Tp Bebek ve Akupunktur

gulen toprak sız subatın son haftası doğurursunuz..................senay subat bası olabılır..........bende ınşşşşşşşşş ocak başı..............ınş hıçbı sıkıntımız olmaz............yenılerde bızden sonra..................

Kız muallim 1 ay erken doğurttun beni ne güzel :) mart başı diyecektin sanırım...

kıslar tsh değerim yüksek çıkmış
test sonuclaırmı aldımda

kız senay ıkızler genelde erken doğrar...........ınş bız en ıyı olan vakte kadar dayanır sağlıkla alırız onları bızım gıunumuz bellı olmıcak aslında...............ınş ılerleyelım doktor bı tarıh verecek............,gulen benımde troıudım yuksek . cıktı 5.6...............her sabah ılac alıyorum ınş hersey ıyı gıdecek

kac TSH'in? hamilelik sirasinda TSH in normal seviyede tutulmasi COK COK COK onemli. derhal ilac takviyesine baslaman lazim. doktorun vermistir diye tahmin ediyorum....

selammmm
herkese iyi akşamlar

kıslarr, benim tsh 0,46 çıkmış

referans aralığı 0,33 ile 5,5 miş

tahlil kağıdında böyleydi

peki düşük olunca ne oluyor çok merak ettim

lütfen bilen varsa yardımcı olabilirmii

sevgilerrrr

Gülencim canım

minik annecik sen evde tek başına yoga yapmışsın

geçmiş sayfalarda okudum

nasıl yaptığını anlatabilirmisin zor olmayacaksa

Muallimcim seninde hoca olduğunu okudum çok sevindim

acaba hangi duaları daha çok okusak veya fikir verebilirmisin bu konuda

Yüce ALLAHIM hepimizin duasını kabul etsin inşallah

serapcım mrb canım nasılsın değerlerin güzel görünüyo düşük olması ii yani ilaç kullanmana gerek yok yanlış bilmiyosam benim guatr ve prl yüksek çıkmıştı ilaç kullandım onun için inş gerek kalmaz kullanmana bide mualliimcim daha ii bilir belki ama ben meryem suresini okuyorum aklıma geldikçe çocuk olması için bide salat ı tefriciye ookunuyor bildiğim kadarıyla
nazcım inş meleklerin senledir canım benim tutunmuşlardır annelerine

serapcım mrb canım nasılsın değerlerin güzel görünüyo düşük olması ii yani ilaç kullanmana gerek yok yanlış bilmiyosam benim guatr ve prl yüksek çıkmıştı ilaç kullandım onun için inş gerek kalmaz kullanmana bide mualliimcim daha ii bilir belki ama ben meryem suresini okuyorum aklıma geldikçe çocuk olması için bide salat ı tefriciye ookunuyor bildiğim kadarıyla

iyiyim özgülcüm, sen neler yapıyorsun canım

hep tsh nin yüksekliğinden bahsediliyor

ama düşük olunca ne oluyor acaba benim de baya düşük

düşük olması iyi diyosun sen inşallah iyidir

sen nasıl bir hazırlık yapıyosun canım ekim

ayı için

öptüm by

selammmm
herkese iyi akşamlar

kıslarr, benim tsh 0,46 çıkmış

referans aralığı 0,33 ile 5,5 miş

tahlil kağıdında böyleydi

peki düşük olunca ne oluyor çok merak ettim

lütfen bilen varsa yardımcı olabilirmii

sevgilerrrr

dusuk degil canim seninki. ama biraz daha duserse hipertiroid sayilirsin. doktorunun endisesi olsaydi haberin olurdu. zannediyorum duzenli olarak takip edecek seni. normalde hamile kadinlarin TSH'i yukselir. ama belli bir araligin uzerine cikmamasi lazim (senin labaratuarin 5,5 demis ama genelde kabul edilen yukseklik siniri 3.

Gülencim canım

minik annecik sen evde tek başına yoga yapmışsın

geçmiş sayfalarda okudum

nasıl yaptığını anlatabilirmisin zor olmayacaksa

Muallimcim seninde hoca olduğunu okudum çok sevindim

acaba hangi duaları daha çok okusak veya fikir verebilirmisin bu konuda

Yüce ALLAHIM hepimizin duasını kabul etsin inşallah
canım bılkı içten yapılan her dua makbuldur..........ama yasın oku meryem suresını resulullahın dualarını...............kurandakı peygamberlerın evlat ısteme dualarını..............allahın ısımlerını...............mesela ya halık ha uzatılıcak...............ya kavıyyu..............ya mubdıu................ya musavvır...............rabbım makbul etsın ınşşşşşşşşşşşşşşş

canım ınş makbul eyler rabbım bol bol oku bunları yasını tum duaları.....................

gunaydın kızlar................bol bol bunu okuyalım...................
rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bilhayr..........................

gunaydın canım nasılsın bırsey sorucam sana
ben 1 ay once gorumcemın kızına okuttum tefrıceyı ılla benımmı okumam lazım o okudu bıtırdı

Back
X