- Konu Sahibi el-muallim
- #1.741
denız06 canım inş başlarsın goster bakalım sonuçları..........bu yaz hepımız bebişlerımızı alsak kucağımıza ıyı olur ınşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne oldu ben yazı görmedimki
Gecensene yanlışlıkla vurmuştum kötü bişi olmadından hemen aklıma acaba fazla dozmu vursam geldi ama yapacağımdan değil caresizlikten.. daha az doz vurduğumdan daha az çıkacaını biliyodumda 11 az geldi bunada şükürler olsun ama tabi bakalım yarınki kontrolde ne olacakkıs gülay napim seni şimdi ben bide uzmana doktora caktırmadan fazla doz mu vursam falan demiş kötükedihüsoklava: ya.güzel azarlamış seni uzman ama.cok biliyosan niye doktora gidiyosun.bide 5. gün transferi die tutturdun güzelim ya 5.gün hayırlı deilse.genelde 3. gün koyuyolar ve cok da ii oluyo.bak benim 3. gün koymuşlardı ve tutmuştu ilkinde gayette güzel tutunmuştu.o yüzden diretme bence onlara bırak.herseyi oluruna bırak canım inan bölesi daha iyi sende daha huzurlu olursun.bu kadar didikleme herseyi gülüm benim.kendini yıpratma.tamam hepimiz arastırıyoruz ediyoruz ama fazla abartıyorsun abla sözü dinle acık.kendini yıpratma kusum.HERSEYİ OLURUNA BIRAAAAKKK
deniz hakketten bunu ben yazmıştımcanım yukarıdaki satırları sen yazmıştın hatırladın mı? ben de biraz önce aykırı deryayi okudum ve dudağım uçukladı. öncelikle doktor sana hiç gelişen yumurta yok veya 2-3 tane var demedi ki ağlıyorsun adam seni teselliye uğraşıyor? bak allahın sopası yok ki derler iyiyken herşey kötü olacak bu kadar takarsan. hem e2 falan ne diye soruyorsun? benim tedavim oldu bitti 1 kere bile sormadım. 2. yi olayım yine sormayacağım. bazı şeyleri sorup didiklememek lazım. keni sinirlerimi bozmamak için sayı dışında birşey sormak istemiyordum. onu bile öylemek istemiyorlar. çünkü sonuç çok dah iyi veya kötü olabiliyor. 4 tane yumurtası olup hepi güzel öllenen gördüm 10 tane yumurtası toplanıp hiçbiri döllenmeyen de. hem ne demek fazla doz yapayım mı? bak kendi tedavini kendin mahvedeceksin. ya aşırı büyürse yumurtalar? ya küçükler büyüklere yetişemezse? 11 tane diye üzülürken 4 tane kalırsa eline ve onlarda kaliteli olmazsa? lütfen saçma sapan şeyler yapma ve gerçekten bu kadar didikleme. hemen bu yazıyı okur okumaz bir şükür listesi yap. sağlıklıyım ailemin sağlığı yerinde beni seven bir eşim var evim arabam vs var elim yüzüm düzgün güzelim bir sakatlığım yok tatile gittim ve gideceğim bu tedavimi karşılayack parayı buldum eşimde sperm bulundu gerekirse yine bulunur vs vs vs gerçekten dene. sana iyi gelecek. umarım kızmamışsındır bana. ablan olarak bu kdar takıp üzülmene üzüldüğüm için :teselli:
gülsüm anne günaydın onlar gidince ben seni gıdıklıcam biliyosun demiii hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytfıgencuım denızcım ..ıyı yaptınız kızlar...........bu kızı bıraz haşlamak lazım...........aklı başına gelsın dımı...........ama daha kuçuk ablaları....aklllancak ınş..bebeişi onu akıllandırır..................inş hepımız guzel gunler yaşarız............inş guzel gunler yakındır kızlarrrrrrrrrrrrrrrr..sonra buluşucaz sızde varmısınız..............
evet canım......ama stresten uyunmuyooo................kopeğın cınsı ne valla ben korkar oldum buyuk kopeklerden .....bıçok haber çıktıya sahıbını olduren saldıran kopekler...........neyse ben kedıcıyımdır..............eğer bebişim olmazsa karar aldım eşim istemesede kedı alcemmmmmmm..............inş kontrolun ıyı gecer...........sen ne iş yapıyodun ya..........gunun guzel geçsın.................
ayyyy yanlış oldu buyaz kucağımıza alamayızda karnımıza aılırız...............
evet canıum o cınsler tatlıdır............ıyı onunla gecıyodur zaman burazda olsa.............ama uğraşmak gerek..........sende şu tedavıye başla canım inşşşşşşşşşşşş...
kıslar ya gözümü korkutmayın yaaaaaaa.ben önümüzdeki hafta almanda baslıcamm.mafoldumbensenağlama