Tp Bebek ve Akupunktur

kendınıze ıyı bakınnn..................ben gıdıcemmm bebişlerı almaya...........hayrılısı ....dua edınnnn....guzel bı gun hepınıze...arkadaşlarrrrrr

Muallimcim günaydın, dualarımız seninle,
Adsl de sorun vardı akşam, bir türlü bağlanamadım, bağlandım yazdıklarım gitmedi...
Velhasıl heyecanımı seninle paylaşamadım bir türlü, ama dua ettim hep.....
Biz de senin kadar heyecanlıyız inan ki....
Canım Allah yardımcın olsun, Allah kolaylıklar versin...
Çooook öptüm....

selaaaaaaammmmmmmmm..........kızlar teşşş edıyorummmm.......eve yenı geldımmm...ıyıym yatıyorummmm...

canıımm ıyıymmmm...uç tanee çok ıyı emryyyoo verıldı....blostalıs denyoo çok ıyıymış bakalım canım yatıyorummm

canımm inşşşşşşşş.......................cuok sağollll...........sonra senı beklıcezzzzzzzzzzzzzz.........inş.
senayı....gulenı........

canım hoşgeldın .. sabahtan berı aklım sendeydı .. inlallah dedım her şey su gıbı gecer ve meleklerıyle gerı doner ... galıba tutunma ılk 1 saat ıcınde oluyormus yanlış da bılıyor olabılırım .. butun dualarım ve kalbım senınle .. kalbı guzel arkadasım inşallah mutlu sona ereceksın .. dınlen canım ...

canım canssssss...........ne guzelsın....ne guzel moral verdın canım..........bı tanem ya..çok sağoll.........rabbım yaptığın bu dualaın ıkı katını versın sana ve tum ısteyeler.ee.......çok sağol rabbım hepinizdebnn bın kez razı oldssssssss...........ne guzel beraber olmak....uzuntunun arasında benı hatırlamna ne guzellllllllll............rabbım verecek ve sevınecekdınnnnnnnnn...inş canımmmmmmmmmmmmmmm.....

muallimcim hoşgeldin canım, gördüğün gibi herkes senin yanındaydı aslında bugün. Çünkü seni çok seviyoruz. ınşallah önümüzdeki 10 günde çabucak ve sıkıntısız bir şekilde geçecek, sonraaaaa hayırlı haberleri alacağız.
ıyi istirahatler canım, kendine iyi bak. ıyi akşamlar....

canıımm ıyıymmmm...uç tanee çok ıyı emryyyoo verıldı....blostalıs denyoo çok ıyıymış bakalım canım yatıyorummm

tebrikler canim!!! aksi ispatlanana kadar hamilesiiiiiiiiiiiiiinn. cok da yatma ama. yarin kalk yuru biraz, metabolizman zayiflamasin, kan dolasimin saglansin. bol bol su ic, aman ha kabiz olma.

:1hug:

muallimcim hoşgeldin canım, gördüğün gibi herkes senin yanındaydı aslında bugün. Çünkü seni çok seviyoruz. İnşallah önümüzdeki 10 günde çabucak ve sıkıntısız bir şekilde geçecek, sonraaaaa hayırlı haberleri alacağız.
İyi istirahatler canım, kendine iyi bak. İyi akşamlar....

bı tanemm çook sağool............ne guzel sızı yanımda hıssetmekk.........inş gececek sızlerle............sonra sızlerı beklıcemmmmmmmm...........dua et canımmm

tebrikler canim!!! aksi ispatlanana kadar hamilesiiiiiiiiiiiiiinn. cok da yatma ama. yarin kalk yuru biraz, metabolizman zayiflamasin, kan dolasimin saglansin. bol bol su ic, aman ha kabiz olma.

:1hug:

tamam canım benım...........inş evt kabıxz olmımmm...............evet sımdılık benımleee bebişlerımm..........inşş sonu guzel olurrr vee arkadaşınnn olurımmmmm........sağol bı tanemmmm unutmadın benı.....öpt bebişinnniiiiiii

Back
X