- Konu Sahibi el-muallim
- #5.701
sagol denızcım..............ınş seneye senınkınıde kutlarız ınşşşşşşş hersey yuregıne gore olur ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar.Hepinize hayırlı cumalar...El muallimcim oğluşunun doğum günü kutlu olsun, allah güzel ve hayırlı ömürler versin...Denizcim sen umut mağdurları demişsin ama ben umuttan çok memnun kaldım.Allah biliyor ya bebişim tutmasaydı yine umuta giderdim.Kaldı ki ; ilk 2 denememi yaptığım merkezde çok daha fazla ilaç verildi(çok pahalı ve ünlü bir hastane) ve 17yumurtam oluştu , ve nerdeyse OHSS oluyordum , umutta daha az ilaç verildi ve 32 tane yumurtam oluştu ve kaliteleri çok daha iyiydi.Üstüne üstlük OHSS olmayayım diye tüm önlemleride aldılar.Anlayacağın bence yumurta sayısı ve kalitesi birazda kişinin o ay ki durumuna göre değişiyor.Merkezi suçlamak tek başına yeterli değil.Kaldı ki 2 hastaneyi karşılaştırma imkanı olan birisi olarak bunu söylüyorum.Bu arada kızlar ben bugün doğum yapmayı düşündüğüm memorial hastanesine gittim.Dr. ile tanıştım.Bebişimi gördüm.Maşallah iyiydi 1 haftada boyu 5.32 mm den , 7.19 a çıkmış , SAT ın önüne geçmiş.Cinsiyetimiz belli değil , dr. %51 erkek dedi dr ama çok emin değil.Ayın 10 da 4 boyutluda bakacağız asıl o zaman belli olacak Cinsiyetimiz inşallah...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş saol yaa ikiz düşüncesi bana cazip gelir hep evlenmeden önce bile düşünürdüm ikizlerim olu r die kısmet rabbim hayırlısı ile nasip eder inşozgulcum sagol canım amınnnnnnn ınşşşşşşşşşşş.................................sızede cıfter cıfter ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Toprakcım bebeğinin iyi olmasına sevindim o yüzde 51 doğruysa erkek geliyor haaaaa sağlıklı ve hayırlı bebek olsun inşallahhh
Denizcim hakkında hayırlısı olsun bu defa bebeğin sana gelsinnn
Özgülcüm nasılsın günümüz yaklaşıyorr dimiii