- Konu Sahibi el-muallim
- #6.061
Şenaycım ben merkezi bıraktım ; artık doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gidiyorum.Dr. da cinsiyeti çok merak ediyoruz diye 2 hafta sonraya gün verdi.Bir de sanırım 3 lü testimiz yapılacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zümmincim inşallah bu sefer eve güzel sonuçlarla gideceksin...Aklına kötü şeyler getirme...
zummın ınş bu kez ıyı olucak canım..........anlıyorıuum senı bende gıttıgımde elım yuregımdeydı oncekı gıbı cıkacajk dıye cok şukur hepsı ıyı cıktı...............ınş senınde ıyı olacak aklına kotu bısey getırme bol duaaaaaaaa
insallah dediginiz gibi olur.....ama iste korku var icimde bu hep olacak gibi geliyor bana....rüyamda kiizimin emekledigini görmüstüm.....dünde yürüdügünü gördüm....okadar güzel bi duyguyduki....rüya olsa bile cok güzeldi....bide konusiyordu...anne burda hic oyuncak yok demisti....:gitme: Allahim o günleri gösterir insallah
slm kızçelerrrr naberrr
dr a gitcem demiştim gittim geldim çok şükür yumurtalıklar çalışıyo kan tahlili yaptırdı hormonlarda normal çok şükür doğrum kontrol hapı verrdi kullanıcam adetim bitincede histeroskopi ve laparaskopi ameliyatı yapıcak inş ondada sorun çıkmaz daha sonrasındada tüp bebek ekimde inş olucak kızlar benden haberler böle şimdi elveda rumeli başladı gidiyorum izlemeye dua edin bana inş herşey yolunda gider miniklerime kavuşurm bendeeee
senayyyyyyyy hoşgeldın............demek bırı net degıldı neyse o zaman kızları alırız bız..............oğlanlar gulenle topraga kalsın..............ve yenı hamış olucaklara gercı naz var burge zummın var...................
Şenaycım ben merkezi bıraktım ; artık doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gidiyorum.Dr. da cinsiyeti çok merak ediyoruz diye 2 hafta sonraya gün verdi.Bir de sanırım 3 lü testimiz yapılacak...