hayırlısı ...hadı sizde anne olun inşşşşşşşşşş...aferın kız sıgara içmıyonn .........

kaydirigubbakcemile3 yok sen o zaman tekne kazıntısını yaparsın ya maşşallah oğluna cnaım.. ama evlat hasreti herhalde bi tanede olsa hep aynı dimi kimisi evdeki evladını özler kimisi hiç koklamadı evladını sende çiftesi var :d inşallah bu denemede olur canım .. histereskopiye kim karar verdi canım peki ?
acaba bu emel hanım vucudun nası tepki verdiğini anlıcak ?
sanada zımba taktılarmı

fıgencım inş senınde gelır bu kez bebışın canım...........sen kaç yaşındasın sende mı kuçuksun.....ya ben kendımı yaşlı hıssetmeye baldadım yaşımı göstermem ama bak hıssetmeye başladım
saol canım inşallah hepimize nasip olur.güleninde dediği gibi kader arkadasıyız.durumlarımız aynı.ben 83 lüyüm 26 yasındayım canım.
aranızda sigara içen varmı

kıs içiyomusun yoksa!!!!!:kızgın: benim eşimde içiyodu daha ilaç tedavisine baslarken bırakttıı.ailecek yesilaycıyız. kaydirigubbakcemile3

gulencım ben çamlıca medıcanaya gıdıyorum benı zımbalamadılar korkarım zaten ya..........inş tekne kazıntısı yapcam bı gıdışle............evet bı tane oldumu insan bı tane daha ıstıyoo ...bırıncıde bı şey anlamıyosun acemılığe gelıyo ıkıncı rahat oluyo inş sıznde ols bı tane o zaman yıne yazışırız kızlar

selammm yaaa
bugün gittim emel hanıma
kafam atık her yerim iğne izi oldu canım acıdı içim titriyo hala devam etsemmi napsam yaa hiç acıklamada yapmadı şöyle böyle etkisi var diye yaaa

ya sımdı actım netı canım demek acıdı ha korktum sımdı gulencım nerelere yaptı gıdınce rezıl olmayım kadına sen kurduldun sımdı sıra bende ama korkuyom artık ıgnelerı sevmıyom bu benım 3.tup ve nefret ettım bı degısıklık hıssedıyonmu canım
kızlar sımdı yazılarınızı okumaya baslayacam hepınızı optum kızlar

reyhan perşembe günü görücek anyayı konyayı derim ben :)
baştan sona anlatsam film olur yani o derece :d
kulaklarımada 4 tane zımba taktı damgalandım..
gırlatğımdada morarlıklık söz konusu
ensemde berbat halde
iç çamaşarıımda kanlandı
ayy vallahi dayanıcam napım nöralterapi nedir acaba merak ettim toprak sen araştırdınmı canım ?
levent beyi hiç duymadım canım ben emel hanımıda ilk kez gördm hiç denkte gelmemiştim klinikte sen umuttamı yaptırıyosun akupunktur olayını ?
toprak o yumurtaklığna gircem dedi şey acıyormu anacım ?
el -mülaim senin tedavin nasıl ?;
toprak senin adın ne ben senden bahsettim emel hanıma adını söylerim ben onu tanıyom derim :D hava atarım :D
tprak ama deme sakın bişi demedi bilgi vermedi diye nası sorabilirim acaba benim hiç hiç bilgim yok ilk sayfada yazılanı biliyorum sadece o kadar

:1shok::1shok: ay gulen nedıyon yaaaaaa gıtmesemmı ıyıce korktum valla neren kanlandı ya ustundekı herseyı cıkarıyonmu ne kadar surdu tedavı anam anam sımdıden heryerım acıdı sana gecmıs olsun canım nedıyım bıde ıyı olsun dıye yaptırıyozda sakatlanıp cıkmayalım:a015:

reyhan gülüyom san dur yemek yiyim yazıcam sana cnaımcım:d korkma annecim korkma :d

annem beni seni korurum reyhan ben şimdi eşimlen yürüyüşe gidiyom ayrıca benim fıtnes programımda var ayretten yüzme tavsiye etti mustafa bey yürüyüşe kaşıyom ama cebimde çekirdekle öpüyom sizi çok sevdim ben

hadı ıyı yuruyuşler canımm kızı korkuttun ................senı gıdı senı.......ıkınızde devammmm gıtmeye .......inş sonu guzel olacak

ooff kıslar yaa 4 kilo falan fazlam var.ama bogazımı tutup veremiyorum.hazirana kadar vermem lazım aslında tedaviye baslamadan.hamileyken almıştım şimdi veee ree mii yoo ruumm..senağlama

seracım bugun gıttım perşembe hısteroskopı yapıcak canım yanı bı pıblem yoksa haftaya cumrtesı yum toplanır...........şimdilik ıyıym bıde akuountura gıdıyorum ..sen ne alemdesın canım

hayatım anlamadım yaaaaa
önce histerskopi yapılıp sonra yumoşlar toplanacak öylemiii
benim doktor histereskopiden sonraki adette tüp yaparız demişti de sen ara vermeden devam ediyorsun öylemiii
hayırlısı olsun inşallah
ben iğnelere devam yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
yarın yazarım gelişmeleriiii

oğlum onüçünü doldurdu bakıyorum bıyıkları çıkıyoo......ben kırk oldum .............neyse yapcek bı şey yok bu gıdışle oğlumu evlendırıp aynı anda doğrcam eskı hatunlar gıbı............

maşallah maşallah allah bağışlasınnnnnnn
ay benim arkadaşımım oğlu 2.5 yaşındayken annesi doğum yaptıııı
5 aylık olmuş bebek karnında oynamalar başlayınca anlamış annesi
meğer kendini menapoza girdi zannediyormuşşşşş
şimdi çok güzeller bir görsennn
kendi oğluşuna baksınn kendinden 24 yaş küçük kız kardeşinemi baksııııınnn
ayyyy çok hoş yaaaaaaaaaaaaa

ayy kıslar kaşınıyorum ben yaa
birde bu kulaktaki şeylerle ben nası uyucam ya acıtırmı acaba
bazen belli bölgelerimde agrılarım oluyor birde bugünki seanstan dolayımı

ya gulencım ..alışman lazım....bence seanstandır................uyu bı şey olmaz......sana guzel uykular........

hayatım anlamadım yaaaaa
önce histerskopi yapılıp sonra yumoşlar toplanacak öylemiii
benim doktor histereskopiden sonraki adette tüp yaparız demişti de sen ara vermeden devam ediyorsun öylemiii
hayırlısı olsun inşallah
ben iğnelere devam yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek
yarın yazarım gelişmeleriiii

aslında genelde öle yapıyolar ama benım doktorum böle karar verdı arada yapılmış olcak bakalım hayırlısı canım .......

Back
X