Tp Bebek ve Akupunktur

Şenaycım ben merkezi bıraktım ; artık doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gidiyorum.Dr. da cinsiyeti çok merak ediyoruz diye 2 hafta sonraya gün verdi.Bir de sanırım 3 lü testimiz yapılacak...

senayyyyyyyy hoşgeldın............demek bırı net degıldı neyse o zaman kızları alırız bız..............oğlanlar gulenle topraga kalsın..............ve yenı hamış olucaklara gercı naz var burge zummın var...................

Zümmincim inşallah bu sefer eve güzel sonuçlarla gideceksin...Aklına kötü şeyler getirme...

zummın ınş bu kez ıyı olucak canım..........anlıyorıuum senı bende gıttıgımde elım yuregımdeydı oncekı gıbı cıkacajk dıye cok şukur hepsı ıyı cıktı...............ınş senınde ıyı olacak aklına kotu bısey getırme bol duaaaaaaaa

insallah dediginiz gibi olur.....ama iste korku var icimde bu hep olacak gibi geliyor bana....rüyamda kiizimin emekledigini görmüstüm.....dünde yürüdügünü gördüm....okadar güzel bi duyguyduki....rüya olsa bile cok güzeldi....bide konusiyordu...anne burda hic oyuncak yok demisti....:gitme: Allahim o günleri gösterir insallah

ınş kotu bısey olmıcakkkkkkkkk ...............heop dua canım..................hep umut ınş kızında ıyı olucak ınş canım..............

el muallim canım ne güzel isimler öyle...ela...dila...hüma... bayıldım vallaaa süperler ...inşalllahhh RABBıM hayırlısıyla kucagınada almayı nasip eder....

denizcim yumoşlarının büyümesine sevindim..en önemlisi kaliteli olamaları .. 1 tane olsun kaliteli olup tutsun canım.. inşalllah seninde hayırlı haberlerini alırız ...bizlerde arkandan geliriz inşalllaahh...

canım sagol ınş en guzel ısınmlerı bızım olur.............ınş canım ................guzel gunlere hep beraber...............

slm kızçelerrrr naberrr
dr a gitcem demiştim gittim geldim çok şükür yumurtalıklar çalışıyo kan tahlili yaptırdı hormonlarda normal çok şükür doğrum kontrol hapı verrdi kullanıcam adetim bitincede histeroskopi ve laparaskopi ameliyatı yapıcak inş ondada sorun çıkmaz daha sonrasındada tüp bebek ekimde inş olucak kızlar benden haberler böle şimdi elveda rumeli başladı gidiyorum izlemeye dua edin bana inş herşey yolunda gider miniklerime kavuşurm bendeeee

buttery canım cok sagol darısı senın basınaaaaaaaaaa kısa zamanda..............ve tum ısteyenlerın..................
ozgulcum ayyyyyyyy ranacım cok guzel ya...............uınş o operasyomnlarda cok ıyı gcecek...........ınş canım

elmuallim.......canım iyisin inşallah........hep yazmasamda seni takip ediyorum..........doğurana kadarda takip edicem canım.......iyi geceler........

aaaaa.......bu arada kızlarının ismi çok güzel........iki hamileliğimdede kız olursa hüma koymay ı düşünmüştüm..............ALLAH inşallah sana koymayı nasip eder..........

canım çok sagol............ınş sanada nasıp edcek...........umutsuz olma...............ınş bu kez tedavın daha ıyı olur hısteroskopı olursun ınşşşşşşş canım...............ıyı bak kendıne ve hep dua et hem kendıne hem bana...........çoğul bıraz gozumu korkutuyo.............ınş rabbım tamamına erdırır canım...............ınş rabbım makbul etsın buluesucummmmm

el-muallim cim ii geceler inşallah üzmüyordur kızların...ben inanıyorum ki sıkıntısız geçecek bu 9 ay ve sağ salim doğuracaksın inşallah..tek sıkıntı doğumdan sonra uyuyamıyorummm die yazacaksın ben o günleri göreceğime inanıyorum...ve dualarımız seni o günlere taşıcak inşallah...kimin duası kabul olur bilinmez ben inanıyorum ve çok umutluyum senin için....kendine ve cimcimelere ii bak...hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

insallah dediginiz gibi olur.....ama iste korku var icimde bu hep olacak gibi geliyor bana....rüyamda kiizimin emekledigini görmüstüm.....dünde yürüdügünü gördüm....okadar güzel bi duyguyduki....rüya olsa bile cok güzeldi....bide konusiyordu...anne burda hic oyuncak yok demisti....:gitme: Allahim o günleri gösterir insallah

Zümmincim, insan ister istemez kötüye yorumluyor olacakları ama sen içini ferah tut, inşallah bu sefer üzülmeyeceksin ve herşey güzel geçecek...
Minik kızınla ilgili de, tüm rüyaların gerçek olsun inşallah.... Allah herşeye kadir, Yardımcın olsun canım.....

slm kızçelerrrr naberrr
dr a gitcem demiştim gittim geldim çok şükür yumurtalıklar çalışıyo kan tahlili yaptırdı hormonlarda normal çok şükür doğrum kontrol hapı verrdi kullanıcam adetim bitincede histeroskopi ve laparaskopi ameliyatı yapıcak inş ondada sorun çıkmaz daha sonrasındada tüp bebek ekimde inş olucak kızlar benden haberler böle şimdi elveda rumeli başladı gidiyorum izlemeye dua edin bana inş herşey yolunda gider miniklerime kavuşurm bendeeee

Canım hadi hayırlısı, inşallah herşey yolun gider ve işlemleri başarıyla atlatırsın..... tedavin şimdiden hayırlı olsun.... eylül-ekim-kasım bizim topikte heyecanlı geçecek yine..... tedaviler, beklemeler artıyor ne güzel......

senayyyyyyyy hoşgeldın............demek bırı net degıldı neyse o zaman kızları alırız bız..............oğlanlar gulenle topraga kalsın..............ve yenı hamış olucaklara gercı naz var burge zummın var...................

muallimcim sağlıklı olsunlar da inşallah, başka birşey istemiyorum.... ama yine de Allah herkesin gönlündekini versin.....

Şenaycım ben merkezi bıraktım ; artık doğum yapmayı düşündüğüm hastaneye gidiyorum.Dr. da cinsiyeti çok merak ediyoruz diye 2 hafta sonraya gün verdi.Bir de sanırım 3 lü testimiz yapılacak...

hayırlısı toprakçım, inşallah testinizden de güzel güzel sonuçlar elde edersiniz.....
ben aynı doktorda doğum yapmayı düşünüyorum, zaten merkez değil, kendi muayenehanesine gidiyorum biliyorsun. anlaşmalı olduğu hastaneler var, onlardan birini seçiyorsun, oraya geliyor, bize çok yakın ve güvendiğim bi hst var. Bahçelievler hizmet hastanesi, tanıdıklarımdan orda doğum yapanlar var, herkes memnun kaldı. bende orayı düşünüyorum....

Back
X