Tp Bebek ve Akupunktur

nazcım çok guzelll.....çok ıyı bı geşılme darısı gulenın ve dığer arkadaşları başına inşşş.....bencede gez ....gıt konsere.....nasılsa ben sıramı sıze bırakcammmmmmm....evde pıneklıcenız benım gıbı kuluçkaya yatıcanızzzzzzzzzzzzzz............gez canım.....:emir_bebek:-tatlicadiarzu-

gunaydın kıslar cok mutluyummm 15 yumurtam kalıtelıymıs ve dollenmıs:ecrin_bebek:
bıde kutsının konserıne gıdıyorum bugun eşimi kandırdım hihoyyyt

canim hadi gozunuz aydin masallah sanada sikica tutunacaklar ins
canim sana hap falan verdilermi yumurta toplandiktan sonra ohss olmaman icin

canım asıcım ıyıym gece bıraz sancım oldu adet olucam sandım geçtı ..bakalımcanım rabbbım ne demış inş ıyı haber verırımde sızlerde daha umutla tedavıye yoğunlaşsır ve guzel sonuç elde edrsızın............inş canımmmmmmmmmmmm.....çok sağolllllllll

canım asıcım ıyıym gece bıraz sancım oldu adet olucam sandım geçtı ..bakalımcanım rabbbım ne demış inş ıyı haber verırımde sızlerde daha umutla tedavıye yoğunlaşsır ve guzel sonuç elde edrsızın............inş canımmmmmmmmmmmm.....çok sağolllllllll

amin amin amin:lepi::Saruboceq::lepi::Saruboceq:

Merhabalar .. gELDıM doktordana anesteziden anca kendime geldim

15 tane yumoşum varmış :emir_bebek: e2 1280 , kaliteli oldunu gösteriyormuşş 24 yumurtam varmış gecen sene bu kontrolde 2.kontrolde e2 1150 imiş Allahıma şükür istediğim gibi oldu çok şükür.. toplama çarşamba günü pazartesi son kontrol .. 100 ünite devam ediyorum 3-4 tane da var küçüklü toplamaya yetiştiricez yani benim rüyamda gördüm gibi 18 olacak galibaa...
amaaa endemetrim 12.3

ıyı çooooookkk guzellllllll...........hadı geçmış ols.....inş top rahat gecer sonra beklme.....................bak telaş etme dedık sana dımı ..................

hayırlı olsun gulen benım merak ettıgım mustafa bey nıye bakmıyor sana ben hepsının onun yapmasını ıstıyom o takıp etmıyomu hıc olmazsa o zaman toplama ve transferı o yapsın yoksa daha ne gerek kaldıkı hıcbırını o yapmıyosa senın hepsını farklı kısılermı yapıyor kusura bakmayın kızlar hepsını okuyamıyom yazılanları masallah ıyı kaynatıyosunuz malum benım blgsyr daha yapılamadı el muallımcım hayırlı sonclar alırsın ınsallah gulen ben daha baslamadan sen bıtırıcen kız ben 11 ınde adet olcam ben baslayana kadar sen evde dınlenıyo olcan herhalde neyse kızlar bakıyım bıraz neler yzmıssınız haaaaaaaaaa bıde gulen hıc mustafa beyle daha gorusmedınmı ben suan hala lucrın kullanıyom

baharcım hoşgeldınnnnnnn..............sağol canım inş....bakalım beklmek zor.....tedavın hayırlı ols.........rabbım hepımıze kolaylık versın canımmmmmm

ben biliyodum zaten arkatacağını yoksa hissetmesem siz beni tutamazdınız benim içim rahatttı ehuuu sizide gerdim delikafadulden

endometrim kalın geldi bana

Merhabalar .. gELDİM doktordana anesteziden anca kendime geldim

15 tane yumoşum varmış :emir_bebek: e2 1280 , kaliteli oldunu gösteriyormuşş 24 yumurtam varmış gecen sene bu kontrolde 2.kontrolde e2 1150 imiş Allahıma şükür istediğim gibi oldu çok şükür.. toplama çarşamba günü pazartesi son kontrol .. 100 ünite devam ediyorum 3-4 tane da var küçüklü toplamaya yetiştiricez yani benim rüyamda gördüm gibi 18 olacak galibaa...
amaaa endemetrim 12.3

ben anlamadım senı gulen madem yumurtan toplanmadı nıye anestezı oldun:1shok:

ayyyy gulen yanı rabbım zavallı eşıne sabır versın ya..............kızım dur ne kalın dıyon şimdi...doktor bılmıyo mu...bakacak .....bak sakın ol bırazcık ya sen akupuntura gıtsene bı daha ığne battttıısın sana bıraz sakınlaeşşşşş................herşey ıyı dahada guzelll oılacakk bakkkk

ben mustafa beyle çok görüştüm canım üstleik ben onun özel hastasıyım :utangac:
ama o takibi yapmıyor kabul etmek lazım onunla hergün 0nlarda kişi görüşmeye geliyor bizle ilgilenirken nasıl görüşme yapacak kendinden pay bic bakalım sen nasıl görüşecektin beni mustafa bey takip yapsaydı..
klinikte işler değişik her akiam toplanıyo doktorlar herhastasının dosyasıyla topluca gözden geciriliyo mustaf beyin önderliğinde..

beni mustafa bey ali mesut beye yönlendirdi deid kime güveniyosan ona yönlendir genelde erbil beye yönlendiriyomuş beni ali beye yönlendirdi.. bu sefer anesteziki oldum için muayneyi anesteziyide alman hasatnesinde aldım çünkü anestezi uzmanı bugün oradaymış esra şimşek yaptı muayneyi çok şeker bi kadın
pazarteside anestezi ile ali bey yapıcak

el muallıcıgım bıraz gec oldu ama kcı dollendı kalıtelerı ne dondurulmusa kondumu gecen tupden daha mı ıyı kalıtelerı bu akapuntur ıse yaradımı bunu sordum canım

Son düzenleyen: Moderatör:
hihoyyyt ben vajinal muayne olamıyorum ayıkkene ..

buarada toplamayı kesinlikle mustafa bey yapmıyor.. mustafa bey ilk muayneyi o yapıyor sadece..

transfei mustafa bey yapıcak benim ben öyle istedim için istemeseydim diğer doktorlar

Back
X