Tp Bebek ve Akupunktur

ben çok eglendimm yaa :)
buarada bi haber verim eşimin hormonlarında normale dönüş söz konusu :D fsh çok yüksektide düşüş var şimdi..
bana doktorum eti balığı ve tavuku yasakladı akupunkturcum..
reyhan nerelerde gelmiyomu

görmüyom canım ben ucakla geldim iki kere beni erkenden yaptı 09:30da falan ondan kimsecikler olmuyordu klinikte.. ben reyhanı gördüm bi kere yatarken ama konuşmamıştık sayfalara baktım gelmemişte hiç.. acaba ne oldu

ne bilim yahuu soramadımda nohut fasulye patlıcan çartırı çurturu ye dedi..
birde susam yagı ile masaj yapıyoz bakalım

olsun ya ıyı ol da yum guzel gelışsın de onemlı değıl canım.........ınş transferınde rahat olur sonra senı ve toprağı beklerız oda koye gıttı..........

oda kafa dinlemeye gitti dmeekkkii
transferin nası gecti peki belirti falan varmı gerci sen anlarsın ama ne hissediyosun

transferım ıyı geçtı...............kasıklarım ağrıyoo ....gogulerım sızlıyo canımya...........bakalım hayırlısı..kendımı dınlemek ıstemıyorum.....senın geldığın bellı oluyoo ......sensız ne boşmuş buralar yaaaaaaaaaaaa

:) bende diğer sayfalara bakıyorummm
yatıyormnusun pekiii

oturuyırum................yatıyorum arasıra dolaşıyorum ................ama yarın artık hafıf şeyler yaparım....

yemekleriii kim yapıyorrr ?
sana bi kaç tane resim koyummu

296hg6e.jpg

Bahcede erik toplarkene

119orys.jpg

Arkada odada gözüken benim gecen pazar akşamı mac izlemeye giderken

29417if.jpg

eşim ve ben
lucrinde 3.günümde ve karnımda şişlikler başladı korkarım bende ohss olacam bu sefer kacış yok

eiql4z.jpg

gülenden kibariye şovvv
oynayan benimm
koyuyorumki anlayın nası bi çatlakla muhattap oldunuzu bilin :)

:) bikinili koyarsam aklınız ucar koymam :)

pısssssssssssss........................kız..................ne bu guzellık kız......fıstıksın yanı.................
hadı inş bı eksuıkk bebiş oda gelsınnn............tamammmmmmm................senın senı..........nıde bıkını kocak bakkkk...................keserım kız senıııııııı............
yemeklerı kımse yapmıyoo.....hazır alıyoz ..eşım hazır takılıyoo ama yarından sontra yapımm artık kahvaltıyı eşım hazırlıyo ortalığı topluyoo....canım yaa..............çok ıyıler rabbuım onların da gonullerıne gore versın inş..............sana daha gezmek yok.....hakkın bıttı............yatcenn bundan sınra ben gezcemmmmmmmm

kalsın kalsınnn sorun değil :) istersen bir iki tanede evimizden resim koyarım :). fukara soframızıda gör isterimm :) fikinilide koyarım ama dedim ya aklınız ucar yerinden :)

bizde bu akşam yemek yemedik evde hiç bişi yok dışardan ne alsak etli fetli ne yicem bilmem ac acınayatıcamm
oğlunun olan bitenden haberş varmı canım

sakın pıkınılı koma kız............uçar aklımız ............evet oğlım bılıyo evde yattım ya ............anladı hemen............iğnelerıde gormuştu....bana bakıyo çayımı suyumu yastoığımı getırıyı ve çok sevınçlı ve ben uzuluyorum ..ne gatıf olnunca çok uzulmesı benı uzuyıooooo..........inş hayırlısı ols..bebeklere delı oluyoo....ıkızlerı kaybettığımde kendıne gelemedı..........zor yanı bu sefer ona uzuluyorum anlattım ...herşey olabılır tamam dedı...ama neden benıuım kardeşım olmuyoo dıye baya sorguluyoo....anlıcak bunlar kısmet ışı rabbım inş ona bole bır ımtıhan vermez dıyorum gerçejkten zor.................inşşşş.....hepımız sevınırız canımmmm............

Back
X