Tp Bebek ve Akupunktur

bu kez kesın ıstıyorum ne bu erkeklerde sarı hastalığı bılmem.........ben inş artık değıştırıcemmmmmmmm

Benim gözlerim ela
kocamla gittim kıslar bütün poşetleri o taşıdı 30 tl harcadık
mahallede yangın var

hee akşama gelecekler yogunduk bakamadık dicekler bence gelince onlar trip atalım ilgilenmiyek sonra ilgilenmessek hep gelirler kacan kovalanır gör bak anlaştıkmı ortak

Kızlar bu gün benim geçerli bir mazeretim var...Affedin beni...Kayınvalideler eltimlerdeydi yarın bize geçeceklerdi , eltimin anneannesi ölmüş , o yüzden bize geçtiler, tabi evin günlük dağınıklığı vardı , 2 gibi koştur koştur geldim ama evin anahtarını büroda unutmuşum , eşimde annesini almaya gitmişti 1-1,4 saat kapıda bekledim sonra geldi kayınvalideler ben etrafı topla yemek yap derken ancak girdim buraya...Bu arada sabahtanda akup. gittim...Gülenin kulaklarını çınlattık dün çok üzüldü diye...Siz nasılsınız?El muallimcim yarın test yapıyorsun değil mi?Yarın 10 oluyor...Hadi yap artık...delikafadulden

selam canım hoşgeldın kıyamam ben..................hayır yarın yapmıcam pazartesı yapcem ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş.................senın transfer ne zaman....

Hoşbulduk kızlar iyiyim sağolun , anlayacağınız bugün maceralı geçti...Sana da geçmiş olsun naz.ınşallah güzel sonuçlarını da duyarız buradan...Benim transfer 15 haziranda olacak inşallah...Belirti var mı el muallimcim?Senin sonucu kendi sonucum gibi merakla bekliyorum...Merakım ondan :-)

konuşmucaktım ama damarıma bastın toprakk süprizzzzz
başınız saolsun bebişim ben olsam büroya döner evin anahtarını alardım orada benim don bile kalabilir :)

ne konuştunuz emel hanım ne dedi bu duruma bana aku yaramadı galba

kocamada söyledim emel hanıma söylemiş arkadşaım dedim ne dedi diyor bi dk mesjaını okucam dedim mesajının o kısmını sesli okudum hala diyo ne demiş sanki karşılıklı konuşma bi dur be dedim yazacak aaa :delphin:

Gülen çok üzüldü ama önemli olan sayı değil kalite dedi.Sayı sadece dondurma işleminde önemli dedi.Bu arada ben salı 10.20 de merkezdeyim , Reyhan benden sonra galiba.Senin saat kaçta akupunktur?

Naz önce senin sonra da benim ve gülenin transferi olacak inşallah...Ne güzel önce el muallimcim sonra senin sonrada gülenin , benim , şenayın güzel sonuçlarını alacağız inşallah...

Gülen çok üzüldü ama önemli olan sayı değil kalite dedi.Sayı sadece dondurma işleminde önemli dedi.Bu arada ben salı 10.20 de merkezdeyim , Reyhan benden sonra galiba.Senin saat kaçta akupunktur?
senmi actın konuyu omu ?
acaba karından olduğundan dolayımı az göründü ve tabikide az dozda iğne kullandım
umarım ali mesut bey tecrübeli diridir

kıss bizim transfer aynı dönemlerde olabilir demi

ben daha randevu almadım yarınki kontrole göre alırım bende salıya öyleyse

Ben açtım konuyu , bak gör yarın daha çok gözükecek alttan...Yarın anesteziyle bakılacak değil mi?Gülencim senin işinde zor şu korkuyu yenebilsen, ama inşallah doğumdan sonra onu da yeneceksin...Seninle transferimiz aynı olursa beraber sayarız ne güzel olur...Ha birde Emel hanım tutunmanın ilk yarım saatte olduğunu söyledi....Stres sonucu Böbrek üstü bezleri kanlanmayı engelliyormormuş , o yüzden stres yapmamak lazımmış...

kanlanma olmadı iinde bebek tutunamaz öylemi canım ?
ilk yarım saatte olamaz yaa 3- gün diyolar rahimde yüzer halde oluyolarmış çünkü
evet çok zor anestezi iel olmak birde yarın abimde gelicek yanımızda birde yalan söylemdim ya Allah affetsin ali beyin toplantısı varmış esra hanım bakıcak alman hastanesinde dedim.. umarım çakmaz anestezi ile oldumu .. dogumdan sonra anca yenerim inşallah..
ınşallah yarın sayı artar ben rüyamda görmüşyüm o rakamı bekliyodum gecen sene çıkmıştı bakalım yaırn çıkıcakmı

ınşallah gülencim , bu 5. günlerinde mi kalitesi oluyor?Aklım karıştı?Yarın merkezi arayım da sorayım bende?Sormucam böyle şeyleri diyorum ama dayanamıyorum sizleri okudukça...Aman vakti geldiyse olacak ne diyim...

var tabikide canım senin 1.klaite olmasaydı sana söylerlerdi canım

Back
X