Tp Bebek ve Akupunktur

nzacım duş alabılırsın ama ayakta ..............ve cok yormadan hızlı..........egılme .................
buluesu genelde transferden sonra iğne verıyolar doktorun nıye vermedıkı daha etkılı..........hayırlısı ınş sonuç guzel olsunda onemlı degıl..............
zummın kız afıyet ols hıç davet etmıyonnnnnnnnnnnnnnn

popona lımomlu pamukla bol bol masaj yap lımonu bol dok...............ben öle rahatladım ve morlugu gectı..............yoksa ur olur..........masaj yap

ınş canım sen elınden gelenı yaptın artuık takdır rabbımızın ınşşşşşşş vaktıdır gelır katılırsın bıze ve ınş hepımız saglıkla alırız kucağımıza.....................

canım dokuz taneydı............hepsı dollendı ama besıncı gune kadar beklettıler ıyı ols dıye o zaman üçü devam ettı.......................blast............dondurulmuş yok.............ınş senınkılerde guzel dıollenecek...........ınş yarın haber ver

canım az önce aradılar......benimkilerinde 8 ide döllenmiş......duruma göre 3.cü yada 5.ci gün transferi olacakmış.......RABBİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA........:1hug:

mambacım, ben henüz hamile değilim

yaptırdığım tetkiklere baktığımda gördüm

hamile olmayan için bu değer normalmi acaba

benede ekimde 3. ve sondenemeyi yapıcam hayırlısıyla

sevgilerrrrrr

normal canim. endiselenecek bir sye olsaydi doktorun soylerdi zaten. insallah 3. denemende hamile kalacaksin a.s.

kız mamba nerelerdesın................bı bakıp cıkıyon..............nasıl gıdıyo..........bebuış nasıl anlat kız azcık

elmaullaim...ben senin icin cok seviniyorum...biliyonmu.....Allah senin icin en güzelini versin
bluesuumm...dedigin gibi...saglikli gelsinde gerisi bos...

Rabbim izin verirse...eger dogum hayrilisiyla gecerse...2 sene sonra bidaha tüp bebek tedavisi yapacam...30 yasina kadar 4 dene bebis istiyorum....

Back
X