Tp Bebek ve Akupunktur

el muallim benim tsh 2.053 çıktı. doktor 2 nin altında olmasını istiyoruz dedi. ama sen kendinle kıyaslama ben im tiroit antikorlarım yüksekti. ben de her sabah euthyrox alıyorum..ben antikorları düşürmek için bekledim tedaviye başlamadan önce..Rabbim hepimizinkini hayırla tamamına erdirsin inşallah.

zümmin benimde iğne olucak yer yok artık..ama doktor transfer sırasında baktı kapsülleri kullanamamışsın mecburen iğne vericem dedi...2 tarafımda da yumruk şeklinde şişlikler var.

bluessuuum ablacim....hadi hayirli olsun...Allah tamamini erdirsin....doktoru aradim...hap alabilirsin dedi...ondan alcam...dayanamiyom gercekten...topliyom...hastaneye gidince herkes bana bastan asagiya bakiyor...bunun neyi var diye....

dusuk degil canim seninki. ama biraz daha duserse hipertiroid sayilirsin. doktorunun endisesi olsaydi haberin olurdu. zannediyorum duzenli olarak takip edecek seni. normalde hamile kadinlarin TSH'i yukselir. ama belli bir araligin uzerine cikmamasi lazim (senin labaratuarin 5,5 demis ama genelde kabul edilen yukseklik siniri 3.

mambacım, ben henüz hamile değilim

yaptırdığım tetkiklere baktığımda gördüm

hamile olmayan için bu değer normalmi acaba

benede ekimde 3. ve sondenemeyi yapıcam hayırlısıyla

sevgilerrrrrr

ben progestanı fitil olarak yada crinone jel olarak kullanıyorum........ben dr.umdan yine jel istedim.......bana hiç iğne olarak vermedi......:1hug:

Back
X