Tp Bebek ve Akupunktur

canım pazartesı inşşşşşşşşşşş............valla çok ıyı olıur sıze moral olsun isterım ..inş..rabbım ne demış bakalım canım hayırlısı

gule gule canim bende bi mola verdim cok yoruldum koltuk hali sildim yarinda islere devam
sonra yok hicbirsey 1 ay tatilde olucammmm

teyzemin ve babaannemin adı
buarada elhamı oku sağ eline kanrına koy elham en güclü duaymış

kızlar lucrini ve puregonu vurucam şşmdş sonra genemi abdest almam lazım

annecim 1 tanesini okudum Allah kabul etsin da okucam

evet canım doktor bu saatte yap dedi ikiside aynı anda
2 dk araları var

amın canım rabbım makbul eylesın inş...guzel yureğıne sağlık...........rabbım kollarımızı doldırsıun...hayırlı bebışler versın ...inş................sızlerden çokkk umutluyummmm

senin duanıde ederken ağladım , niye ağlıyom onuda bilmiyom kurana aktı gözyaşlarım..
yan apartmanda bi teyze var hacılıktan geldi sana tesbih çekicem dedi olacak dedi erkek cocuk oalcak dedi :)

kız gılen iğne abdest bozmaz eğer kanamdıysa....kan yoksa abdeste bışı olmaz şekerım orucu bozuyoo ......yenı fetvalarda oda bozulmuyoo.....

Allah kabul etsin.. Gülay adım haa :d ben şimdi iğneyi vurdum tekrar kacar duaya

canım ya ağlama kıyamamm..............inşşşşşşşşşş.............inşşşşşşşşş hem oğlan hem kız olsun ınşşş..................bol bol dua edıcez herşey rabbımın elınde...inş ol der canım ....butun dualar makbul olur..........

ınşallahh seninde hayırlı haberini alırız inşallah pazartesii küçük anne alkisalkisalkis

jupiter adın ney bebişim senide ayırmak olmaz sanada dua edeyim canım

Back
X