Tp Bebek ve Akupunktur

nazcım ılla senın okuman gerekmez .............sayıyıda takma kafana ..............ama senın yuregının yandığı gıbı kım okuyabılır.........senın arzunla kım dıleyebılır................senın okuman daha etkılı yada en yakının annen ....................okuyabıldığın kadar oku....................hıçbır bılmıyosan fatıha suresını felak nas ıhlas surelewrını oku bol dua et...................duadır makbulş olan.............

ya halık...............ya barıu..................ya mubdıu................ya musavvir..................ya kerım..............ya rahman.....................

zummoın hadı ınşşşşşşşş keseyı kalp atısınıda gorursun.....................
nazcım belırtı arama farlıkı herkeste ............goguslerın sızlıyosa ve hafıf sısse belkı o bıraz belırtı oluyo ama kesın olan kan tahlılı................beklemek zor ama ınş sende katılacan bıze..........

ooooooooo daha dur ya...........daha cok altı yedıncı gunler son gunler hafıf ağrı olur.......bekle ınş tutunuyo daha bebuış.............rahat bırak

günaydın kızlar...nasılsınız....
gülencim benim de tsh ım çok az yüksek çıktı doktor 4 hafta sonra tekrarlamamı istedi. ilaç kullanıyorum.bahçeci kliniğindem murat berksoy doktorum..ama burdaki doktor normal buldu değeri... nazcım ben bekleme döneminde belirtilerle ilgili çok link okudum..inan belirti olması ya da olmaması kesin bişey ifade etmiyor..bol dua et canım..el muallimin okuduğu tespihleri ben de okudum.. birde internette künfe yekün duası diye bir dua bulmuştum. bakabilirsin..inşallah canım Allah kabul etsin..muallim bebişler nasıl... kızlar inşallah keseyi görüp kalp atışlarını duyarım Allahın izniyle..cuma gününe randevu aldım..sürekli testi tekrarlamak istiyorum ama kanım az kalıcak diye vazgeçtim..siz kaç defa baktırmıştınız...

burgecım ınş goreceksın ve rahatlıcaksın............ben bı kere yaptım kan testı .........değer yuksek olunca ıkınvcıye gerek yok...............kafanı takma.............benımde tsh yuksek 5.6 senın kac.........hersabah ılac aıyorum.............
nazcım dılıne gelen duaları sureklı oku...........ınş tutunuyıo bebış............bekle sabret...........ınş

insallah elmaullim...insallah dedigin gibi olur....ben artik kalcadan yapilan igneye dayanamicam..topal topal yüriyorum...cok sanci yapiyor bacagima...türkiyeden hap getitircem...napim...canim yanior....cocuguma bile dogru dürüst bakamiyorum.....yumurta toplami...narkoz...transfer..olmak daha kolay geldi bana...bacam sanki kopacak...

Back
X