Tp Bebek ve Akupunktur

Serap ben lucrinle başladım sonra 6 gun puregon vuruldum Mustafa bey bana tutunmaya yararı olan tek şey omega 3 dedi ve onu verdi ama balık ve cihadan arındırılmış benimki balıkta ağır civa oldumdan gebelikte uygun değilmiş o yüzden seven seas markalı mavi kutulu ürünü kullandım ben

Gülencim canım

öncelikle sağlıkla mutlulukla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

opudan sonra kullandığın hap ilaçlar ve iğneler.bantlar.. vb.neler kullandın

hepsini tek tek yazabilirmisin.tşk.

öpüyorum.

Çok şiddetli ama benim gaz ya dubholokmudur nedir onu ictim bı ölçek az önce wc çıktım rahatladım ama yarın yine aynı seyler olcakk
tupgaz evet :)
masallahhh yaa Allah bizlei nazarlardan saklasın o ark bebekleri iki erkek bı kızmış :)

Lucrin
puregon
omega 3
folic plus
elevit
coraspin
prednol
bısey da vardı 5 gün kullanmıştım prednol ve bu adını ujutttum ilacı
estorofem hap günde 4 tane
pogesteron 100. Mg canım ins sende basarı aksın neede yaptirican denemeyi

Fakat ben zayıf biriydim Dr spor yapicaksin dedi herin düzenli yürüyüş haftada 2 gün yüzme 2 gün fitness yaptım 4 kilo aldım bu sayde 53 kg transferim oldu. Suan 56.5 kiloyu. Ayilasma yolundayim :)

Serap ben lucrinle başladım sonra 6 gun puregon vuruldum Mustafa bey bana tutunmaya yararı olan tek şey omega 3 dedi ve onu verdi ama balık ve cihadan arındırılmış benimki balıkta ağır civa oldumdan gebelikte uygun değilmiş o yüzden seven seas markalı mavi kutulu ürünü kullandım ben

selam gulaycım nasılsın bırsey sorucam bu tutunmaya yardımcı olan bı ılac kullanmısın omega 3 ne zaman basladın kullanmaya bıde eczanedenmı alıcaz fıyatı nedır bende kullansam bı sorun olurmu ama ne zaman baslamam lazım agustos bası sanırım transfer olucak

Ben iki ay önce başlamıştım ama melis o ei değil güçlü bı hap şimdiden alsan olur fiyatınız hiç bilmiyorum inan unuttum netten bakabilirsin seven seas omega 3 mavi kutu balık ve civadan arındırılmış

muallimcim ben bugün kötüydüm, bulantının adını anınca veya hatırlayınca bile kötü oluyorum, dünden beri hiçbirşey yiyemiyorum, yediklerimi de çıkardım az önce, rahatladım..
Ne yicem ben ya, yardım edin :(((((((((((

Günaydın fıstıklar...Şenaycıom çubuk krakerler var ya onlardan ye sabha kalkar kalkmaz...Serapçım ben de gülenle aynı ilaçları kullandım yanlız lucrin kullanmadım , estrafem ilaç yerine bant kullandım ve iğne olarak progniex kullandım günde iki tane...ınşallah bu sefer kızına kardeş gelir serapçım...Akupunkturu ben de şiddetle tavsiye ederim , zira insanı çok rahatlatıyor , ağrıyı sızıyı azaltıyor...

selam gulaycım nasılsın bırsey sorucam bu tutunmaya yardımcı olan bı ılac kullanmısın omega 3 ne zaman basladın kullanmaya bıde eczanedenmı alıcaz fıyatı nedır bende kullansam bı sorun olurmu ama ne zaman baslamam lazım agustos bası sanırım transfer olucak

vitamin olduğu için bir zararı yok ben de almıştım sanırım 1 kutu 18 lira civarı pahalı değil

Fena değilim Şenaycım benim öğürtüler azaldı ama ben de bir şey yiyemiyorum .Hiç iştahım yok ama karnım aç oluyor.Meyve ile geçiştirmeye çalışıyorum ama bakalım ne olacak.Bugün 8 haftalık olduk teyzesi bu arada...

muallimcim ben bugün kötüydüm, bulantının adını anınca veya hatırlayınca bile kötü oluyorum, dünden beri hiçbirşey yiyemiyorum, yediklerimi de çıkardım az önce, rahatladım..
Ne yicem ben ya, yardım edin :(((((((((((

kıyamam ben sana ama sonucu düşün gelecek bebişleri düşün hem 1-2 aya geçecek inşallah opuyorumnanaktanarkadaşların dediği gibi çubuk kraker dene. allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun. sonucu muhteşem olack inşallah zemuszemus

Sağolun arkadaşlar, hep o sonuç bizi ayakta tutuyor zaten.... Yoksa yaşadıklarımız, tedaviler gerçekten çok zor.... Bide sonra annelerimizin kıymetini bilmiyoruz, onlarda bizi dünyaya getirmek için neler çekmişler, anne olmadan anlamazsın derler ya hep, çok doğruymuş....

Denizcim sen ne yaptın?Akupunktur nasıl gidiyor?

canım ben akuya gidiyorum. 3 kilo verdim. şu an bebek falan düşünmüyorum olursa son senem normal yollada olur dedim. maddi problemler çıktı ekim kasıma erteledim tüpü. yaparsam aralığa kadar yaparım herhalde. sonrası yaş 43 oluyor ve tamamen allaha kalıyor zaten

Back
X