Tp Bebek ve Akupunktur

:) melise benim günlük listemi göstermek lazımdı..
melisin morreli bozuk ondan yemiyor.. ne kadar hassasız demi.. ben şuan yumişlerimi seviyom hayır her gecede eşim dua etti onlara sevgi sabah günaydın dedi ne nankör çıktılar ya besle kargayı söksün gözünü 2 kg almışım pazartesiden beri..

yok melis ilk gittinde 20 dememişmiydi doktor

Nazcım dikkat et, bana sorarsan hafif ölçeklide olsa OHSS geçirmeye başlamışsın.Bende hiç bir şey yiyip içemiyordum...

nazcım ohh annenle ne guzel ya.............korkma ya inş rahat gececk böle yaparsan ağrıcağı yoksada ağrırr bakk............inş ıyı olacak herşey............

kızlar inş kolay gecer..gulenınde ............gulen senın ohs ıhtımalın yok sanırım yum çok fazla değıl dımı

gulen al kız bıraz.................doğuruncada ben hep dua etcem bırazcık şişko olasın deyuuuu......................alkisalkisalkis

moralınızı yuksek tutun ya.............benım zatebn sıkıntııdan beklemekten moralım azalıyooo...............bıde bole demeyınnn..........guzel duşıunun bakımmm

bu sitede zevkalade adlı bir arkadaş var okumuşsundur muhakkak
ohss riskine rağmen transfer iyi bişey değil kızcağız hamile kaldı ama sevinemiyo bile

bide ertelenmesi biraz iyi oluyo bence iğneler duygularımızı altüst ediyo ben çok sinirli olmuştum ağlayıp duruyodum kendimi toparladım daha rahat bir transfer dönemi geçirdim çok şükür inşallah sonucu da iyi olur
bide şöyle düşün aşırı avantajlısın yumurta açısından bence bu harika

Gözüme sokar gibi ha gülsümm sengözlerimebaksanab ben 20 düzlemeye düşünüyom bu akşam 250 vurucam

evet zevkalade canım çok sıkıntı cektı...........ya işte bu işlem sıkıntılı sızın gıbı gençlerd daha çok oluyo..........ama korkınun faydası yok inş gececk bunlar
kız gulen ....başka yerlere yazdıklarından burayada yaz..........moral için..........ıyı olur............benımde ıhtıyacım varrrrrrrrrrr.............ben yaşlı bı hatunum...........okudun dımı senın saçını yolucammmm.............

Gözüme sokar gibi ha gülsümm sengözlerimebaksanab ben 20 düzlemeye düşünüyom bu akşam 250 vurucam

Back
X