Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın arkadaşlar, herkese güzel bir hafta olsun inşallah......
Bekleyenler hamiş olsun,
hamişlerin bulantıları hafiflesin :)
tedavidekilere Allah yardım etsin inşallah....

oooooooooooo senaycım..........hemen bulantına dua etmışsın kız...............ınşşşşşşşşş amın..................ama azalıcak meraketme benım hala azda olsa var....................

oooooooooooo senaycım..........hemen bulantına dua etmışsın kız...............ınşşşşşşşşş amın..................ama azalıcak meraketme benım hala azda olsa var....................

Evet canım ya, napiiim, tek derdim o şuan çok şükür.... Allah başka sıkıntılar vermesin inşallah. gelecek pzt kontrolüm var, birde o zaman herşeyin yolunda olduğunu öğreneyim benden mutlusu yok, bebişlerim sağlıklı gelişsinde ben bulantılara katlanırım,gerçi işyerinde çaycı ablama, evde eşime anneme, burda da size sızlanıyorum ama, katlancaksınız bana accık daha :) Hakkınızı helal edin....

Selam kızlar nasılsınız iyisinizdirrrrr inşşşş

Şenaycım bulantı hakikaten kötü ama
sebebide bir harika inşşşş en kısaaa zamandaaa
bütün hamişlerin bulantıları azalırrrr

selam herkese....gecmis olsun bulantilariniz....benim hamileligim rahat geciyor...bulantim yok....Rabbimin bana verdigi bi kolayalik.....gerci annemle babamda yanimda...bana cok yardimci oliyorlar....haftaya keseyi görcem ...Allah izin verirse...esim gidelim hastaneye baktiralim bisey olmaz dedi...sabredemiyor....neyse bizde durumlar böyle....benim minik kizim abla oldugunu anladi galiba...corba icmeye basladi.....mercimek corbalar yiyor....saplatiyor agzini....

bluesuum ablacim....az kaldi sonuca...insallah hayirli haberler aliriz....
bu 2 ay icinde masallah hamileler cogaldi...Allahim hep böyle güzel haberler almamiz nasip etsin....

merhabaaa kıslarr
size bişi sorucam
benim bulantılarım kesildi
tiroid ilacına başladımdan beri acaba omu kesti birde o gün 3 tane folik almaya başladım günde ne diyosunuz

tıoıd ılaca ıyı gelmıştır.................ama folık yıne üç tane ya............zaten artık elevıt ıçmen lazım ve folık bırakman gerek..................üç çok ya

elevit zaten içiyodum folik 3 tane emilimini hızlandırsın diyemiş tiroid ilacının canım sen nasılsınn

serapçım iyi dileklerin için çok sağol canım,

zümmin maşallah canım hem hamişliğine hemde minik kızına...

Gülencim bulantılarının geçmesi ne güzel canım, maşallah, muallimin dediği gibi bende günde 1 tane elevit içiyorum, başka birşey vermedi doktorum. Günde 3 folik'i doktorun mu söyledi?

ben omega 3 bi tane
elevit bi tane(tadı berbat)
3 tane folik
coraspin 1 tane
1 tanede progesteron iğnesi

o zaman ıç canım ama ılgınç geldı .............ben trıoıd ılacını duzenlı kullandınm bu ay cok guzel 1.7 olmuş ..............ınş hep böle gıder...............herkes ıyı ols..............toprak tatıl yapıyooooooooooo

dedi bana 8 haftada ama ben aşadan jel atamıcamı söyledim oda iğneye devam dedi
hemşirem çok tecrübeli hiç kitle falan oluşmadı ama kalçalarım catladı kırmızı kırmızı hemde
senin hızlımı calışıyor yavaşmı gülsüm? benim yavaş buna baglıda 4 kg almışım

yavas benımde ıkı yıldır kılo veremıyorum ama şımdı duştu ...........ınş bole gıder senınde duşer duzenlı iç................kaç cıktı son tahlılde

selam herkese....gecmis olsun bulantilariniz....benim hamileligim rahat geciyor...bulantim yok....Rabbimin bana verdigi bi kolayalik.....gerci annemle babamda yanimda...bana cok yardimci oliyorlar....haftaya keseyi görcem ...Allah izin verirse...esim gidelim hastaneye baktiralim bisey olmaz dedi...sabredemiyor....neyse bizde durumlar böyle....benim minik kizim abla oldugunu anladi galiba...corba icmeye basladi.....mercimek corbalar yiyor....saplatiyor agzini....

bluesuum ablacim....az kaldi sonuca...insallah hayirli haberler aliriz....
bu 2 ay icinde masallah hamileler cogaldi...Allahim hep böyle güzel haberler almamiz nasip etsin....

zümmincim.......evet az kaldı canım.......inşallah güzel haberler veririm sizlere.........kızınada sevindim........ALLAH hep iyilik,güzellik,sağlık versin canım.......:1hug:

Back
X