Tp Bebek ve Akupunktur

Kızlar merhaba.Neler olmuş buralarda yokluğumda...Renklicim daha dur erken umutsuz olma hatta başka dr. git bakalım...El muallimcim kızlarımız oluyormuş ne güzel.Bak ben iyi kaynana olurum oğlum olursa kızlardan en güzeli benim ha ona göre:-)...Nazcım çok geçmiş olsun kendine dikkat et....Şenaycım benimde o dediğin tarzda lekelenmem olmuştu dr. kırmızıya dönmediği sürece prb. yok dedi.Ama bence yinede dr. ara.

kıslar akupuntur yaptıracaklar seansı 26.70..tl yapıyolar..bezmi alem valide sultan gureba eğitim ve araştırma hastanesinde..nazcım mide bulantsına da iyi geliyomuş..ama hamileler için geçerli mi bilemiyorum..doktorumuza danışmak lazım..

el muallim kızların geliyormuş yaaa gözün aydın olsun. hihoyyyt3. de erkek olsun 2 - 2 berabere olsun inşş... inşşş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

şenay inşş seninkilerin de biri kız biri oğlandır. kaydirigubbakcemile inşşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın.

ben bu akşam ilk iğnemi oldum yumurta baskılamak için. pazartesi olup doktora gitmeden yumurtaların son durumunu öğrenmeden takmayayım diyorum ama takmaya başladım bile elimde değil. rabbim hayırlısıyla evlat sevgisini bana da tattırsın inşşş :Saruboceq:

kıslar akupuntur yaptıracaklar seansı 26.70..tl yapıyolar..bezmi alem valide sultan gureba eğitim ve araştırma hastanesinde..nazcım mide bulantsına da iyi geliyomuş..ama hamileler için geçerli mi bilemiyorum..doktorumuza danışmak lazım..

hadi ya çok iyiymiş. acaba cumartesi yaparlar mı arayayım. cumartesi buraya giderim. haftada 1 tanesi ucuza gelir. hatta belki vakit olursa hafta içi de kontrole gittiğimde gidebilirim

el muallimcim canım inşallah allah gönlüne göre versin ama benim içimden geçen keşke 3. oğlan olsa 2 2 berabere ama hayırlısı olsun tabi 3 kızın olmasıda çok güzel ben bayılırım 3 kız kardeşe

herkese guzel bı gun..............................bensucum duaların ınş rabbım razı ols ve ınş makbul ols....................toprakcım hadı sıra sende bakalım neyın var...............bakalım oğlan olursa besıkkertmesu yaparız delikafadulden................................hayıırla gelsınler ınşşşşşşşşşş..............

denızcım elıfcım senaycım toprakcım nazcım serapcım ozgulcum............................gunaydın ....................................elıfcım ınş hayırlısı belkım erkektır gorecez.....................senın tedavı var mı...............pınk ınş ıyıdır......................zummın unuttu bızı gulen unuttu bızı....................

naz sen nasılsın.................ınş rabbım sonuna kadar böle ıyı eylesın bızlerı............sıkıntı vernmesın canım.................mıde bılantım benım çok sukur bu hafta tanm gectı dıyebılırım sabır canım..........cubulk kraker ye..................

naz sen nasılsın.................ınş rabbım sonuna kadar böle ıyı eylesın bızlerı............sıkıntı vernmesın canım.................mıde bılantım benım çok sukur bu hafta tanm gectı dıyebılırım sabır canım..........cubulk kraker ye..................

çok sukur bugun ıyıyım canımm tahlıllerımı yaptırmaya gıttım ılaclarımı yazdırdım bu arada doktor muayene ettı cok sukur artık pamuk cıvcıvım gozukuyor ALLAHIM SAGLIKLA HAYIRLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN IHSALLAH
YANIMDA BIR POSET LEBLEBI VAR :))))

toprakcım çok sevındım..............hersey böle ıyı gıderde bebışlerle partı yaparız.................
nazcım oooooo senınkıde buyuyo desene..............ınş rabbım kucaklarımıza nasıp ets..........toprak ya bu gulen unuttu bızı dava acayım ona..................zemuszemus

Selammmmmmmmm kızlar nasılsınız

bu gün akupunktur randevum vardı ilk gittim
dr vücut ölçümü diye bişey yaptı üzerinde bulunan bütün metalleri çıkarıyorsun uzanıyorsun ayak ların bazı noktalarına ellerin bazı noktalarına bilgisayara bağlantısı olan küçük bir alet dokunduruyor kalem gibi bişey ve ekran da bütün vücudunun ne rahatsızlığı varsa reklerle gözüküyor mesela yeşil olan yerler çok sağlıklı kırmızılar üst seviyede maviler seviyesi düşük demek yani bu şekildeydi

neyse vücut ölçümü yapıldı bitti haftaya seanslara başlıyacam
12 seans ve vücut ölçümü için 1600 tl hesap çıktı nakit 1000 tl ye indi o şekilde hallettim benim dr amma pahalıymış yawwww istanbul ucuz bu yöndenn

bakalım hayırlısı ben elimden geleni yapayımda gerisi yüce allaha kalmış
emeklerimizi boşa çıkarmasın

Bensunazcım yanlış anlamadıysam düz hesap aku seansı 27 liramı yani
ben 12 seans için tabi ölçüm de içinde (ölçüm 160) hepsi 1600 tuttu.
ama nakit olursa 1000 olur dedi
seninki aşırı ucuzzz

serapcım akun hayırlı olsun canım inş tedavin ile birlikte bebeğinde sana gelir canım inş
slm kk hatunları hamişler ve benim gibi hamiş olmak isteyenler nasılsınız

kızlar.....merhabalar........hepiniz iyisiniz inşallah.........elmuallim........senin nasıl gidiyor,zümmin nasıl.......hepinizi öpüyorum..........kendinize iyi bakın.......

Bensunazcım yanlış anlamadıysam düz hesap aku seansı 27 liramı yani
ben 12 seans için tabi ölçüm de içinde (ölçüm 160) hepsi 1600 tuttu.
ama nakit olursa 1000 olur dedi
seninki aşırı ucuzzz

canım dediğim hastaneyi aradım konuştum..akupunturu sigara bırakmak,zayıflamak vede agrılar için seasları olduğunu sölediler..strest ve bebek tedavisi için seaslarının başlamadıgını söylediler..çok moralim bozuk.senağlama
yine arastırma peşindeyim ..canım vücut ölçümünü doktor mu önerdi ..ona gerek varmı ki..canım sen nerde yaptırıyosun..seansı ne kadar..inşalllah bizim için hayırlı olur aku..:teytey:

Back
X