Tp Bebek ve Akupunktur

sanırım yumurtalar büyüyor ağrı ondandır.. ayrıca şişlikte oluyor.. hayırlı olsun................

arkadaşlar merhaba sizlerin tecrübelerinizden dolayı soruyorum.ben puregon kullanmaya başladım. bugün 3.günüm. kasıklarımda sanki bir ağrı, karnımda şişlik hissediyorum. 150 lik vuruyorum.sizlerde de aynı belirtiler oldumu.
nıcle hoşgeldın..........ınş tedavın hayırlı olur............burgenın dedığı gıbı yumoşlar buyuyo ondandır ama cok agrırsa doktora soyle................

teşekkür ederim elmuallim ve burge.......inşallah bende aranıza katılırım......:1hug:
canım ınşşşşşşşş çok ısterım çok..........ınş tutunacak ınşşşşşşşşşşşşşş............bol dua

ii geceler arkadaşlar nasılsınız?

el-muallim nasılsın? nasıl gidior,umarım herşey yolundadır inşallah kendine ii bak...
canım şerıfe hoşgeldın cok sagol............canım sen nasılsın dılereım toparlan katıl bıze..........bol dua ıle

Günaydınnnnnnnnnnnnnlar herkese

İnşallah hepimiz için hayırlı bir gün olsunnnnn

canım sanada gunaydın..............nasıl gıdıyooooooooo

Burdayım el muallimcim.Nasılsın?Cuma öğleden sonra kaçıyorum inşallah.Şenaycım sen nasılsın?Bulesuu transferin hayırlı olsun arkadaşım , inşallah 12 gün sonra burada güzel haberlerinle sevineceğiz...

El muallimcim ilk 3 ayı kazasız belasız bitirdin gözün aydın, artık hamileliğin keyfini çıkarmaya başlayabilirsin.Ben de şaka maka nerdeyse 10 haftalık oldum:-)

evet ya................ınş ılerletıyoruz rabbımın ıznıyle.......................ınş guzel gecer...............kucaklarız..............

Gel gel El muallimcim.Tatile memlekete Denizliye gidiyoruz.Ben denizi ve sıcağı çok sevmiyorum o yüzden serin yerlere , köye kaçıyorum.Deniz kenarına genelde Eylülde okullar açıldıktan sonra Eylül Ekim gibi gidiyoruz.Hem hava serinliyor hem de kalabalık olmuyor.Siz tatile gitmiyor musunuz El muallim?Birde sizin ikili testiniz yapılmış mıydı?Hamilelik unutkanlık yapıyor galiba...

sen gez bak keyfıne..............bana tatıl yok bu yıl..........ınş seneye bebışlerle cıkacanm yaylara...............doktor tavs etmıyo cogul ya...........cogullarda ıkılı üçlı yapılmıuuo............ense olç oluyo sadece cok sukur ıyı cıktı...........senın yapılcak tabı

naz ben sana yasaklamadmmı kız.........ıdrar testuı yapana cok kızıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.................duymıyım.............ınş tutunmudu bebışın ama test yapma bekle ..................................kötükedihüso

Back
X