Tp Bebek ve Akupunktur

aaa maşallahhh
o zaman ben hatim ediyom ama yeni türkçeden Rabbim kabul edermi makbul olurmu ?

ya evvelü mü ya evvelmi evvelü galba ya

eder inş canım ama sen zekısın kısa zamanda orjınalını öğren............
nerde ya dığre hatunlar...........neyse ben çıkıcam arkadaşlarım gelcekkkkkkkk

yok canım ben çamaşır katlıyom şuanda bi yere bakmıyom :D
Allah kabul etsin
orjinalini biliyom ama o kada rhatim edicek kadar değl ccanım

kız gulen otur çek bakımm tesbıhıde elıne al..............çekkkkk..........................ben çıkıyomm...inş donunce hepsını bıtırmış olursunnnnnnnnnnnnnnnalkisalkisalkis

ols yavaşda olsa orjınalden oku...........bazı harflerın karşılığı bızde yok bılıyosun yavaşça oku..........zaten yasın çok uzun değılll..dınlıyosun dımı kanalı kız capona gıdıyoooo

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah sende bebişlerine kavuşacaksın ama bu kadar canını sıkma lütfen herseyde hayır vardır de içini hep rahat tutatark başla
dediğin gibi aret bey suan için en iyisi gibi gözüküyor bence iş yerinden ulaşımınıda ayarlayabilirsin onda bi sıkıntı olacagını sanmıyorum az çok mesafeleri biliyorumda o yuzden dedim onun haricinde mesela umutta diyosun ya tanı 500 işlem 1000 ve yaptıracagım doktorla tupe başlamak istiyorum diye
o zaman aret bey lede durum aynı olmuyor mu
hem aret beyinde başarı oranı yuksek
tabi bunun yanında rabbiminde istemesi gerek

yok aret bey 1500 medicana 500 ama bir ihtimal 1000 olabilir. bunun için de telefon etsem mi?
cumartesiye inşallah bir karar çıkar daha kafamı yemeden delikafadulden

1500 çok mu? keşke ankarada olsam o ankara fiyatı herhalde. brüksel tüp 3000 alman 3750 (oha bir daha) dedi. medicana telefon ettim. ssk sevki ile 1000 lira eğer polip varsa ve patalojiye gidecekse 1200 lira dedi. yarın sağlık sigortasını ayarlayan doktor bulursam sorun yok olmadı aret bey 1000 veya 1200 e inerse onda olurum inmezse çamlıca medicana ömer faruk vanlıoğluna gideceğim. şimdilik son karar kaydirigubbakcemile2

Back
X