Tp Bebek ve Akupunktur

Burgecim çoooooooook sevindim canım ya, Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bence de ikizler geliyor...

teşekkür ederim toprakçım Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese en kısa zamanda hayırlarla versin inşallah.....

Burgecim çok sevindim tebriklerrrrrrrrrr maşallah sonucun çok güzelsanırım ikizler geliyor annesiii hihoyyyt

sendemi akuya gittin canım.

sağol arkadaşım..darısı sana sende yakında başlıyosun sanırım...ben sadece tranfer günü aku yaptırabildim..transferden yarım saat önce ve 10 dk sonra yapıldı.....

canım çok sagol.......................ınş keselerı onbeş gun sonra gor bakalım...............sımdı beklemek dahada heyecanlı.................
nazcım hadı sıra sende zummınde amerıkalıda ıyı haber verse ınşşşşşşşşşşşşşş

sağol arkadaşım..darısı sana sende yakında başlıyosun sanırım...ben sadece tranfer günü aku yaptırabildim..transferden yarım saat önce ve 10 dk sonra yapıldı.....

inşallah canım darısı bize olsun, aku sayfası çok uğurlu geldi herkese

inşş devam eder.
kaç emriyo konuldu sana .

Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım çok sagol.......................ınş keselerı onbeş gun sonra gor bakalım...............sımdı beklemek dahada heyecanlı.................
nazcım hadı sıra sende zummınde amerıkalıda ıyı haber verse ınşşşşşşşşşşşşşş

aminnnnn canımmmmm 9 agustostosda bayram yasarız ıhsallah

rabbı yessır ve la tuassır rabbi temmim bilhayr............................
rabbım kolaylastır zorlaştırma...................hayr ıle tamamına erdır.......................
ınş cumlemıze guzel gunler...................rabbım tum duaları makbul eylesın yureklere gore versın.................amın.....................gunaydın kızlar.............

Merhaba arkadaşlar, Nasılsınız?Ben gülenin dediği gibi aynen yuvarlanıyorum... Sabahtan beri bir o tarafa, bir bu koltuğa.... Neyse bunların acısı çıkar bizden :)
Allah'a emanet olun, öptüm

selam kızlarr...kimsecikler yok galiba...burası o kadar sıcak ki anlatamam.....kızlar siz keseleri ne zaman görmüştünüz..yani sonuçtan kaç gün sonra...inşallah ben de görseydim hayırlısıyla...

Kızlar ben de yatarak TV ye bakıyorum sabahtan beri , arada uyuyorum , arada böö oluyorum...Bu iştah olayını napacağız ya, soğan sarımsak kokusu duymaya tahammülüm yok , canım hiç bir şey istemiyor.Patates haşlaması yiyorum bir de bisküvi yiyorum.Siz ne durumdasınız?Ne yiyorsunuz?Burgecim ben tahlilden 13 gün sonra hem keseyi hem de kalp atışını görmeye gitmiştim.

Bende 12.gün gitmiştim transferden sonra
burge tebrikler buarada bekleis hiç bitmiyor güzelim

Nevin aynı durumdayım ama bende tiksinme pek yok yiyorum ve suyu soğuk iciyorum ama midem hep bulanır vaziyette

Günaydın kızlar, iyi haftalar herkese.....
Toprakçım bende aynı durumdayım, yiyecek bişey bulamıyorum....
kendimi hasta gibi hissediyorum sürekli....
Bu sabah 6 gibi kalktımi midem bulanmıyor, hem sevindim, hemde niye bulanmıyor diye endişelendim bişeymi oldu diye.... Sonra 7:30 gibi bulanıyordu, sevindim resmen...
Yaaa ne garip bir durumdayız....

Back
X