Tp Bebek ve Akupunktur

muallimcim bebişlerine maşallah diyorum rabbim inş sağlıkla kucaklamanıda nasip eder sana doya doya koklarsın onları inşallah ya bide ben aşılama yapmıştım ama rahim filmi çekmemişti dr um sizde histeroskopi yapmışınız bunu dr um banada yapar inş ya yapmazsa artık kendim söylüyücem bide paralımı yapılıyo bu işlem?

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar hepinizeeeeeee

heyyyyyyyyy uykucular hadiiiiiii kalkın yeni ve güzel bir
güne

hepimiz için hayırlı ve sağlıklı bir gün olsun inşallahhhhh

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar hepinizeeeeeee

heyyyyyyyyy uykucular hadiiiiiii kalkın yeni ve güzel bir
güne

hepimiz için hayırlı ve sağlıklı bir gün olsun inşallahhhhh
evet senın masallahın var.............ınşşşşşş sende hamış kalda uykudan acama gozlerını...................gunaydın...............

muallimcim bebişlerine maşallah diyorum rabbim inş sağlıkla kucaklamanıda nasip eder sana doya doya koklarsın onları inşallah ya bide ben aşılama yapmıştım ama rahim filmi çekmemişti dr um sizde histeroskopi yapmışınız bunu dr um banada yapar inş ya yapmazsa artık kendim söylüyücem bide paralımı yapılıyo bu işlem?

canım guzel temennılerın ıçın cok sagol amın ınş.................asılamadan once rahım fılmı cekılmemesı çok ılgınç...............yenıden bı tedavıye gırersen hem rahım fılmı hem hısteroskopı ıst sole ...................ınş duyarlı ılgılı bı merkeze gıt..........ınş rabbım bekletmesın...............ıkı ışlemde uzretlı ama cok pahalı degıl merkezden merkeze değışıyo gercı..............ınş hersey guzel olur

Günaydın arkadaşlar, bende işlerden ancak fırsat bulabildim, herkes iyi sanırım...
Güzel bir gün olsun herkese...
Öptüm sizi.......

ben kese icin 1 hafta daha beklimmi....türkiyedeki doktorum keske bu hafta görseydin cok merak ediyorum dedi..hersey yolundami diye..napcagimi sasirdim...erkenden görmek iyimiki...

zummın bekle canım...........ıkı hafta oldumukı............erken gıdersın tam gorulmez moralın bozulur............boı kere sonuçtan ıkı veya üç hafta sonra gorulur...........bekle ınş sonu ıyı ols...........

hangi gün test yapcaksın canım, c.tesi mi pazar mı? o gün bilg. başından ayrılmayız mutlu haberi almak için....

canım pazara denk geliyor.........acilde yaptımak istemiyoruz........ben cumartesi diyorum,eşimde pazartesi olsun işi sağlama alalım diyor.........yani pztesi yaptırıcaz.......:1hug:

Back
X