Tp Bebek ve Akupunktur

ozgulcüm benim 10 yaşında bir kızım var ikinci için uğraşıyorum

1 aşılama 2 tüp denemem oldu

enson 9 haz tranf olmuştu

şimdi 3. deneme ekimde bende sorun yok eşimde sorun yok

ama olmuyor sebebsiz benim tutuyor değer ikiye katlıyo
bir sefer sonra düşüp gidiyor sıfırlanıyor

allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

maşallah canım allah sanab ağışlasın kızını inş kardeşide gelirde yalnız bırakmaz ablasını inş rabbim hayırlısı ile banada anne olmayı nasip eder

günaydın arkadaşlar..hepimize hayırlı bereketli güzel bir gün olsun inşallah...dualarımız kabul olsun inşallah..

ya bisey sorcam....ben bu prognexy ignesi 14 haftaya kadar vurulcakmisim....ya benim kalcam igne danlik gibi oldu....dogrumu dedi doktorum yoksa yanlis mi dedi...hap kullansam ayni sey degilmi

Zümmincim Tebriklerrr, Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım.

sen prognyx iğneye nezaman başladın günde kaç tane yapılıyo

hiç merak etme bu iğne haptan daha iyi tutunmayı sağlıyor
sevgilerrrr

saol canim ALLAH razi olsun....ignelere ben transferden 5 gün önce basladim....ama dünden beri bacagim cok agriyor....üzerine basmakta zorlaniyom...sankii kopacak gibi kadin yanlismi yapti dicem...korkioyrum bii sorun cikar diye....bide bu sabah ilk mide bulantisi bide bas dönmesini yasadim...ne felaketmis bu ya....kizimda hic böyle bisey yoktu....sen napiyo´n nasil gidiyo

Günaydın kızlar...Sizlerede hayırlı cumalar...Zümmincim ben 8. haftada fitile döndüm artık popom semsert olmuştu, o yüzden dr. değiştirdi...El muallimcim Gülenin transferi c. tesi benim çarşamba olmuştu.Arada 4-5 gün var galiba...

gulen toprak sız subatın son haftası doğurursunuz..................senay subat bası olabılır..........bende ınşşşşşşşşş ocak başı..............ınş hıçbı sıkıntımız olmaz............yenılerde bızden sonra..................

ya hatırladım 10 agust dımı.............unutmuşyum bı an...............ın..........gunler gececk canım ıunşşşşşşşşşşşşşşşşş

ıyıyım canım sen nasılsın
yok canım bugun daha 3.gun 10 agustos sonuc
bırsey sorucam ya ben bazen unutup gerınıyorum bırsey olmaz dimi tutunmuslarmıdır acaba yoksa erkenmı blasttı benımkıler

Back
X