Tp Bebek ve Akupunktur

evet toprakcım nazdı o kaybetmiş bebeğini rabbim sağlık nasip etsin sabırlar versin inşş
toprakcım dün tv de gösterdiler yagmalama olayını yaa ne tuhaf bu insanlar allah ım nerelere gidiyor insanlık neyse ii olmanıza sevindim inş sorun yaşamazsınız bi daha bebişte belli etmemiş kendini üzülme sağlıklı oolsunda ne olursa olsun canım

toprakçım canım ya bir çok insan mağdur oldu bu yanlış izinler ve yapılaşmadan hakkınızda hayırlısı olsun inş ..
bebeğinin kalbi duran arkadaşıma da çok üzüldüm ALLAHIM bidaha yaşatmasın inş sabırlar diliyorum

muallimmmmm canımmmmm ben geldim : ))) ooo maaşaallah üçüzler büyümüş, Rabbim tamamına erdirsin inşaallah...

bizim pc bozuk olduğundan neti de kapattık, net cafeden yazıyom sana veeeeeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM : ))))

tebrikler canım ALLAHIM hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşş:teytey: :teytey:

Sağolun canlarım , hayat çok garip TV de görüp film gibi olan görüntüler bir anda canlanıyor.Allah ülkemizi daha beter felaketlerden korusun...

canım şimal cooooooooooooooook sevındımmmmmmmmmmmmm hamış olmana coooooooook...........rabbım tamamına ewrdırsın bızlerı..................
toprakcım uzuldum canım ya ama cana gelmesın de ıyı bak bebısı yorma o yollarda............ols ya ınş netrlesır zaten ben onaltıncı hafta oğrenmıştım daha net olur hem kız o kızzzzzzzzzzzzzzzzz.....................
ne dıyosun ya nazmı ayyyyyyy bende melıesra kım dıyodum yapma canım ya çokkkkkkk uzuldum ..................ya işte hıç bellı olmuyokı bızım bıle garantımız yok rabbım yardımcısı ols herkesın.....................pınkım naslılsın.............ınş tedsavıye sende adım atıyosun ınşşşşşşşşş...canım

bu arada tıprakcım gulemn nasıl ya burge haberınız varmı................

Sağol el muallimcim , artık bebiş sağlıkla gelsinde önemli olan o...Gülen şu açtığı topiktekilere kızmıştı , biraz girmeyeceğim buraya demişti...Yakında gelir heralde...Ben de burgeyi çok merak ettim...

ınş ıyı olsunlarda canım ..........burgede bayadır gırmıyo..................ıyı bak bebıse.......nasıl kılo aldınmı.............senay nerde bugun..............
buttery nasılsın canım

Merhaba kızlar , ben iyiyim dün şu sel olayı ile uğraştık.Biz Küçükçekmece de Atakent mahallesi diye Halkalı(önyargı olan bir semt olduğu için bunu yazıyorum) ile hiç bağlantısı olmayan gayet lüks bir semtte oluruyoruz Kasımdan beri.Evimizi gayet iyi rakamlar verip Tokiden almıştık proje üzerinden.Ancak , bizim seçtiğimiz apartmanın altında kaynak suyu çıktığı için apartmanı oturtmak için epey bir kazmışlar e tabi apartman biraz çukurda kalmış bu yüzden.Dün ki yoğun yağıştan dolayı apartmanımız zemin altı 2 daire ve zemin kat ve nerdeyse 1 .kat sular altında kaldı.Bizi botlarla kurtardılar. Anlayacağınız dün çok moral bozucu ve maceralı bir gün geçirdik eşimle.Gerçi bizim evimiz 4. katta ama gece gündüz didinip bir sürü para verip bir de böyle bir şeyle karşılaşmak çok sinir bozucu.Anlayacağınız dün o yüzden yazamadım.Dünden beri de annemlerdeyiz.Bu duruma o kadar çok kızdık ki Tokiye karşı dava açma hazırlığı içinde de olduğumuzu belirteyim.Ama bunun dışında 4. leventte oturan annemgile ulşamak için Basın Ekspres yolunu gören bir köprüden geçtik.Yolun durumuna inanamadık , yolun asfaltı kaybolmuş arabalar koskocaman minübüsler ters dönmüştü.İnsanlar yollara inmiş yağma yapıyorlardı.Anlayacağınız kötü görüntülerle karşılaştık.Üzüldük.İnsanoğlunun doğa karşısında acizliğini bir kez daha gördük.Belki dere yataklarına yollar evler yapılması ölüme sebep oldu ancak doğa bir uyanışa geçtimi onun önünde en gelişmiş teknolojilerin dahi duramayacağını gördük...Bebişim anne karnında epey maceralar yaşıyor anlayacağınız.Bu arada bugün dr. kontrolümüz vardı.Bebiş bacaklarını kapatmış cinsiyetini göstermedi yine.Ama dr. sanırım kız dedi.:-) Aslında cinsiyetin netleşmemesi canımı çok sıktı, kendimi çok hazırlamıştım bugün cinsiyeti öğreneceğiz diye ama olmadı.P.tesi cinsiyeti öğrenmeye tekrar gideceğiz tabi inşallah....Bunun dışında melisesra naz dı değil mi?Bebişininin kalbi durmuş .Ona da çok üzüldüm...Anlayacağınız bugünlerde epey bir üzücü olayla karşılaştım.Zaten her şeyi kafaya takmaya meyilli bir ruh haline de sahibim niyeyse bugünlerde...Hepinizi çok öptüm...

canım çokkk geçmiş olsun. sanırım sizin kata birşey olmamış. ama bundan sonra da orada oturmaya devem eder misiniz bilmem. allah daha büyüklerinden korusun siz ve bebeğin iyi olun öncelikle. bacaklarını bir türlü açmadığına göre herhalde utangaç bir kız geliyordur a.s hadi inşallah öncelikle sağlıklı eli ayağı düzgün olsun sonra kız olsun erkek olsun farketmez kaydirigubbakcemile2az daha sabır annelerimiz 9 ay bekliyorlardı yerimseniben

Günaydın Muallimcim Şenaycım , kızlarrrrrrrrr Günaydınnnnnnn
bende bu sabah aç karna kan verdim geldim hormon tahlillerim için pazartesi 4 te histeroskopi var
Allah hepimize kolaylık versin kızlar
Denizcim hayırlı olsun yumoşların da iyiymiş bu sefer olacak inşallahhhh
Özgül kıss nic ismini mi değiştirdin tanıyamadım seniiii,
sendemi histeroskopi çektiriyorsunnn allah emeklerimizi boşa çıkarmasınnnn
Zümmincim nasıl gidiyor geçmiş olsun
Toprakcım yoksun nerelerdesin işler yoğun galiba bebiğin ve sen iyisinizdir inşallahh

inşallah canım inşallah hayırlısıyla olacak bu sefer ümidim öyle :dance:

muallimmmmm canımmmmm ben geldim : ))) ooo maaşaallah üçüzler büyümüş, Rabbim tamamına erdirsin inşaallah...

bizim pc bozuk olduğundan neti de kapattık, net cafeden yazıyom sana veeeeeee HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM : ))))

tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin.....

şenay cım opu yarın saat 930 da ama 830 gibi en geç hastanede olacagız. dua edin 6 yumurtanın hepsi de dolu ve kullanılabilir çıksın. :Saruboceq: of ya bir de cumartesi kaç tane döllendi diye beklemesi var :Saruboceq::Saruboceq:

şenay cım opu yarın saat 930 da ama 830 gibi en geç hastanede olacagız. dua edin 6 yumurtanın hepsi de dolu ve kullanılabilir çıksın. :Saruboceq: of ya bir de cumartesi kaç tane döllendi diye beklemesi var :Saruboceq::Saruboceq:

inşallah hepsi döllenecek ve kaliteli olacak canım...... İşin en keyifli yanı beklemek....... Güzel sonuçlancak herşey, Allah yardımcımız canım........
transfer pazar günü olur o zaman dimi?

arkadaslar merhaba ben daha öncede yazmıstım tüp bebek tedavisine baslayacagım akapunktur için ankarada bayagı arastırma yaptım size bir sey danısmak istiyorum burda fiyatlar çok yüksek sadece 60tl ye bi yer bulabildim.haftada 2 kez 4 hafta yapalım bide transfer günü yapalım dedi yanlız kulaklı olursa 100 diyor seanslara. sadece ilk seansta kulaga yapalım bide transfer günü yapalım kulaktan diyor 4. denemem olacak tedirginim sizden yardım almak istedim.aranızda bu sekilde yaptıran varmı acaba?

Back
X