Tp Bebek ve Akupunktur

sagol denızcım..............ınş seneye senınkınıde kutlarız ınşşşşşşş hersey yuregıne gore olur ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

el muallimciğim canım o bitanecik ilk göz ağrısı oğlunun doğum günü kutlu olsun .rabbim kardeşleriylede beraber kutlamayı nasip etsin. tüm ailesiyle mutlu günler yaşasın...
illaki onun yeri sende çok farklıdır o şimdi senin gözünde 15 değil yeni doğmuş gibidir herhalde...
RABBıM bizlerede nasip eder inşallah bu güzel heyecanları ....
herkesin cuması mübarek, duaları kabul olsun....AMıN...

bulutcum cok sagol canım................valla öle hıç buyumuyo annenın gozunde..........rabbım kısa zamanda yasatsın sıze ınşşşşşşşşş daha cok beklemeyın ınş................bol dua bugun

Merhaba kızlar.Hepinize hayırlı cumalar...El muallimcim oğluşunun doğum günü kutlu olsun, allah güzel ve hayırlı ömürler versin...Denizcim sen umut mağdurları demişsin ama ben umuttan çok memnun kaldım.Allah biliyor ya bebişim tutmasaydı yine umuta giderdim.Kaldı ki ; ilk 2 denememi yaptığım merkezde çok daha fazla ilaç verildi(çok pahalı ve ünlü bir hastane) ve 17yumurtam oluştu , ve nerdeyse OHSS oluyordum , umutta daha az ilaç verildi ve 32 tane yumurtam oluştu ve kaliteleri çok daha iyiydi.Üstüne üstlük OHSS olmayayım diye tüm önlemleride aldılar.Anlayacağın bence yumurta sayısı ve kalitesi birazda kişinin o ay ki durumuna göre değişiyor.Merkezi suçlamak tek başına yeterli değil.Kaldı ki 2 hastaneyi karşılaştırma imkanı olan birisi olarak bunu söylüyorum.Bu arada kızlar ben bugün doğum yapmayı düşündüğüm memorial hastanesine gittim.Dr. ile tanıştım.Bebişimi gördüm.Maşallah iyiydi 1 haftada boyu 5.32 mm den , 7.19 a çıkmış , SAT ın önüne geçmiş.Cinsiyetimiz belli değil , dr. %51 erkek dedi dr ama çok emin değil.Ayın 10 da 4 boyutluda bakacağız asıl o zaman belli olacak Cinsiyetimiz inşallah...

toprakcığım ne güzel bebişinide gördün maşallah. rabbim kucağındada göstersin. evet hiç bir zaman hastaneleri kıyaslamıyacaksın . dediğin gibi insanın verdiği cevap tedaviye farklı. rabbim bizleri doğru yerlere gitmeyi nasip etsin hayırlı kapılara gidelim ...yada o kapılara gitmeden kavuşalım bebişlere...kız benim içimden oğlun olacak geçiyor sağlıklı olsun önemlisi...rabbime dua et ümmühan kulunu da tez zamanda sağlıklı hayırlı evladına kavuşsun diye canım hepimize tabikiii...

Merhaba kızlar.Hepinize hayırlı cumalar...El muallimcim oğluşunun doğum günü kutlu olsun, allah güzel ve hayırlı ömürler versin...Denizcim sen umut mağdurları demişsin ama ben umuttan çok memnun kaldım.Allah biliyor ya bebişim tutmasaydı yine umuta giderdim.Kaldı ki ; ilk 2 denememi yaptığım merkezde çok daha fazla ilaç verildi(çok pahalı ve ünlü bir hastane) ve 17yumurtam oluştu , ve nerdeyse OHSS oluyordum , umutta daha az ilaç verildi ve 32 tane yumurtam oluştu ve kaliteleri çok daha iyiydi.Üstüne üstlük OHSS olmayayım diye tüm önlemleride aldılar.Anlayacağın bence yumurta sayısı ve kalitesi birazda kişinin o ay ki durumuna göre değişiyor.Merkezi suçlamak tek başına yeterli değil.Kaldı ki 2 hastaneyi karşılaştırma imkanı olan birisi olarak bunu söylüyorum.Bu arada kızlar ben bugün doğum yapmayı düşündüğüm memorial hastanesine gittim.Dr. ile tanıştım.Bebişimi gördüm.Maşallah iyiydi 1 haftada boyu 5.32 mm den , 7.19 a çıkmış , SAT ın önüne geçmiş.Cinsiyetimiz belli değil , dr. %51 erkek dedi dr ama çok emin değil.Ayın 10 da 4 boyutluda bakacağız asıl o zaman belli olacak Cinsiyetimiz inşallah...

toprakcım ama canım senin zaten yumurtan varmış ve yaşın da genç umut da sorun rezerv sıkıntısı çekenlere düşük doz uygulamamaları. herneyse artık önemli değil. bebişin sağlıklı olmasına çok sevindim. inşallah rabbim bize de gösterir o günleri. :Saruboceq:

toprakcım selammmmmmmmmm cok sagol canım...............oy bebışın yıne bellı etmemış ama erken ben bıle bu hafta öğrendım bekle bakalım saglık ols hıç mıuhım degıl.............nasılsa seneye yıne doğurcan ..................hastane hakkında dedıklerınız doğruı her yer herkese gore degışır kımı memnundur kımı degıl..............rabbım kısmet nerdeyse bekletmeden oraya nasıp etsın ısteyenlerı......................ooooooooo kız sen doğum ıçın adım atmışsın bılem..........hayırlısı ınş..............

slm kızlar cumanız hayırlı olsun inş
muallimcim rabbim inş tüm eevlatlarını sana bağışlar oğlunda nice yaşlar görürsünüz berarberce sağlıkla
toprakçım senin miniş göstermemiş cinsiyet ama inş gönlünden geçen olur ve rabbim sağlıklısını nasip eder sana inş
historiancım sende tedaviye başlıyıcakmışsın inş bu kez ii bi dr bulursunda bebeğin sana gelmesine vesile olur inş

ozgulcum sagol canım amınnnnnnn ınşşşşşşşşşşş.................................sızede cıfter cıfter ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

gülsümmm ücüzleirn ücüzde kızmıymışşş :) süperrr yaaaa

Muallimcim oğlunun doğum günü kutlu olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallahhh şimdi sen akşama koca bir dilim pasta yiccennn dimiiiiii vay vayyyy :lepi:

nevin cinsiyeti göstermemiş ama çok güzel gelişme olmuş satı gecmesi durumu çok keyif verii gercekten gözünüz aydın Maşallahh tontişine

Toprakcım bebeğinin iyi olmasına sevindim o yüzde 51 doğruysa erkek geliyor haaaaa sağlıklı ve hayırlı bebek olsun inşallahhh
Denizcim hakkında hayırlısı olsun bu defa bebeğin sana gelsinnn
Özgülcüm nasılsın günümüz yaklaşıyorr dimiii

kız gulem ıkısı kesın kız ınşşşşşşşşşş .................senın oğlun var dımı hım sulanma bakım benım kızlarıma ........................vermıcem senın nazlı olğluna.................

ozgulcum sagol canım amınnnnnnn ınşşşşşşşşşşş.................................sızede cıfter cıfter ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş saol yaa ikiz düşüncesi bana cazip gelir hep evlenmeden önce bile düşünürdüm ikizlerim olu r die kısmet rabbim hayırlısı ile nasip eder inş
Toprakcım bebeğinin iyi olmasına sevindim o yüzde 51 doğruysa erkek geliyor haaaaa sağlıklı ve hayırlı bebek olsun inşallahhh
Denizcim hakkında hayırlısı olsun bu defa bebeğin sana gelsinnn
Özgülcüm nasılsın günümüz yaklaşıyorr dimiii

kız valla az kaldı ama bende heyecan başladı bide yaa inş maddi olarak yapabiliriz yaa belkide iptal olur çünkü eşime öğrenim kredi borcu gelmiş aksine bizde araba almıştık abime yardım amaçlı bi ay içinde kredisini vermemmiz gerek bakalım ablamda yardım edecem diyo tüp bebek için inş yaparız yaaa hayırlısı ile tabi biraz o y,zden üzgünüm aslında kafam karışık senağlama

el-muallim canım oglun olduğunu biliyordum ....ama 15 yaşında olduğunu bilimiyordum..MAŞALLLAAHHH.. RABBıM uzuzn uzun ömürler versin..dogum günü kutlu olsun..RABBıM daha nice senelere erişmesini nasip etsin...

serap canım igneler 45 dk nerlerde takılıp kalıyor..bu arada hayırlı olsun başlamışsın darısı başıma artık..

kimin oğlu varrr muallimin mi ?????????????
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben sanıyorum ki bu üçüz hamilelik onun ilk hamileliği ??!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en başından babytwin ile birlikte takılmışız bööle czahil cahil, kızz muallim sen kıdemliymişsin zaten de haberimiz yokmuş kaydirigubbakcemile3 oooluşunun doğumgünü kutlu olsun, ben sana 2 kız 1 oğlan dilemiştim o zaman geri alıyorum üçü de kız olsun inşallah!!!!

Back
X