Tp Bebek ve Akupunktur

oo gulencım ççaferın kız gozume gırıyonn.......sağol canım rabbım makbul eylesın cumlemızın dualarını.........evet okyalım bugun mubarek gun..............sen kafana dıkkat et ya..........lazımsın bıze

evet malesef bakıyolar mecbur herkes..........valla benım hastanede kalabalıktı ta gebzeden ızmıtten gelenler ..rabbım yardım etsın ne zor ya mıllet hamıle old anlamaz bıle ...bız ne emekler harcıyoruz..............bence araştur ve konulşşş tanısal amaçlı yapılan hısteroskopı ucuz ama bı işlem yapılcaksa o pahalı ....senın sanırım ışlem yapılcak valla medıcanada tanısal 500 dığerı bı mılyar dı oraya sor bıde yaaaaaaaaaaaa

denizcim
istersen aret beyin bulunduğu merkeze de sor bir
orda da tüm müdahaleler yapılıyor
saglık sigortalarından bu olayı kapsayan bir şey bulamz mıyız
yani teshisi başka yazıp ama bu ameliyatı olsan doktorla anlaşsan sırf özel sigortan karşılasa diye
bazen bunu yapan doktorlar var
sana bir hastane adı verecegim
gaziosmanpaşa özel hastanesi orda da tup bebek merkezi var müsaitsen bir arayıp öğrensene yapılyorlar mı tel 0212 615 38 38

gop hastanesinde haluk bey var mükkemmel bi doktor benşm orada hamile kalan kuzenim var bana diyo bahcecide olmazsa gel seni gop'a götürüm diyo

Hadi kıslar ben çıkıyom akşama teee gelirim
öpüyorum sizi Allah kabul etsin dualarımızı abdestli olun her dk agzınızda dua olsun kuran okumaasanız bile dualarımı kabul olur cuma günü..

gaziosmanpaşa hastanesinde tup bebek doktoru galiba haluk bey

gulencım gule gule..............allah kabul etsın...............bu arada kız bacaklarını ort uzun gıy...yum uşımssınnnnnnn

kızlar telde aldığım fiyat ist cerrahi 2000 aret kamar 1500 memorial 2500 civarı (ist brüksel tüp yücel bey görüştüm 3000 dedi tavrını sevmeyip eledim şimdilik)
yarın ist cerragi ist tüp bebek ve memorial ile randevum var gidip yüzyüze konuşacağım. ist cerrahi ve memorial zaten sigorta anlaşması var eğer onlardan biri raporu uygun bir şekilde yazıp onay alabilirse sigortadan orada yaptıracağım. niyetim tüpe devam edeceğim doktoru da bulup onunla histeroskopiyi yaptırmak. ama sigorta geçmiyorsa ve en düşük ücret aret kamar 1500 derse el muallim in doktorundan haftaya randevu alacağım ve ona yaptıracağım. tanısal 500 ise ofis histeroskopi 1000 oldun. eve ve işe çok uzak tüp için ona devam etmem zor olur demiştim ama en uygun fiyetı o verirse histeroskopiyi ona yaptırırım çaresiz. doktoru da hem el muallim methediyor hem özgeçmişi falan da iyi. rabbim hayırlısını versin artık. inşallah :Saruboceq:

ya toprak nerde .....bugunde davaları var heralde............allah kolaylık versın tum çalışanlara.......ben rahatım ev rahatmış ya............ben artıkın çalışmıcammmm karar verdımm

denızcım hakkında hyırlısı ols bak umut tup bebektede fıyatlar böle bı arkadaşım yaptırdı enver beye aynı..............ya artık çok dolaşma kafan heptemn karışcak..inş ıyı bı yere karar verebılırsın....

ıyı canım inş ıyı gecer..............ya gulen senın gecen tedavıde o kadar yum vardı hıç dondurulmuşun yokmu.....

dondurulmadı canım 20 işlem gördü 15 döllendi 3 .kondu 6 güne gidenler oldu ama kaliteleri dondurulcak sevşyede değildi

Kızlar benim 4.gün donduruldular...Senin niye 6.günü beklediler...Ben 5.gün dondurulur diye biliyordum...ıkimizin durumunda da bi tuhaflık var galiba...

Back
X