Merhaba kızlar , ben iyiyim dün şu sel olayı ile uğraştık.Biz Küçükçekmece de Atakent mahallesi diye Halkalı(önyargı olan bir semt olduğu için bunu yazıyorum) ile hiç bağlantısı olmayan gayet lüks bir semtte oluruyoruz Kasımdan beri.Evimizi gayet iyi rakamlar verip Tokiden almıştık proje üzerinden.Ancak , bizim seçtiğimiz apartmanın altında kaynak suyu çıktığı için apartmanı oturtmak için epey bir kazmışlar e tabi apartman biraz çukurda kalmış bu yüzden.Dün ki yoğun yağıştan dolayı apartmanımız zemin altı 2 daire ve zemin kat ve nerdeyse 1 .kat sular altında kaldı.Bizi botlarla kurtardılar. Anlayacağınız dün çok moral bozucu ve maceralı bir gün geçirdik eşimle.Gerçi bizim evimiz 4. katta ama gece gündüz didinip bir sürü para verip bir de böyle bir şeyle karşılaşmak çok sinir bozucu.Anlayacağınız dün o yüzden yazamadım.Dünden beri de annemlerdeyiz.Bu duruma o kadar çok kızdık ki Tokiye karşı dava açma hazırlığı içinde de olduğumuzu belirteyim.Ama bunun dışında 4. leventte oturan annemgile ulşamak için Basın Ekspres yolunu gören bir köprüden geçtik.Yolun durumuna inanamadık , yolun asfaltı kaybolmuş arabalar koskocaman minübüsler ters dönmüştü.İnsanlar yollara inmiş yağma yapıyorlardı.Anlayacağınız kötü görüntülerle karşılaştık.Üzüldük.İnsanoğlunun doğa karşısında acizliğini bir kez daha gördük.Belki dere yataklarına yollar evler yapılması ölüme sebep oldu ancak doğa bir uyanışa geçtimi onun önünde en gelişmiş teknolojilerin dahi duramayacağını gördük...Bebişim anne karnında epey maceralar yaşıyor anlayacağınız.Bu arada bugün dr. kontrolümüz vardı.Bebiş bacaklarını kapatmış cinsiyetini göstermedi yine.Ama dr. sanırım kız dedi.

Aslında cinsiyetin netleşmemesi canımı çok sıktı, kendimi çok hazırlamıştım bugün cinsiyeti öğreneceğiz diye ama olmadı.P.tesi cinsiyeti öğrenmeye tekrar gideceğiz tabi inşallah....Bunun dışında melisesra naz dı değil mi?Bebişininin kalbi durmuş .Ona da çok üzüldüm...Anlayacağınız bugünlerde epey bir üzücü olayla karşılaştım.Zaten her şeyi kafaya takmaya meyilli bir ruh haline de sahibim niyeyse bugünlerde...Hepinizi çok öptüm...