Tp Bebek ve Akupunktur

kız adaege ....................sana obur tarafa yazdım bı baktım burdasın.....................hoşgeldınç...................toprak ın dusuncesıne aynen katılıyorum canım bu yıl bıze bereketlı geldı hamışlerımız arttı rabbım dahada artırsın ınş sonunada nasıp oluruz ınşşşşşşşş canım..................boıl dua ınşşşşşşşş

toprakcım halsız olman cok normal nan ben napım üç tanew bıde............sen ıştede yoruluyon ya..........bol sut bol su iç ınş gececk bunlar...........

Hoşgelcim adaegecim...Uzun zamandır senden ses alacağımız günü sabır ve merakla bekliyordum...Kendini toplamış olmana ve yeniden tedaviye başlamana da çok sevindim.Sen de bizim gibi akucu olmuşsun , mutlaka faydasını göreceksin.Özellikle de stresten arınacaksın.İnşallah 1 kaç ay içerisinde senin hamile haberlerini de alacağız buradan...

Kızlar kendimi çok halsiz hissediyorum...
Hoşbuldum canımmm...:lepi: dr ayaklarıma kulaklarıma göbüşüme iğneleri batırıyor..15 seans dedi ama..Size de ne kadar dedi ? Hamilelik sonrası da devam ettiniz mi ?
kız adaege ....................sana obur tarafa yazdım bı baktım burdasın.....................hoşgeldınç...................toprak ın dusuncesıne aynen katılıyorum canım bu yıl bıze bereketlı geldı hamışlerımız arttı rabbım dahada artırsın ınş sonunada nasıp oluruz ınşşşşşşşş canım..................boıl dua ınşşşşşşşş

Amin canım inşallah..Bebeklerime kardeş getirene dek İzmirdeyim..kaydirigubbakcemile3

kız masallah........................ben 20 21 demıştım ...........baya buyumuş masallah canım sen once doğurcan bızden ..........ne zamana gelıyo........rabbım kolaylık versın mucuksssssssssssssss

canım rabbim nasip ederse aralık başı veya kasım sonu gibi , ama şu şeker belasına tuıtulanları 38. haftanın sonu gibi alıyorlarmış ve de genelde serzaryen yaptırıyolar.. o zaman da kasım 20 gibi olur herhalde. sağlıklı olsun başka ne isterim , hayırlı gün hangisiyse o olsun allahım :nazar:

doktorrla demin emaillestik , direkt gestasyonel diyabetik teşhisi koydu. 160 ın üstünde olanlara tedaviye hemen başlıyoruz snein 2. testi yapmana gerek yok, 2 hafta diyabetik diyet uygulayacaksın dedi...2 hafta sonra tekrar bakılacakmış şekerime, eğer gene yüksekse o zaman başka önlem alıcaz demiş.. o başka önlem sanırsam insülin oluyor, aman rabbim yardım etsin de o radddeye gelmeyeyim inşallah :nazar:

slm kızlar nasılnızzzzz kaç gündür netim yoktu uğrayamadım hiç ya bide bişey sorcam rahim tersliği tüp bebek işleminde negel oluyomu bilginiz varmı yada rahimi ters olurpda tüp bebekle hamiş olan varmııııııııııııııııııııı????????????????????

serenase canım sanmam ınş ıkı haftalık tedavıye guzel cevap verırsın sıkma canını hem bılıyosun sterste sekerı yukseltıuo rahat ol ınş hem caresız bışey degıl.................ınş heersey yolubna gırecek...............
ozgulcum ters rahım problem olmaz sanırım ama doktora sor bazen duzeltıyolar............

canım nöral terapiye nin ne gibi katkısı oluyor .. onu da açıklarsan sevinirim..buna akudan sonra mı başlanıyor..

Canım merhaba, ben yaptırmadım nöral terapi, çok net bilgim yok, sanırım akuyla birlikte yapıyorlar... İnternetten araştırabilirsin veya toprak ve gülencim yardımcı olabilirler belki....

Doktor eşimin,sırt,göğüs,bacak bölgelerinde bazı noktalara ilaç enjekte etti..Sanırım o nöral terapiydi...Daha uzun süre etkili akupuntur tedavisi diye aklımda kaldı...ben akupuntur yanında biorezonans tedavisi yaptırcam..henüz kan sonucunun gelmesini bekliyorum...

Back
X