Tp Bebek ve Akupunktur

toprak bakalım ne olcak........kızı olcak sankım................ama oğlu olursa oda pesımde gezer bak..........ama ona verırım bak................

ar hazırlıgı .............mıden nasıl oldu..................afıyet ols dualar makbul ols..............herkesın bu mubatrek saatlerde...................amınnnnnnnnnnnnnnnnnn

zemuszemus isimlerii ne olacak son durum ne buarada benim o arkadaşım 34 haftalık olmuş ücüz

Öyle olacak inşallah hemen tutar oda , bunudainşallah saglıkla dogurmak nasip olur banada hepimizede

Ege ,Doruk , Deniz Olabilir ama göbek adı Muhammed olacak
bi tane daha erkekse tamam seninkiler gitti

valla doruk guzel...................denız ve ege cok var................doruk guzel ............damadıma karar verım yanı............ınş canım hepımız guzel sona erer buluşuruz ınşşşşşşşşşşşşşş

hepsı adlarıyla yasasın ınş rabbım guzel hayırlı omur versın hepsıne.....................ve hamışlerın sayısı artsın ınş.......................

Televizyodan izliyorum bi taraftan eşimi bekliyorum
aslında endişeliyimde
11 gündür görmüyorum bebeğimi , o bu sırada yengem vefat etti onun için 2 gün 6 kaft merdiven çıktım oarda durdum hiç kuranına gidemedim 7.si apzartesi o zaman gidicem inşallah Biraz harektlendim yan, inşallah bişicik olmamıştır

yooooooooook canım bıseycık olmaz ınşşşşşşşşş ama haklısın ınsan ozluyoooo cok merak edıyo daha hareketlenmedı yanı bı hıssetsem ıyı olcak ınş azcık hıssedıyorum gıbı net degıl...............yok canım hamıleymış kaybretmış..............ınş rabbım her ısteyene versın................

yengenede allahtan rahmet benımde yengem vefat ettı gecen hafta samsunda gıdemem tabı.............hayatın gerceklerı bunlar ............rabbım hayırlı omur ve hayırlı olumversın

Back
X