Tp Bebek ve Akupunktur

benim öyle bi sorunum yok 13mm çok iyi dedi dr ama ben akuyu okudum biraz rahmi kalınlaştırıyormuş 15 ten kalın olunca sorun ö yüzden benim normal ya kalınlaşırsa diye akuyla

Elifçim bende aku yaptırdım rahim kalınlığım 7,8 idi transferden 1 kaç gün önce.Yani benim ki kalınlaşmadı.Hatta endişelendim rahim kalınlığı az diye.Bu arada ben de pcoluyum biliyorsun.Ve 3. de tutturdum ancak.Senin de olacak bu sefer inşallah.

Elifçim bende aku yaptırdım rahim kalınlığım 7,8 idi transferden 1 kaç gün önce.Yani benim ki kalınlaşmadı.Hatta endişelendim rahim kalınlığı az diye.Bu arada ben de pcoluyum biliyorsun.Ve 3. de tutturdum ancak.Senin de olacak bu sefer inşallah.

canım çok sağol ya öyle bir ümitsizlik vardıki içimde internette araştırırken bi çizelge gördüm her tüp bebek denemesinde sans azalıyor muş ama içimi rahatlattınız

Her deneme bir sonrakinin başarı şansını etkiler mi?
Prof. Dr. Aydın Arıcı:

2005 yılında yayınlanmış bir bilimsel makaleden aldığım grafiği yukarıda gösteriyorum. Avrupa’da 750 çift üzerine yapılmış bu çalışmada grafiğin solundaki sayılar yaş faktörüne bakmadan her tüp bebek denemesindeki canlı doğum oranlarını göstermekte. Alttaki sayılar ise hamile kalamamış çiftlere kaçıncı denemenin yapıldığını gösteriyor. Bu araştırma bize şu bilgiyi veriyor: Birinci denemede başarısız olan bir çiftin ikinci denemesinde beklenen başarı oranı ilkinin %70’idir. Daha sonraki denemelerde ise başarı şansı sürekli olarak bir öncekinin yarısı kadardır. Burada önemli olan tabii ki fazla bir araştırma yapmadan körlemesine üst üste tüp bebek denemesi yağmamaktır. Her denemeden sonra detaylı olarak başarısızlığın nedenleri araştırılmalı ve gereken tedaviler yapılmalıdır. Başlangıçta gözden kaçmış olabilecek bir çok sorun olabilir.

toprakcım ohhhhhhhhhh ..............sende oğrenemedın ışte ............benım gıbı beklıcen akıllı bu kız...................laelaelaelaelae

elıfcım o oranları bılıyorum ama ınankı tutmuyo..............kısmetse oluyo...........ama su bı gercek sebebı ıyı arastırılmalı ıyı bı merkez olmalı................rabbım kısmet etsın yetrkı

burgecim kanaman durmuş inş yarında dr dan ii haber alırsın canım bu mubarek günlerde canım
mualim ablacım beğenmene sevindim canım rabbim hayırlara vesile etsin inşallah
elifcim seninde tedavin hayırlı olsun

Canım ben tedavi esnasındaki yumurta takibi dahil 9 yada 10 seans gitmiştim, haftada 2 gün, yani 5 hafta gitmişim. Ama opu ve transfer sırasında bir türlü fırsat olmadı, yada aku.cu müsait olmadı... Ama olumlu sonuç aldık çok şükür.... İnşallah sana da çok iyi gelecek canım.....

canım bu aku yapılırken acı filan oluyormu? artık acısı olsa da kafaya koydum yaptıracam..ama işte yine de merak..inşalllah bizler için de hayırlı olur aku..:ecrin_bebek:

bensu kasımda mı ınşşşşşşşşşşşş hayıorlı olur canım................bu yıl bıtmeden yetısırsın ınşşşşşşşşşşşşşşş

AMİNN canım arkadaşım inşalllaahhhh..RABBİM yüzümüzü güldürür inaşşşaaaallllahhhhhh....bu yıl bitmeden anne olurum inşallah.. inşalllah seninkide bir avazda olur..kaydirigubbakcemile3

kızlar ne yedınız bakın esıme kıyamıyom yalnız yemesın.................kakltım bende..............kuran okudum namaz kılp cıup yatıcammmmmmmmmmm.....................ınş...................ıyı uykular

canım bu aku yapılırken acı filan oluyormu? artık acısı olsa da kafaya koydum yaptıracam..ama işte yine de merak..inşalllah bizler için de hayırlı olur aku..:ecrin_bebek:

Canım ben sadece akupunktura gittim, onda acı yok, iğneleri batırırken çok hafif bişey hissediyorsun ama acı sayılmaz o, ne acılara katlandık bu tedavilerde, popomuz kevgir oldu, onun yanında hiçbirşey yani,
Ama toprak ve gülen nöral terapiye de gitmişlerdi, o acılı bir işlem sanırım, onun hakkında bilgim yok...

Kızlar biz bugün dr. gittik.Bebişim maşallah çok iyi.Ama cinsiyetini göstermedi bebikim...

Maşallah Toprakçım, napıyor bızdık, elini kolunu oynatıyormu?
Ya son kontrolde ultrasondan çıkmak istemedim ben, hep onları seyretmek istedim....
Tekrar ne zaman gideceksin canım bebişini göremeye, o zaman gösterir belki cinsiyetini...

kızlar ne yedınız bakın esıme kıyamıyom yalnız yemesın.................kakltım bende..............kuran okudum namaz kılp cıup yatıcammmmmmmmmmm.....................ınş...................ıyı uykular

Allah kabul etsin canım, ben bu sabah kalkamadım eşimle, önceki sahur kalktım ama yiyemedim zaten,

senaycım gunaydın........................ınan bende su ultrasıun bıtmesın ıstıyom ya onbes gunde bır gıttığım halde hep merak oluyo............ben ıns bu hafta gıdıcem ınş ıyıdırler ve bellı edrler seylerını...................sızınkılerde buyuyooooooo...........masallah aramızda zaten cok yok............ard arda guduyoz................

bensucum senayın dedığı gıbı azcık bı acı oluyo .............kı ben ıgneden cok korkarım ama gıdıcem dedım ve gıttım ılk gıdınce ığne gorunce kasıklarıma batırma ya dedım etkılı cıok olmazkı dedı ıkıncıde tamam dedım cok acmıyo.............ınş hayırlı olur

Herkese günaydınlar.....
Güzel birgün olsun inşallah...
Allah bu uzun ve sıcak günlerde oruç tutanlara sabırlar ve kat kat sevaplar versin inşallah.....

Back
X