Tp Bebek ve Akupunktur

Lucrin
puregon
omega 3
folic plus
elevit
coraspin
prednol
bısey da vardı 5 gün kullanmıştım prednol ve bu adını ujutttum ilacı
estorofem hap günde 4 tane
pogesteron 100. Mg canım ins sende basarı aksın neede yaptirican denemeyi

gülencim canım tşk cavabın için

bunların hepsini yum toplamadan sonra kullandın dimi, ve sadece progesteron 100 Mg dediğin iğne galiba gerisi hapmı?

iğnelere ve haplara devam ediyormusun ?

bebek veya bebeklerinle iyi şanslar canım sonuna kadar.

Günaydın fıstıklar...Şenaycıom çubuk krakerler var ya onlardan ye sabha kalkar kalkmaz...Serapçım ben de gülenle aynı ilaçları kullandım yanlız lucrin kullanmadım , estrafem ilaç yerine bant kullandım ve iğne olarak progniex kullandım günde iki tane...İnşallah bu sefer kızına kardeş gelir serapçım...Akupunkturu ben de şiddetle tavsiye ederim , zira insanı çok rahatlatıyor , ağrıyı sızıyı azaltıyor...

Toprakcım meraba

tavsiyelerin için tşk . akuya kaç ay gittin ve ne zaman başladın

inşallah sağlıklı bir 9 ay geçirmen dileğiyle

Kıslar bisi dicem arada vajinama batma oluyor idrar yolunda şüpheleniyorum sizlerde oluyormuş böyle seyler

Serapcim tedavi olurken vitamin kullanıyorum elevit hariç digerlerine opu gunü başladım suan iğne ve esratofeme ve vitaminlere ve coraspine devam

Yook benimkinde acaba kutumu değişti

Nvin yanma tam manasiyla yok ama Ağrı gibi oluyo yaparken

günaydın arkadaşlar... hayırlı cumalar..bereketli hayırlı duaların kabul olduğu bir cuma olsun inşallah...dualarınızı bekliyorum.....

Günaydın, hayırlı cumalar herkese,
Burgecim Allah yardımcın olsun canım, nasıl geçiyor bekleme günleri, dinlenmeye devam mı, çalışıyormusun, bir sıkıntın yoktur inşallah?

günaydın şenaycım....evde dinleniyorum. pazartesi işe başlicam..bugün 8. gün..hep acabalarla geçiyor..beklemek zor tabii..sabah test yaptım bişey çıkmadı..ama üzülmedim..erken olduğunu biliyorum

adet ağrısı gibi ağrım var..göğüslerimde de hafif sızı var...yarın fortel marka erken gebelik testi yapayım diyorum..

inşallah muallimcim.. bu sayfayı çok seviyorum...tabi ki sizleri de... duanın gücü çok büyük..birbirini tanımayan insanlar olarak birbirimiz için hep dua ediyoruz. ınşallah rabbimin hoşuna gider ve kabul eder dualarımızı... ben de anne olmayı çok istiyorum.. inşallah Allahım hepimize layık görür ve kucaklarımızı doldurur..

ınş rabbım makbul eyler...................bıkere yanlış canım rabbım layık gorur dıyosun ya............her anne olan layıkmı kı.............yanlışm rabbım ınş makbul eylesın hayırlı evlatlar versın canım bız herseyın en guzelıne layığız cunku muslumanız ınanclıyız..........ama ımtıhan olunca bazen bazı şeylerı elde etmek guçlesıyo ama rabbım daıma bızımle....................ınş ınançla ve ınatla anne olacak herkes...........rabbım yardımcımız ols...........nıce kadın doğurup atıyo sokaga layıkmı onlar hayır ...........ama ımtıhan dunyası .............rabbım ımtıhanımızı kolay eylesın

Back
X