Tp Bebek ve Akupunktur

Toprakcım cuma kontrolün varmış inşallah herşey yolundadır

bakalım pembemi mavimi göreceksin bizede söyle amaaaa
merak ediyoruzzzz

kızlar biyerde okumuştum bhcg değeri kız bebeklerin erkek bebeklere göre 5 kat daha fazla çıkıyormuş
hani ikiz üçüzmüş gibi değeri çok yüksek olupta tek bebek olanların bebekleri kız oluyor büyük olasılıkla

yada değeri çok düşük olduğu halde ikiz olanlar var onlarda ikiz erkek bebek oluyor
erkek bebeklerin bhcg değeri düşük olduğu için

allah eliayağı düzgün sağlıklı bebekler versin inşallahhhhhh

renklı hoşgendın ...............sen hamılemısın ya.................ben senı kacırmısım galıba............cok tebruıkler.............ne kadarlık old ınş hersey guzel olacak beraber buyuyucez ınş.................

Günaydın arkadaşlar...Serapçım inşallah yarın testlerim iyi çıkar ve bebiş cinsiyetini belli eder...Ben de çok merak ediyorum...Pinkçim sana ilişkin güzel duygularımızı biliyorsun.Ve senin bebişine kavuşmanı nasıl istediğimizi de.Ben inanıyorum ki ınşallah bu sefer nazlı bebişin gelecek...

selam kızlar hayırlı günler yarın dr randevum var bana dua edin herşey normal olsun başlasın tedavim inş

canım ınşşşşşşşşşş rabbım duanı makbul eylesın..............ınş canım hersey yolunda gıder..............hamış olduklarını gormek ıstedıklermıb basında kuka ve sen varsın......................ınşşşşş guldursun rabbım çıfter versın de bı daha ugrasmayasın...............ınşşşşşşşşşşşş ya............bızı habersıxz koma sakın........burda hep duacıyız bırbırımıze .....................ınşşşşşşş ramazan bereketıyle gelı...................:Saruboceq:

toprak gunaydın............serap ılgınşç bısey yzmış kız o zam an senın bebış kız olmalı..............hadı sende gor bakalım...................

ay serap kız haklısın senayla bana bez sut mama ıçın sponsor lazım....................hışt avcukat hanım kız devlete dava acsakmı................zemuszemuskaydirigubbakcemile3

kıslar gunaydın acayıp kasım agrım var bıde ıccamasırıma sarımsı acık kahve gıbı akıntı gelmıs cok korkuyorum kotu bırseymı

El muallimcim cidden de serabın dediğine göre benim ki kız.Değerim yüksek çıkmıştı.Ayy heyecanlandım birden...Sağlıklı olsunda ama biliyorsun gönlüm %51 ile kızdan yana...Hayırlısı artık...Devlete yardım için dava açmak olmaz ablacım ya bez için bence sana ve bebişlere sponsor bulalım:-)Nasıl fikir?
Nazcım kasık ağrıları normal , benim de kaç gündür çok fazla karın ağrım var.ıçeride çalışma var bebiş karna çıkıyor diye kendimi teselli ediyorum...

El muallimcim cidden de serabın dediğine göre benim ki kız.Değerim yüksek çıkmıştı.Ayy heyecanlandım birden...Sağlıklı olsunda ama biliyorsun gönlüm %51 ile kızdan yana...Hayırlısı artık...Devlete yardım için dava açmak olmaz ablacım ya bez için bence sana ve bebişlere sponsor bulalım:-)Nasıl fikir?
Nazcım kasık ağrıları normal , benim de kaç gündür çok fazla karın ağrım var.İçeride çalışma var bebiş karna çıkıyor diye kendimi teselli ediyorum...

toprak cığım sağlıklı olsun da kız erkek farktmez inşş hele benim için önce bir hamile kalayım da hiç frketmez gerisi ama bu gönlüm % 51 kızdan yana lafını çok sevdim. eğer rabbim verirse bana da ben de böyle diyeceğim kaydirigubbakcemile3

selam kızlar hayırlı günler yarın dr randevum var bana dua edin herşey normal olsun başlasın tedavim inş

pink rose inşallah herşey normaldir başlarsın aynı durumdayız benim de bugün 1430 da randevum. inşallah herşey yolundadır yara kist mist bişi çıkmamıştır da dr başlayabiliriz der. o zaman tedavimiz de peşpeşe olacak desene a.s

ınşşşşşşşşşş hamışler artar ınşşşşşşşşşşşşşşş.........................
yoprakcım evet sponsor bulalım yok ben karar verdım mendıl accam senın buronun karsısına.......................opuyorumnanaktan

Merhaba kızlar,
serapçım canım, bebişlerin keyfi yerinde, hiç düşünmüyorlar anneleri dışarda napıyor, midesi mi bulanıyo, yemek mi yiyemiyor, içerde keyif çatıyorlar, ama 7 ay sonra çıkartcam ben acısını onlardan...
pinkrose ve denizcim inşallah muayeneleriniz güzel sonuçlanır ve tedavileriniz başlar hayırlısıyla...
Toprakçım, bana da seninki kız gibi geliyor ama gülay için de öyle hissetmiştim, ama belki seninki de tutar....
Muallimcim valla napcaz biz bu bızdıklarla, sponsor şart, bez-mama dışında sana bakıcı da lazım, 3 bebekle nasıl başetcen sen?

selam kizlar nasilsiniz pinkim canim insallah tedavin baslar canim yeni gordum dr a gidiyormusun
bu arada ramazan ayiniz mubarek olsun kizlar

Back
X