Tp Bebek ve Akupunktur

Günaydın arkadaşlar, maşallah ne çok kaynatmışsınız dün.....
Dün ış çıkışı kendimi biraz iyi hissettim, pantolon almaya gittim, aynı şeyleri giymeye bıktım doğrusu, aslında kilo veriyorum durmadan ama karnım büyüdü hafiften,zaten küçük sayılmazdı:) 2 pant. dışında diğerleri hafif sıkıyor giymek istemiyorum.
Toprakçım hoşgeldin canım, özlemiştik seni...
Herkesi ayrı ayrı öpüyorum, güzel bir gün olsun inşallah...

Günaydın kızlar nasılsınız

Hoşgeldin Toprakcım,sağol bitanem dileklerin için inşallah.
kızlar toprağın geliş şerefine iyi kaynatmışsınız.
siz bebeklerle uğraşırkende biz kaynatıcazzzzzzz:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5
ınşallah hepimizin gönlüne göre versin yüce rabbimmmmm

Günaydın güzeller...Nasılsınız bakim?Serapçım, senaycım ve Özgülcüm hoşbulduk.Hamişlik iyi gidiyor allaha şükür , sıkıntılı dönemi atlattım sayılır...Denizcim inşallah bu denemende nazlı bebişin gelecek.Sonrada hep beraber bebişlerle birlikte buluşacağız, onlar yaramazlık yapacak biz kaynatacağız...

gunaydin herkese. hoşgeldin toprakciğim. tatilinin iyi geçmesine sevindim. bundan uzun süre tatile biraz zor zaman bulacaksın kaydirigubbakcemile3

günaydın tatlı anneler.....nasılsınız....ben hala yatıyorum..raporluyum... evdeyim.....lekelenme hafif de olsa devam ediyor....
toprakcım hoşgeldin canım...sen ve bebişin iyisinizidir inşallah..
toprak yanlış hatırlamıyorsam sende de kahverengi lekelenme olmuştu değil mi?

Burgecim hoşbulduk canım, geçmiş olsun.Benim de 6. ve 7. haftada kahverengi lekelenmem olmuştu , dr. levent bey kahverengi leke kahverengi kırmızı lekeye dönmediği sürece problem yok demişti , normal demişti.Yat felen demedi , kan gelirse bize haber ver iğnenin dozjını artıralım demişti.Ben de yatmadım normal hayata devam ettim.Zaten sonradan da bir daha olmadı.

slm fıstıklarrrrrr nasılsınız bakimm gününüz güzel geçer inş
serapcım inş bunlar bebiş altı değiştiriken bizde rahatça onlar içerdeyken muhabbete devam etcez :)

burge yat dınlen ınş gecer ...........kafanı takma sakın................toprak aldın dopıngı kosıoyooon tabo.................bende bugun carfoura gıttım gezdım azcık bıkac bısey aldım bol tışort............para harcattım.........mantı yedım geldım...........ozgul kız demek öle bız altlarını temızlerken sız cay muhabbetı yapcenız he..............hadı ınlşşşşşşşşşşş gec ols guzel ols ama benımkıler dovcek sızınkılerı.............

el muallim maşallah seninkiler 3 tane bir araya geldiler mi döverler tabi geri kalan herkesinkini kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5

burge yat dınlen ınş gecer ...........kafanı takma sakın................toprak aldın dopıngı kosıoyooon tabo.................bende bugun carfoura gıttım gezdım azcık bıkac bısey aldım bol tışort............para harcattım.........mantı yedım geldım...........ozgul kız demek öle bız altlarını temızlerken sız cay muhabbetı yapcenız he..............hadı ınlşşşşşşşşşşş gec ols guzel ols ama benımkıler dovcek sızınkılerı.............

ya ablacım ben sana bişey dermiyim hiç tabiki senin minişler benim minileri dövebilirler:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3 ama genede siz evde bebiş altı değiştirirken hele de sen inş üçünün altını değişip yemeğini verip uyutana kadar biz gelir pc başına hamile olsakta laflarız ama üzülme sende gelir bizim yazdıklarmıızı okursun olmazmıkaydirigubbakcemile3 neyse şaka ettim ablaaa küsme emiii banaaŞeniz

sagol toprakcım ...............burda hepımız cok tatlıyız bence...........ınş bebışlerle dahada ballanırız .............ıyı bak kendıne senınkınınde pıpısı bellı olur belkım.............ama bana kız gıbı gelıyo hadı hayırlısı..............

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallahhhhhhhhh

Şenaycım baya erkencisin canımmm
minik yaramazlar neyapıyorrr halleri keyifleri yerindemiiiiiii

Özgülcüm evet canım onlar bebeklerin altını değiştirirkenn biz bir güzel kaynatırız canımmmkaydirigubbakcemile3

bu aradaaa kızlar bebek bezleride çok pahalı çoğul gebeliklere sponsormu bulsak napsakkkkkkkdelikafaduldendelikafadulden
Allah o günleri kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallahhhhhhhh
herbişeyiiide yaparız allahın izniyleeeeeeeeee

Back
X