Tp Bebek ve Akupunktur

yaaaaaaaaaa o bendım ıste denız bulutmu dedım ..........esın ayaktaydı bı kadın vardı yanında..............rahatsız etmım dıye denız bulut dedım .................ya ben yasımı gostermıyorum kırkım ama kımse ınanmıyoooooo.................neyseÇok üzgünüm çoook ınşşşşşşşş bı gun buluşuruz sende cok tatlıydın kısmet ınş baska guneeeeeeeeeee

bu mübarek gecede ellerimizi birbirimiz için de açmayı ihmal etmeyelim..kardeşin kardeşe ettiği daha makbulmuş...
bu mübarek gecede af dilemeyi unutmayalım hak tealanın rahmeti bol bolmuş...
bu mübarek gecede dünya derdine düşmeyelim,
ettiğimiz dualar hep kabulmuş..
bu mübarek gecede rabbimin yoluna düşelim o yol hep nurla dolmuş....
kadir geceniz mübarek olsun canım kardeşlerim dualarım sizlerle

gokce ınşşşşşşşş guzel rahat atlatırsın canım bebışıne gıden yol bu ınşengellerı atlayıp kavusacaksınb..................bol dua

mamba normal doğum zor ama olmaz degıl canım kafanda yapıcanm dıyosan ınş kolaylık olucak oğlumu normal doğurdum gercekten zor.............o acılardan sonra kucagına almak harıka bısey..............bazu arkadaslar cok daha rahat doguruyo ..........ınş rahat doğurursun canım................ama sımdı eputrakl guzel bısey bence..............gercı onuda ehıl eller yapmalı sonrası sıkıntı olabolıyo................bazen gunlerce sancı ceken oluyo bılemıyosun............ama ınş rahat gecer ve alırsın kucaguına koklarsın.................

Günaydın güzeller...Kandiliniz mübarek olsun...Denizcim bebişlerin hayırlı olsun, senden ikiz bekliyorum, hadi hayırlısı artık.Bu arada ben de Denizliliyim , denizli erkekleri biraz her şeyi ben biliyorum havalarında olur , gıcık huyları vardır ama genel olarak iyiniyetlidir.Benim eşimde denizlili o yüzden de gayet iyi biliyorum...

kandil010.jpg

bak ıyı bak oluşuna toprak gercı net olana dek cok guvenme degışme ıht azda olsa var............gulenle senın oğlan hadı bakalım...............ınş sonunu gormek nasıp olur gelsınlerede hıç muhım degıl erk kızı.............ama ılerde ıstıcenız benden tavsıye herkese sakın doğursdum korunuım dememeyın.................olursa ols buı tane daha ben öle sandım ama gelen yok baktım................yasaklıyom sıze korunmak yok............atış serbes.......................delikafadulden

oooooooo asoıcım hoşgeldın canım..............ınşşşşşşşşşşş dualar makbul olur bu gece................

canım senin gibi cesur bir arkadaşım var benim de. acı eşiği de çok yüksektir dayanıklı kızdır. doğumu normal yapıcam diye tutturdu. sancıları başladığında hastaneye gitmiş dr epidural takalım mı demiş o da yok dayanıyorum istemem demiş. sonrasını anlatıyor sancılar bir artmış bizimki ilaç verin diye ağlıyormuş doktorlar da olmaz rahim açıldı geçti zamanı demişler. hayatımın hatasıydı dediydi. sonradan anlatırken çok eğlenmiştik ama yaşarken öyle olduğunu sanmıyorum, yani diyeceğim iyi düşün sonra son pişmanlık fayda etmiyor yerimseniben inşallah istediğin gibi çok kolay doğurursun ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın a.s.

mamba normal doğum zor ama olmaz degıl canım kafanda yapıcanm dıyosan ınş kolaylık olucak oğlumu normal doğurdum gercekten zor.............o acılardan sonra kucagına almak harıka bısey..............bazu arkadaslar cok daha rahat doguruyo ..........ınş rahat doğurursun canım................ama sımdı eputrakl guzel bısey bence..............gercı onuda ehıl eller yapmalı sonrası sıkıntı olabolıyo................bazen gunlerce sancı ceken oluyo bılemıyosun............ama ınş rahat gecer ve alırsın kucaguına koklarsın.................

beni aci cekecegime eminim. ona hic suphem yok:) ama dayanilmaz olacagi konusunda supheliyim. bugune kadar normal doguran milyonlarca kadinin kaci aci cektigi icin zarar gormus ki?

asil sonrasi onemli benim icin. hemencecik toparlanabilmek amaciyla birkac saatlik aciyi goze aliyorum. bir de risk almak istemiyorum, o yuzden ilacsiz normal dogurmak istiyorum. ama elbette ne olacagi belli olmaz. gebelik bu, bir surprizle karsilasabiliriz tabii.

herkese mutlu dogumlar dilerim:)

yaaaaaaaaaa o bendım ıste denız bulutmu dedım ..........esın ayaktaydı bı kadın vardı yanında..............rahatsız etmım dıye denız bulut dedım .................ya ben yasımı gostermıyorum kırkım ama kımse ınanmıyoooooo.................neyseÇok üzgünüm çoook ınşşşşşşşş bı gun buluşuruz sende cok tatlıydın kısmet ınş baska guneeeeeeeeeee

ya hm hemşire vardı hem arkadaşım aramıştı galiba eşim de iş için görüşüyordu tam bu hengamenin ortasında ben sadece deniz kısmını algıladım :uhm: neyse artık inşşş bir sonrakine görüşür oturup laflarız opuyorumnanaktan

Günaydın güzeller...Kandiliniz mübarek olsun...Denizcim bebişlerin hayırlı olsun, senden ikiz bekliyorum, hadi hayırlısı artık.Bu arada ben de Denizliliyim , denizli erkekleri biraz her şeyi ben biliyorum havalarında olur , gıcık huyları vardır ama genel olarak iyiniyetlidir.Benim eşimde denizlili o yüzden de gayet iyi biliyorum...

canım tam benimki. bir de maço ve inat. hepsine tamam diyeceğim de para konusundaki sorumsuzluğu çok yoruyor beni. evet iyi niyetli ama sadece bununla da olmuyor ki. bir de üstüne çok öfkeli :1no2: ay neyse şimdi onu takmayacağım zemuszemus

kızlar hepinize herkese hayırlı kandiller...

ınş mamba..............hersey ıyı olur merak etme...............ınşşşşşşşş onu al kucagına hersey bıter

El muallimcim ben de doğumdan sonra korunmayı düşünmüyorum , allah verirse olur.Olmazsa 1-2 yıla kadar dondurulmuşlarım var 4 tane onları kullanacağım inşallah...

Selammmm kızlarrrrrr
Kandiliniz mübarek olsun hepimizin duaları kabul olsun
benede dün hist yaptırsım kısa sürdü anestezi almadım biraz acı hissettim ama dayanılamayacak kadar değildi temiz çıktı dr içerisi pırıl pırıl hiçbişey yok temiz dedi ve bir iki de şuralara çizik atalım emriyolar tutunsun dedi sanırım 8-9 dk sürdü , içeride yapışıklık polip vb bişey olsaydı anestezi veririp düzeltilecek ve daha uzun sürermiş allaşükür benim temiz çıktı.

denizcim hayırlı olsun iyi bak kıymetlimize iyi haberler bekliyoruz
toprakcım senin oluş ne kadar nazlı çıktı pek kibarcıkmış sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşallah
Muallimcim iyi olmana sevindimm canım
Gökçecim ne yaptın nasıl geçti haberleri yazz canımmm
Şenaycım evet korkulacak bişey değilmiş ama giderken korkmuştum yanii neyseki atlattım
hepinize sevgilerrr kızlarrrr

kızlar herkesin kandili mübarek olsun...rabbim bu gece yaptığımız dualarımızı kabul etsin...herşeyin hayırlısını versin...bizlerde tez zamanda kavuşalım yavrularımıza...birbirimize çok dua edelim arkadaşlar...

bütün mümün kardeşlerimin, ve herkezzin kadir gecesi mübarek olsun...RABBıM BU MÜBAREK GÜNDE YAPTIĞIMIZ DUALARIMIZI MAKBUL EYLESıN...tüm cümle alemin duaları kabul etsin... RABBıM elllerimizi boş çevrirmesin..:Saruboceq:..

bulut bensu ınş dualar makbul olur ..............ınş yuregınız ferahlar...........sızın ve tum ısteyenlerın...............
serapy ne guzel hıst olmuşsun .............................atlatmıssın .........benımde öleydı narkozsuz .........ınş tutunacak o bebışler ınşşşşşşşşşş

Back
X